06.10.11

Soliga fredag :)

Idag blir en dag med mycket fart och så, det blir nu om bara ungefär två timmar så ska vi titta på när kusin Thomas tar studenten. Åh jag skulle gärna vilja ta studenten igen det var så himla roligt. Man var så glad och hade så roligt och man visste att man hade Men nu först blir det stan en sväng och ska försöka hitta några kläder jag kan ha ikväll när jag och Jennie ska gå ut och göra stan osäker eller haha inte direkt kanske. Sen blir det fika hemma hos moster tror jag och sen blir det att göra sig i ordning, Så i morgon blir det nog ingen skrivning för då blir det kvalitetes tid med älskling, bara mys :)

06.10.09

Onsdag.

Japp då ligger man i sängen och tar det lugnt, febern har varit borta sen i måndags eftermiddag men lite ont i halsen och örat har jag fortfarande, men det är inte så farligt.
I måndags åkte jag på nattträffen men gamla gänget det var super trevligt. Riktigt god mat och så. Sen så skjutsade jag hem folk och for hem till mamma och sov, eftersom vår gästparkering inte är en parkering så hade vi en bil för mycket. Men det var lika mysigt att sova hemma hos mamma i hennes säng. Man kände sig som ett litet barn igen. Och nu senare blir det nog att åka och inhandla en teve om penagarna kommer vilket känns riktigt roligt, kanske man ska överraska älskling med en ny teve när han kommer hem. Att inte berätta något. Han skulle nog blir glöatt överraskad.

Sen så har jag suttit och tittat på utlandsresor, det blir nog en tripp nu i augusti med älskling, att vi åker vid vår femårsdag. Det skulle vara super mysigt så det är bara att spara nu.
Nej nu har  jag uppdaterat lite nu blir det att fortsätta att titta på serier.



06.10.07

Oh happy days, eller inte..

Sitter hemma i soffan sjuk, hur himla roligt är det på en skala ett till tio. Blir faktiskt lite less, tappade en natt på jobbet för att jag skulle få feber. Men det är som det är, men det som är mest trist är ju att vi skulle gå ut och äta det gamla nattgänget i kväll men det går ju inte särskilt bra nu, vill faktiskt inte fara när jag inte känner mig pigg jag är ju bara dum om jag skulle göra det. Men det är som det är hoppas de får roligt ändå även fast jag inte är med.

Vägde mig i morse eller i morse vid halv ett, och jag har gått ner 1,4kg till vilket känns jätte bra, har tappat nu sammanlagt 12,7kg på ungefär tre månader vilket är super roligt, men jag måste se till att jag har mörk choklad i närheten för jag fick världens sockerfall i helgen så jag trodde jag skulle svimma men är huvudet dumt får kroppen lida. Ska försöka börja äta pasta igen, åt fullkornsspagetti igår och det var så himla gott. Och idag blir det en korvstroganoff vilket känns riktigt gott, får se om jag orkar laga den eller om älskling får hjälpa mig.

Älskling är så himla snäll som har varit på apoteket åt mig och köpt en termometer och halstabletter, och i natt när jag mådde jätte dåligt och väckte han så hjälpte han mig. Han är det bästa som jag har <3
Och nu i veckan ska jag och han köpa en ny teve jippie :)

Nej nu blir det att fortsätta slappa.


06.10.02

Kaffe är gott när man är nyvaken.

Då sitter man i soffan och känner sig allmänt mosad. Jobbat i natt och kliva upp tidigt är inte min grej, jag är så himla trött jämt. Men man blir ju måttligt glad när man blir väckt av att resurs ringer. När man ignorerar deras samtal första gången så måste ju de förstå att jag vill inte svara. Men der blev ju så ändå.

Nu sitter man i soffan och väntar på att få real housewifes of new jersey, det är så ruskigt bra, ska hämta mer kaffe innan jag ska se vad som händer i dagens avsnitt. Men man kanske ska byta sängkläder som jag tänkte göra i går som inte blev av.

Och nu till det viktigaste, hur det går med GI:andet. Det går faktiskt ganska så bra har tappat 11,3 kg! Är så himla nöjd med resultatet. Men jag fattar inte hur jag kan gå ner när jag ändå fuskar. Förra veckan blev det ganska mycket med maten. Hamburgare med bröd, pizza, tårta you name it. Men ändå har jag gått ner 0,4kg den veckan. Känner mig måttligt nöjd, var nervös över att ställa mig på vågen men det gick super bra :)
Så det är bara att inte försöka fuska så mycket och köra på.
Ha en super dag


RSS 2.0