onsdagens roligheter

God morgon god morgon :)

Sitter just nu på mitt underbara jobb på ann pettersson hair design school och fixar och donar. Snart gäller det då kommer de nya elevrna och det ska bli så himla roligt att få träffa dem och se vad de är för människor.

Har varit ledig ett par dagar vilket verkligen har varit välbehövligt och jätte härligt. Men då provade jag sluta snusa och i tre dagar höll jag upp men sen insåg jag att jag mådde för pissigt och ångesten kom som ett kaffe fat tillbaka och det har jag verkligen inte tid med. Fasiken vad gör nikotin med en egentligen. Helt störd blir man ju.

Igår tog jag det bara lugnt och tvättade lite och så att det blir bortgjort. Sen så slappade jag hela dagen och såg min nya favorit serie once upon a time :)

Ha en super dag :)

Holy shit sherlock

Åh himmel snart har jag klarat precis 24 timmar utan snus och jag känner mig som ett vrak. Att det ska vara så himla svårt att sluta med sådant skit. Jag typ gråter och skrattar om vartannat men det går nog snart över och det är ganska skönt att älskling försöker sluta med.

Nej nu ska jag kika teve och bara hoppas abstinensen går över snart. The big bang theory here i come


Sluta snusa !?!

Gud vad svårt det känns redan nu men kanske det går, eller vadå kanske klart som fan detta går. Har ju älsklingen vid mon sida <3


Friday means freeday

Sitter hemma hos mamma och bara tar det lugnt efter en promenad. Har faktiskt sovit här och haft allmänt mysigt med middag och lite vin :)

Ska bara ta det lugnt och bara vara idag och ingen stess eller någonting. Ska bli så himla skönt att vara ledig och ladda lite.
Igår hade jag min första "ensamma" kund och det var så himla roligt. Och blev riktigt nöjd över resultatet och det bästa  är att hon blev nöjd. Men hade ändå lite tur att Pia kikade in precis på en knöligt ställe så vi hjälptes åt vilket var riktigt bra :)

Igår så blev det lite spa med lilla mini vilket var ganska roligt, mycket med skratt ^^


How exiting ^^

Sitter nu på jobbet och skall alldeles strax käka mig en bit mat och sen kommer min kund :) Känns helt super bra att få använda händerna :) Men lite pirrigt känns det ju i alla fall för nu jävlar är det på riktigt :)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och diska lite och städa bort lite innan helgen och i morgon ska det bli en rejäl sovmorgon, just nu känns det som om jag inte har sovit på flera år, vilket absolut inte är sant men skönt med lite ledighet i alla fall.

Undra om det har kommit någon bra serie eller film som man kan se med älsk, något roligt bör ju finnas i alla fall :)

Men måste bara berätta omi morse när jag skulle betala på bussen så frågade han om jag hade busskort, ja men det är av så han hjälpte mig och skriva och ringa så jag bara behöver skicka in brevet han till och med gjorde i ordning åt mig. Ibland blir man ju bara för glad :)

In bed ^^

Alldeles trött och slut.. Har varit en fartfylld dag med massa spännande nya saker, dessutom så försov jag mig i morse, vaknade en timme senare men det gjorde faktiskt inte så mycket. Åh det bästa var att mamma hämtade mig så jag kunde låna hennes bil sisådär på förmiddagen.

Sen så har det varit ganska fullt upp, har börjat få bokningar redan nu, så jippie vad kul jag ska ha. Att jag verkligen har hittat rätt är ju inte direkt något snack om saken. Så himla kul och jag bara älskar detta :)

I helgen så ska jag verkligen bara ta det lugnt och sova sova sova MEN jag ska pyssla om min älskling som har blivit lite försummad av mig nu på slutet vilket absolut inte är bra, fy mig. Men han vet, hoppas jag i alla fall, att jag älskar honom av hela mitt hjärta och jag vill verkligen inte leva utan honom. Han är min prins, mitt allt, helt enkelt min bättre hälft <3

Nu ska jag kika på världens roligaste serie aka new girl sen så ska jag sova för har faktiskt varit på jobbet sen halv nio i morse och till ca halv sex med en lunch som inkastades. Vill bara att hockeyn skall vara slut så min loverboy kan komma och krypa ned i sängen bredvid mig <3

Hoppas jag hinner skriva lite i morgon om allt roligt, men lovar inget ;)

Hard work work

Back to work :)

Men nu börjar ändå suget på lite mat bli ganska markant. Kanske man ska gå ut och käka en bit? någon som är sugen på att följa med?

Har verkligen varit effektiv idag. Nu är det inte mycket kvar tills allt känns fulländat :P haha nej men skämt och sido jag har verkligen kul på jobbet och det är ju det som räknas, eller? Har även haft besök en sväng av Suss idag vilket var kul.

Nej nu säger magen ifrån den vill ha mat NUUU!

Pics whit lyrics

Ligger nerbäddad i sängen och ska snart bara myspysa och se på our idiot brother hade jag tänkt :)


Haft en riktigt skön och härlig dag. Fick mycket gjort på mitt nya jobb och har verkligen börjat bekanta mig med allt fast på ett annat sätt än innan. Så i morgon kommer en ny dag där jag ska in till mitt underbara jobb igen. Men först lite lugnt och så innan man tar i med hård handskarna. Ska faktiskt lyxa på och ta bilen till jobbet när Simon inte behöver den eftersom de ska på en "field trip" med jobbet.

Kikade snabbt igenom kameran och hittade denna underbara bild från första veckan i skolan, första klippet vi fick göra på den vertikala hårdelen, åhh så salig man var ;)

Helt otroligt att det där var för att vara helt exakt den 26 Augusti 2011 och nu så klipper man och färgar för fulla muggar. Ungefär som det är att man var född till det. helt otroligt vad snabbt tiden har gått, men förbaskat kul har vi haft även fast det har varit många tårar i terapiköket vårat.

Här är mitt brons bidrag som vi gjorde på tre dagar för ungefär två veckor sen med Joakim Roos, helt fantastisk snubbe och man blev bara glad när han trippade omkring och bara va

Och sist men inte minst min underbara klass som jag kommer att sakna till tusen och en natt och vi måste verkligen ses snart igen, och lycka till nu allesammans och kom ihåg lets party hard all night long ^^

Whiihooo

Ja men då är man på plats på jobbet :)

Nu så har jag lite lunch och har hållt på ganska bra om jag får säga så. Nu längtar jag bara tills alla elever börjar, det kommer bli så spännande.

Senare idag blir det kaffe med Madde och Stefan hemma hos mig, haha men dealen var att då måste de plocka upp mig först innan det blir av, thihi.. Sen blir det bara en lugn hemma kväll med lite mys pys med älsklingen. Man kan ju bara njuta av livet, för det är helt underbart.

Lite jobbigt med att nu vara frisör är att man blir ju så bortskämd när det gäller att färga sitt hår. Alltid är det ju någon som gör det åt en men nu när jag verkligen behöver måste jag själv, buhu, haha nej men skämt och sido man ser så himla mycket mer nu när amnär frisör. Bara typ att håret har växt en millimeter ser man typ vilket är något jobbigt haha.

Nu så ska jag fortsätta innan jag call it for the day :)

Teacher trainee here i come :)

äntligen har jag fattat att man måste kanske uppdatera bloggen, är ju verkligen evigheter sen. Har haft ett par nyheter som ska sägas men inte har funnits tid till.

vi kan ju börja med de tråkiga nyheterna, min älskade farmor gick bort nu i november av den elaka cancern blott endast 75 år gammal <3 sen så gick även min gammel farmor bort nu i december som inom några dagar efter hennes död så skulle hon blivit 98 år <3 Ni har verkligen lämnat ett tomrum i mitt hjärta och ni kommer alltid finnas kvar hos mig, som en del av mig. Jag älskar er och jag hoppas ni nu äntligen får vila <3

Sen så kanske till lite bättre nyheter, jag har fått stanna kvar på skolan som teacher trainee i ett halvår till för att ta hand om lärarna och den nya klassen som börjar vilket känns riktigt super spännande :) Ibland fattar jag inte riktigt att det är jag som har blivit vald till detta och jag lovar att jag ska i alla fall göra mitt allra super bästa.

Sen så vann jag även säljpriset för hårologi så då fick jag en super bra och behändig väska där det står pivot point och hårologi samt schampo och balsam, Jippie vad roligt det kändes :) Och även ett stort grattis till Iza som gick i min klass till stipendiet :)

Nej nu ska jag kika lite desperate innan jag gör mig i ordning för att åka på mitt nya jobb :)

RSS 2.0