31.01.11 Måndag (uppdaterad)

Mitt andra namn borde vara latmask..

Just i detta nu så sitter jag framför datorn som jag typ gjort sen jag klev upp vilket jag inte borde, tankarna vandrar väldigt mycket. Vilket kan vara väldigt jobbigt. Jag har då åtminstone fått på mig kläder och tagit på mig ett ansikte. Bara det var ju ansträngande haha. Ska städa bort här hemma men jag vet inte riktigt än om jag ids. Blir nog ensam i kväll för gubben ska sova i skorped. Men det ska nog gå bra :)

Igår så kom lillasyster på övernattning hos oss, hon ville inte sova ensam hemma vilket jag kan förstå det skulle jag absolut inte vilja heller, gud så läskigt i ett sådant stort hus. Men mamma jobbar inte i natt så då blir det att sova ensam och skulle det inte gå så kan jag nog fara hem. Det är bara nog läskigt att sova ensam i lägenheten haha vilken tönt jag är. Igår såg i även Due date och den var faktiskt riktigt bra måste jag säga rekommenderas.Snart ska jag försöka göra något hade jag tänkt. Kanske hämta ut paketet som kommit idag :)

Men man vet aldrig med mig, rätt så vad det är så är mitt arsle parkerat framför datorn hela dagen haha det skulle ju se ut de :P





Sitter nu hemma i sängen och ska snart sova, eller ska i alla fall försöka. Men jag kan ju alltid åka hem till mamma om jag inte kan sova, men det känns inte lika jobbigt nu som tidigare idag. Men skulle det bli värre är det bara att åka hem till mammsing <3

Idag har jag egentligen inte gjort så mycket eller lite har jag ju i alla fall gjort. Blev en sväng på stan med lillasyster som bjöd på mat på UH tacotallrik vilket var super mumsigt och jag fick ett par über snygga örhängen av syrran som köpte en massa smycken på rean på Glitter. Sen shoppade vi lite på Hennes där jag köpte en jacka eller jag fick den snarare av Simon. Han är snäll min fästman <3 inte alla som är lika lyckligt lottade som jag som har en sådan underbar pojkvän. Sen blev det en sväng till mamma och kikade lite på tv och sen drog jag och jossan hem till mig igen och började städa lite och sen blev det brynfärgning på oss båda, skulle även färga håret på Jossan men vi hade delade åsikter om hur vi skulle göra det. jag tycker fortfarande Jossan att du ska ha det ljust med slingor av både bruna och blonda! Men det är ju bara vad jag tycker.

Och nu så har jag laddat ned en film som jag tänkte se, eller se och se somna till blir det nog. Men först ska jag fortsätta titta på gamla bilder som finns på datorn, bland annat några om hur det såg ut när vi inte hade bott särskilt länge i lägenheten, vilket är snart tre år sedan tänka sig vad tiden går fort när man har roligt :)



Ganska så stor skillnad är det tycker jag i alla fall, hittar inte de absolut äldsta bilderna på lägenheten men de duger ju. Ny soffa nytt köksbord ja you name it vad som inte är nytt nu.
Och tack kära syster för idag när det inte har känns direkt på tiptop. Att du har varit med mig även fast jag velat vara ensam.


Innan balen :)


30.01.11 Söndag

Igår blev det party party party :)

Det började med tre rätters hemma hos mig med Bella och Simon. Honungsmelon med parmaskinka och vitlöksdressing till förrätt, klyftpotatis med fläskfilé i ugn och till efterätt så blev det pannacotta med bärsås. Hade gärna visat bilder men de lyckades jag radera vilket va sisådär roligt. Men man får ta det som det är nu är de borta i alla fall. Men sen blev det att gå på Idol på arenan. Mamma hade ju vunnit biljetter så jag och Bella fortsatte festen där, men bara en timme ungefär sen hamnade vi i baren, vi fick ju se de vi ville se i alla fall, hade till och med spelat in ett uppträdande av Jay smith men som sagt det är borta. Sen fortsatte festen på Harrys där det var riktigt fullt med folk, gå till baren och beställa var ju nästan stört omöjligt. Less blev vi ganska fort på att vara där, eftersom alla bara tok glodde på idolerna som satt uppe på övervåningen och där satt de. Sen blev det taxi upp till parken och där fortsatte festen ett tag eller åtminstone tills det stängde. Och lite med hit och dit blev det och sen åkte jag hem med Jimmy som slutat jobbet. Det var det som hände i stora drag igår, det var en riktigt rolig kväll måste jag säga, fast det visste jag redan att det skulle bli, Bella är partyt :)

JA i veckan som har varit har det inte egentligen hänt något speciellt, har egentligen bara tokshoppat med Bella och Fannie i torsdags då det blev en massa kläder till mig och en ny tvrums matta som är super fin och jag tycker att den passar bra, men det borde den nästan göra eftersom den ändå kostade typ åttahundra kronor. Men det var ju en utgift jag hade räknat med. Sen i fredags så gjorde jag inte så mycket, sprang på stan igen och sen så blev det mest bara att vara hemma och mysa med älsklingen. Och då såg vi paranormal activity 2 och jag lovar er att den var läskig, den var nästan jobbig att se och jag är ingen skräckfilms fantast men den var på något sätt sevärd. Vi har även sett i rymden finns inga känslor och den var grymt bra :)
Nej nu blir det att äta lite och kanske byta om från pjamas till kläder :P



Ny lykta :)               Tvrummet med nya mattan       Super gott vitt vin :)



11.01.25 Tisdag (uppdaterad)

Solen skiner :)

Jag gillar verkligen skarpt när solen skiner när man kliver upp, då vet man att det blir en bra dag, speciellt när man bara får ta på sig mjukisbyxorna och bara mysa, och helst gå på en promenad om jag orkar så att vill säga :P
Idag blev det att sova länge, vaknade strax efter 11, men jag ska ju jobba i natt så det blir ganska bra, kommer nog sova mer sedan om jag kan.

Igår åkte jag och Simon till pappsing och var där över dagen, det var super härligt. Jobbigt från början när man väl ska åka men när man väl kommer dit så blir allt bra :) Vi fick äta pannkaka vilket var super gott och Simon tyckte att pappa kunde lära mig och vända pannkakor men hallå det kommer aldrig att hända att jag kommer kunna göra det :P Sen då blev det en sväng till farmor och se hur hon  hade det, och framför allt ge hennes julklapp och hon tyckte att jag var ute i tid haha ja det beror ju på hur man ska se det det kanske blir årets julklapp. Och främst till besöket är ju att klippa farmors tånaglar, haha hur många barnbarn gör det egentligen :P

Och Grattis mamma som vann två idol biljetter:) hon hade ringt i morse för det stod i tidningen att hon vunnit men jag sov, så jag får ringa senare när hon har klivit upp från jobbet, med sovandet alltså. Riktigt roligt är det för hur stor är chansen att man vinner egentligen :P Men mamma hon kan hon <3

Så har man planerat helgen, och den kommer bli rikitgt rolig :) Först på fredag blir det middag hemma hos mig med bästaste Bellis med mat och dryck i mängder;) Sen på lördag blir det idol och utgång :) Fasiken vad roligt vi ska ha:) Kommer att bli en super helg med Isabella. Längtar redan :) Om jag får ledigt så klart..


Roligt att störa Simon    Blir tråkigt i längden att bara åka bil


Farsan Baloo <3


Hejsan benen roligt att ni ville komma :)



11.01.23 Söndag

Det är kallt och köra skoter i -13,3 grader, brrr...

Idag har vi verkligen varit på språng, det blev en tur till Mellansel för att åka lite skoter, men det var verkligen riktigt kallt, huvva att vi ens överlevde. Speciellt jag som är så himla frusen av mig. Blev även en sväng till Lisbeth och Andreas och deras underverk. Åh vad han var söt. En riktig guldklimp är var han är, om man ändå fick ta med honom hem. Men de var inte så på den idéen. Man blir ju riktigt sugen själv men vi ska nog vänta några år i alla fall innan det blir några barn gjorda här :P

Sen blev det god maten hos svärmor, och god fika. Hon är en riktig kock hon med. Det är ju bra när man får bli bortbjuden så där, då slipper man ju själv laga mat hela tiden, haha så middagsinbjudningar välkomnas ;)

Idag har varit en bra dag, lite tryck bara men inte så fasligt mycket, känner oron ibland men det är ju det som man får leva med. Finns inte så mycket att göra åt det, det är bara ta dagen som den kommer, men det har varit en jobbig helg måste jag säga, en riktigt nedåt helg, men förhoppningsvis går det över snart. Har försökt göra saker så man tänker på något annat. Nog om det nu blir det några bilder istället :)


Benen försvann i snön    En riktigt glad Simon :) Gamla Bettan


Tog en vilopaus när jag ändå ramlade :P


Simon <3 Lite kallt var det allt



Jag älskar min Simon

11.01.22 Lördag

Åh vilken kvinna min mamma är, hon kan göra svergies bästa mat verkligen :)

Sitter hemma hos mamma och bara tar det lugnt, det har ju varit hockey så det blev middag, buffe bord, och tv tittande men jag som sagt är ju inget hockeyfan så det blir mest sitta vid datorn kväll.
Natten som var så jobbade jag, vilket kändes väldigt jobbigt när jag var där, känner att allt inte riktigt är bra de här dagarna. Vet faktiskt inte vad det är som gör att det känns som att det gör ont. Men det går väl över någon gång. Det hoppas jag i alla fall. Men vad som är värst vet jag inte.

Imorgon blir det middag hos svärmor vilket kommer att bli riktigt gott :) Det är verkligen Simons faforivt skulle jag tro, chickenrace, haha varför det heter så vet jag faktiskt inte.
Men nu ska jag dricka lite kaffe och kanske sätta mig framför teven men bara kanske, men jag tänkte bjuda på några bilder i alla fall, lite allt möjligt :)

        
Hockeykillarna :)                 En "vanlig" hemmakväll hos mamma och pappa J.

                                     
Nästan hela familjen, mamma är el fotografo <3        Systrarna

                                             
Jag och syrran visar vår kärlek ;)           Älsklingen och jag <3

                                  
Haha hej kom och hjälp mig ;)           Systrarna <3



17.01.11 Måndag

God morgon :)

Har vaknat i någorlunda tid idag, jämfört med alla andra dagar där jag sover till halv elva tolv. Men idag slog jag något rekord och vaknade halv sju?! Haha det är länge sedan jag var vaken den här tiden, förutom när jag jobbar så att säga för då så lägger jag mig nu.

Igår blev det mest bara en lugn hemma kväll, blev en liten promenad och sen så blev det bara myspys med Simon med lite kortspel och tv tittande. Med lite efterätt igår igen, och då blev det "bara" chokladpudding. Mådde ganska bra igår ändå, lite små ångest men det var det lilla.
Idag så blir det nog inte så mycket att göra ska handla lite grann och blir nog en promenad efter jag sett klart det sista avsnittet på tre kronor :) Men vad ska man göra för middag idag var bland det första som slog mig, kanske stekt älgfil+e med potatis? Eller jag har ingen aning, någonting ska det väl bli :)

Godmorgon från mig i min pjamas, haha ser ut som ett troll ;)



16.01.11 Söndag

Då har man städat, gjort om lite och handlat hem lite saker till vårat älskade hem :)




En fin porslinsask        En kopparsockerskål   Kaffekopp med tillhörande fat som jag fick av Jennie :)




Går till hockeyn blev det pannacotta till efterrätt, medans våra två katter låg i sina sängar och myste :)

I helgen har jag inte gjort något speciellt, igår var jag på second hand igen och shoppade, hittade ganska mycket som det kanske syns, men det blev inte med kusinen min det blev med fästmannen<3
Sen blev det en sväng till svärmor och fikade samt så fick jag en helt ljuvlig skål som är en gammal version som passar till mina nya dessertskålar (bilden ovan med pannacottan i) Sen blev det tacotåra till middag, plastpappa syster och Simon åt, mamma hon mådde inte så bra så hon blev hemma. Och så hade jag med gjort efterätt, det var ju ändå lördag och hockey på teven, fast jag tittade inte som vanligt. Jag städade och så, blev dammsugning, dammtorkning och skurade golven med lite annan bortplockning därtill. Så nu är det rent och fint.
Nu ska jag göra mig i ordning för att kanske ta en promenix ner på affären, om jag orkar så att vill säga :P För att handla in lite till middagen. Det blir wokgrönsaker med fläskfilé, mums :)



Fast först ska jag nog väcka min älskling som sover i soffan , han har jobbat idag stackaren, snöljour och självklart så var det tvunget att snöa, men som tur är så är han redan hemma :)




14.01.11 Fredag

Nu måste jag verkligen sluta sova så länge, haha har ju vänt på dygnen alldelses för konstigt :o

Idag ska jag bara ta det lugnt och gå till farbro doktorn och sen blir det nog att vara med Jennie.
Har egentligen inte så mcket att skriva i dag så det blir några bilder istället. Ledsen för att det inte finns nyare bilder än korten från i sommras, typ tappat kameran :P




Åh vad jag längtar tillbaka till Turkiet, varmt
skönt och bada i havet :)



13.01.11 Torsdag

Haft en super bra dag i dag :)

Sitter nu hemma i lägenheten efter att ha sovit hemma hos mamma igår natt.
Varit barnvakt åt mina två små systrar.

Både idag och igår så har jag varit med kusin Jennie vilket har varit otroligt roligt, klockan två i går natt så skjutsade jag hem henne, hahaha åh vad vi har surrat med varandra och druckit mycket mycket med kaffe. Konstigt att man inte blir mer konstig i magen än vad man brukar ha :P Sen har vi varit på second hand och shoppat koppar och serviser och tallrikar vilket var jätte roligt, vi ska dit i morgon med efter jag har varit hos farbro doktorn. OCh ett stort tack till Jennie som köpte tallrikarna och kopparna till mig :) Det var verkligen pangpriser 8 st knappt använda tallrikar för 15 kronor vilket var verkligen ett fynd. Och sex stycken koppar och fyra fat för endast 26 kronor. Och jag är så himla nöjd :) Längtar redan till i morgon när vi ska dit igen :D

Nu ska jag fortsätta titta på nostalgiprogram, tre kronor, haha det är ganska roligt att titta på :)



Jag och kusin för en massa år sedan :)



11.01.11 Tisdag

God morgon God morgon !

Har sovit i tolv underbara timmar i natt, vilket känns super skönt. Har då verkligen sovit i kapp mig från helgens jobb. Idag blir det nog inget speciellt, kanske handla lite och sen köpa en födelsedagspresent till bästaste Isabella som fyller år idag. Och då blir det nog en tripp dit. Kanske man borde städa bort lite också men vet inte om jag rikigt har någon lust idag, kanske i morgon kanske nästa vecka hahah. Men rätt var det är så kanske man följer med mamma till Umeå idag, fast man vet aldrig med mig.

Idag är en bra dag, har vaknat på rätt sida av sängen vilket känns bra, och ingen tryckande känsla heller. Men lite mör i huvudet bara efter tolv timmar med sömn. Men nu ska man nog kanske göra sig i ordning lite, klä på sig och ta på sig ett ansikte, så man vågar sig ut idag.

Satt nyss och läste på både flashback och västerbotten kuriren om en kille som blivit åtalad för våldtäkt och 10 andra åtalspunkter och det sjuka är att jag vet vem killen är. Och jag blev faktiskt inte förvånad när jag fick reda på vad som har hänt, men det som jag tycker blev det värsta är att hans straff inte blev långt med tanke på att han blev dömd skyldig på alla åtalspunkter. Bara tre år.

Mina tankar går till alla tjejerna som blev utsatta för det här hemska, hoppas ni känner er tryggare när han sitter bakom lås och bom.


10.01.11 Måndag

Fullt ös medvetslös eller inte alls.

Sitter  hemma hos mamma i soffan, skönt att man har jobbat färdigt för den här gången. Det var verkligen en riktigt lång lång lång natt. Men nu är den över. Klev upp vid två men har varit ganska effektiv hemma hos mamma, plockat bort lite, bytt sängkläder i mammas säng och samt hoppat i duschen men jag tog faktiskt på mig pjamasen, orkar inte engagera mig att klä på mig vardagskläder. Sitter lika bra i pjamasen.

Mamma ska skjutsa hem mig senare jag stannade längre när Simon åkte hem, men jag börjar bli ganska trött så jag somnar snart i mammas soffa, vilket inte skulle vara första gången, hahaha.


09.01.11 Söndag

Nästan god morgon säger jag fast det egentligen blir god kväll..

Sitter i morgonrocken och har nyss sett klart en film Dinner for schmucks, den var faktiskt riktigt rolig, eller det var nog bara jag som tyckte det eftersom Simon somnade ganska fort.
Ska snart iväg och jobba tredje och sista natten, vilket känns superskönt :) Så då är jag eledig hela veckan plus lite till vilket är super härligt. Ska försöka göra så mycket som möljligt så jag inte bara sitter hemma och tråkar, det är ju inte så himla bra. Borde egentligen fara och hälsa på pappa och farmor men det känns som att det faktiskt kan vänta även om jag sakt att jag skall komma upp snart.

Nej nu blir det att göra sig i ordning för nattens bravader och packa väskan.


07.01.11

Denna dag känns inte som en riktigt bra dag, men det gjorde det egentligen inte igår heller.

Har alldeles för en stund sedan vaknat, och kände redan då att det här kommer att bli en lång dag och jag som dessutom ska jobba inatt, undra på hur det ska gå egentligen. Men det kanske går över om jag har tur, vädret ställer ju till ganska mycket. Det bara snöar och snöar. Allt blir så trist och grått. Men på ett vis är det ganska roligt med snö för det blir ljust och vitt, men det är ju just det när det snöar man tar sig ju nästan ingenstans, och kör hur lätt som  helst fast, vilket jag redan har gjort i år, igår till och med. Men det var ganska roligt jag och mamma skrattade så himla mycket, någon skulle ha spelat in oss för det måste ha sett jävligt roligt ut när vi stod och puttade och skrattade i snöyran.

Nej nu ska väl vi försöka få ut bilen så vi kan åka ner och handla, men helst av allt vill jag nog bara vara hemma, men man kan ju inte få allt här i världen. Sen blir det nog bara tok slappning och lite städning innan jobbet, mer tänker jag inte engagera mig i idag, sen sova lite kanske om jag kan och efter det så kanske det känns lite bättre.

06.01.11 forts.



Jag och älsklingen i Turkiet, längtar tillbaka <3

06.01.11

Ja då sitter man här i soffan med lillasyster som tittar på våra bästa år.

Medans jag sitter och nördar genom bilder från de gångna åren, vilket är ganska roligt men det är många bilder på mig under min "stor"hets tid. Vilket ganska tråkigt att nästan alla bilder är så fula, varför tänkte jag inte på att gå ner i vikt tidigare så jag kan tycka att korten är finare än vad de är. Alla student korten är på en riktig tjockis.
Även då när vi var ut när jag fyllde 20 är på en större Amanda men egentligen ska jag väl ändå tacka dessa kort med tanke på att de var dessa kort som fick mig att inse att jag inte kan vara så stor som jag är. Men det var andra dagar, nu är det egentliga målet att stanna på denna vikt som jag har nu.

Igår var jag med Jessica och Isabella på stan, lite fynd hittade jag allt. Träffade även Frida som jag inte träffat på länge och nu på fredag så åker hon till köpenhamn för att sen kunna flyga till England där hon ska gå i skolan, åh vad jag kommer att sakna henne, hon är verkligen en av de bästa som finns. Men det ska bli roligt för hon, och det bästa är ju att jag får en anledning till att åka och hälsa på i England vilket känns roligt.
Fick även super god mat hos mamsing i går, inbakad oxfilé vilket var super duper gott. Ikväll blir det middag hos mamma och pappa j igen, paj :) Varför vi ska äta där igen är för den förbannande hockeyn som Simon alltid vill se, fast det är ganska roligt att titta på ibland. Haha men det ska inte han få veta :)
Nej nu blir det att göra sig i ordning, kan ju inte sitta i pjamasen hela dagen, ska sätta fart på Fannie med men hon vill nog se klart våra bästa år först :P

Oj redan 2011..

Nu har jag inte skrivit på ett tag, eller snarare kanske inte på ett halvår, men jag ska försöka att fylla i på vad som hänt.

Jag nådde mitt mål med Gi-metoden och är sjukt nöjd 16,1kg hade jag gått ned när jag bestämde mig för att sluta, min egentliga plan var att "bara" gå ner 10kg men det gick som av bara farten, vilket känns otroligt roligt. Men nu känns det som om att jag skulle vilja gå ner lite till, men inte än på ett tag kanske ska se att jag kan hålla detta först.

Vi åkte utomlands jag och fästmannen. Vi drog till Turkiet en vecka som var otroligt skönt, vill gärna åka snart igen utomlands till solen. Men för övrigt har jag väl inte gjort så mycket med mitt liv, jag håller mest på att pyssla här hemma när jag inte har några nedåt dagar så att säga, men vem har inte det.


Före Efter


Här är resultatet (fastän det är dåliga bilder)
Ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen, men lovar inget.


RSS 2.0