Massor med nytt :)

Sitter hemma i soffan ännu en dag. Och även i dag så har det mer eller mindre. Vaknade vid tolv, blev något lite längre än igår, haha blev lite paff när jag såg. Vad klockan var. Då var det bara att kliva upp och göra sig i ordning för jag hade ju bestämt med mig själv att jag skulle på stan och spendera lite grann :) blev två nya klånningar, trosor, bh, linne, örhängen samt handlade på bolaget och tillsammans så blev det knappt sexhundra kronor så jag tyckte jag fyndade lite grann i alla fall. Sen blev det en kaffe med Jossan och Julia på coffehouse by george och efter det så grog jag och syrran och handlade lite på willys. Handlade så att nu finns det i alla fall i ett par dagar till :) sen så hade ju vi beställt snus så då hade det även kommit och då blev det att hämta ut den innan det blev hem för att käka lite middag. Då när jag kom hem så blev det stekt skinka med ost och sen slänga sig i duschen och prova mina nya kläder. Två grejor satt verkligen inte bra så då blev det en tripp. Till stan igen så slipper jag göra det i morgon med. Och är grymt nöjd över dagens inköp och nu är det bra för den här månaden. Nu så ska jag mysa med simon innan det blir dax för sängen. Är otroligt nog ganska trött, men det beror väl på att jag har hållt igång som bara den idag. Ska inte göra som igår kväll i alla fall och börja småstäda klockan halv tio. Bytte gardiner och så. Hade verkligen inget att göra och det värsta var ju att jag inte hade vett att gå och lägga mig fast jag. Var så himla trött utn istället var vaken fram till tolv. Så ikväll blir det bara att ta det lugnt och mysa. ha en bra kväll :)

Tierd so in ...

God kväll allesammans:) lagger tvärs över soffan och funderar starkt på att gå och sova. Har faktiskt för en gångskull kommit upp i tid, hela halv sju i morse så vaknade jag. Det är faktiskt riktigt skönt att kliva upp så pass tidigt. Sen vid tio så åkte jag och hälsade på pappa ett par timmar. Det var riktigt härligt att bara pka dit och bara vara. Vpvi åkte en sväng på falhgrens och jag hittade ett par riktigt fina skålar som man antingen kan ha något gott i eller bara ha lite efterrätt i :) Sen så hämtade jag Jennie i stan och brände iväg hem till moliden för att gratta kusinen som fyller hela tjugo år idag och är bolagsmyndig, haha jag minns själv känslan av att få gå på bolaget och sjålv köpa det man ville ha :) och där fick vi ost och skink paj och sen tårta och kakor till efterrätt. Har blivit en himla massa gottande både igår och idag men i morgon så blir det att ta i med hårdhanskarna igen. Imorgon så blir det nog en sväng på stan hade jag tänkt. Roligt att fönster shoppa lite ;) Sen hade jag nog inte direkt tänkt göra så mycket, bara va :) nej nu blir det sängen gonatt !

Cleaninglady

Nu så ligger jag parkerad i sängen och ska strax sova så man orkar med en ny dag i morgon. Har nästan alldeles nyss kommit hem ifrån Jossan där jag har färgat håret på henne sen mer eller mindre så tvingade jag henne att va skulle städa lägenheten också, haha nu är det ju snyggt och fint. Skulle behöva städa vår lägenhet med men det får bli en annan dag. Kanske man ska lägga ifrån sig ny mobilen nu och försöka sova en liten stund så jag kan kliva upp med älskling i morgon bitti. Jag är ju ganska sjuk men jag tycker att det är skönt om man kommer upp i tid :) Sen vad dagen bjuder på är ännu ett mysterium men har en liten aning om vad det blir. Sov gott :)

evening

Ja nu var det ett tag sen jag skrev någonting på bloggen. Nu i helgen så har det varit lite full rulle. I fredags så blev det att betala lite räkningar sen så blev det att åka och köpa en ny mobil åt mig när älsklingen, har verkligen världens bästa pojkvän som köper en ny mobil åt mig :) Men jag kände mig lite lurad, vi köpe en låst mobil på elgiganten och den skulle gå att låsa upp så fort som vi kom hem. Men icke sa nicke det gick absolut inte. Vi sökte runt på hela nätet mevi till och med betalade för en upplåsning men det gick fortfarande inte. Så på lördag när jag kom hem ifrån jobbet så ringde jag telenor och frågade vad jag skulle göra. De tyckte jag skulle gå tillbaka med mobilen oceh be om pengarna tillbaka så då blev det så. For sen och letade en ny till ett bra pris runt på stan (efter jag sovit en stund såklart) så då blev det en ny mobil från the phone house och den var dessutom billigare där än på elgiganten. Så det blev en sony ericsson x10 mini pro och jag är verkligen helt nöjd:) Idag så har vi varit och firat tre olika morsdagar eller vad man ska säga :p. Det har blivit mycket med fika men jag försökte hejda mig lite grann men lite tårta har det i alla fall slinkit ner. Sen så dlev det att åka hem och börja med lite middag så jag gjorde till och med en förrätt idag. Honungsmelon med parmaskinka och vitlöksdressing och till huvudrätt så blev det en korvgryta inte för att det direkt passade men gott var det i alla fall :) Så nu sitter jag bänkad i soffan och har faktiskt tänkt spela lite tevespel och om jag orkar så ska jag se big brother innan läggdags. Ja då var väl hela helgen skriven på ett ungefär. Och i morgon så ska jag nog åka och hälsa på pappa och farmor en sväng. Blir något att göra och det var verkligen längesen jag var. Där. Ha en bra kväll :)

Today is a very cold day :(


27.05.11 Fredag

Idag så har det än så länge inte blivit så himla mycket gjort. Har som mest klivit upp, ätit frukost, ätit lunch och allmänt larva mig vid datorn. Ska väl göra mig i ordning snart, eller åtminstone ta på mig några kläder så att det är gjort och sen ska jag väl bara ta det lugnt tänkte jag innan det blir dax att börja med middagen och kanske vila en stund till innan det blir dax att åka på jobbet.

Igår så var jag och handlade med mamma, hade lite kuddkrig i bilen haha om ändå någon hade sett oss :P Sen så blev det middag hemma hos mammsing och sen upp och gratta morbror janne innan det blev dax att åka mot stora staden igen.

Igår så blev världens bästa Bellis inlagd på sjukhus så jag åkte dit med en korsordstidning. Tycker så synd om hon. Men blir hon kvar en natt till så har jag laddat ner lite serier åt henne så hon kan åtminstone titta på någonting roligt :) Och jag får inte glömma att ladda ner prinsessan och grodan ;) Ska dit innan jobbet om hon är kvar.

Sen så blev det att åka tillbaka till moliden för att hämta Jossan. Och tillbaka till stan sen upp en sväng till henne och sen hem och dö i sängen. Och sova i typ elva timmar, haha jag kan verkligen sova jag :P

Så idag har jag betalat de förbannade räkningarna. Blir så irriterad när man ser man fått lön och sen ska man bort med över hälften. Inte bra.

Om bara ungefär tre timmar så är min älskade Simon hemma igen :) Och då ska jag bjuda på tacos :) mums  men jag får äta den mer nyttigare varianten. Har gått upp något kilo som jag verkligen vill gå ner så nu är det bara att vara nyttig så då går det fort :D


Jag gömde mig för mamma igår i en jysk påse ;)


Min supercoola nya vattenflaska :D

Good night :)

25.05.11 Onsdag

Ja nu äntligen ligger jag hemma i sängen och funderar starkt på att sova en stund innan det är dax att kliva upp igen. Ska verkligen försöka att inte sova allt för länge idag men det finns ju aldrig några garantier för det ;) 

Idag så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och sitta vid brevlådan och vänta på posten, haha värsta manin det har blivit med att beställa saker från nätet. Men saxen som jag har beställt behöver jag verkligen. Min börjar bli måttligt dålig och i och för sig så är den ju inte den allra bästa kvalitén heller.

Ska se lite på general hospital hade jag tänkt innan jag somnar, men det blir nog typ tio minuter så trött som jag känner mig nu.. Men det är ett bra sätt att varva ned på efter jobbet.



Bilden tagen från google

Hellu :)

24.05.11 Tisdag

Wihoo mina kläder har kommit :)

Vaknade vid kvart i sju i morse och då var det bara att gå och väcka Fannie sen så har jag inte gjort någonting egentligen, är verkligen sjukt trött och skulle precis somna då ringde det på mobilen. Är det inte typiskt :s
Så nu sitter jag i soffan med ögonbrynsfärg i och ska snart kasta mig i duschen för att gå ner på apoteket och sen på Ica för att hämta ut mitt paket från hm som äntligen har kommit :) Och sen så ska jag hem och städa och förbereda för dagens klippning.

Igår blev det inte speciellt mycket gjort, var bara hemma och tog det lugnt och Fannie kom och sov över för mamma jobbar. Jag var väl egentligen tröttast när vi släckte ner i hela lägenheten men jag somnade sist, vid halv två två somnade jag så ynka fem timmar med sömn. Förhoppningsvis så somnar jag som en tok ikväll.

Fast jag kanske ska börja städa nu innan jag hoppas in i duschen. Det vore kanske det enklaste och det renaste alternativet. Men det kanske tråkigaste.

Haha gillar att jag tittar på the tooth fairy på canal plus. roligt att se vuxen man i trikåer :P

Vann saxen :)


God kväll, sitter eller faktiskt ligger i soffan och slötittar på teven och har nyss vunnit en auktion på tradera. En riktigt fin frisörsax som kommer vara riktigt mycket bättre än den jag har för tillfället. Så jag bara längtar tills den kommer hem. Klart och betalt så nu är det bara att vänta, och i morgon kommer nog mina kläder :)

Jag har blivit en riktig tradera nörd och tittar efter bra erbjudanden på frisörprylar, och nu så längtar jag efter att skolan ska börja så man riktigt får börja med alla roliga saker. Och då kommer jag få riktigt bra med saxar och kammar och så :)

Måste hålla koll på så jag inte shoppar bort alla pengar den här månaden, hihi men det är ju bra roligt också :)


Bilden tagen från tradera.se

I am cutting hair all day long :)


23.05.11 Måndag

Detta blir mitt 200:e inlägg här på bloggen :)

Har nyss kommit hem från kuratorn och det var ett väldigt givande samtal. Men upptäcker på vägen hem att flera lampor har gått sönder så den ska helst inte användas förrän de är fixade. Och det är inte bara en lampa, det är så typiskt att alla åker på samma gång känns det som. Och speciellt halvljuset och blinkersena som har åkt som inte är så himla bra.. Sen så måste jag kolla oljan och glykolen, eller men försöker jag lura det får Simon göra :P

Idag så har jag haft Veronica på besök som jag har färgat håret, slingat och klippt. Det var riktigt riktigt roligt :) Var lite nervös över slingorna men jag tycker att de blev ganska bra, fast huvudsaken är ju att hon blev det :) Så hon kanske kommer tillbaka och klipper och färgar hos mig :) Om jag har riktigt tur så :) Imorgon så blir det hennes bror som jag ska klippa. Blir lite nervöst för jag har aldrig träffat han men det är lika bra att börja träna inför när man börjar jobba med det på riktigt :)

Ikväll så ska jag bara ta det lugnt hade jag tänkt, samt få besök av lillasyster Fannie som ska sova här når mamma ska jobba inatt. Nu var det ett tag sen som hon gjorde det så det blir ju roligt. Men jag kommer nog somna tidigt eftersom jag klev upp ganska tidigt i dag i alla fall. Blev faktiskt riktigt sugen på att färga håret jag med när jag gjorde det på Veronica men det får vänta ett par dagar till. Måste låta mitt lilla hår få vila ett tag och inte färga så himla ofta, nog för att det är riktigt svårt. Gillar verkligen inte när utväxten syns.

I morgon så blir det nog inget speciellt, ska ta det lugnt på dagen hade jag tänkt och sen så ska jag bara vara. Men på kvällsidan så ska jag få använda min älskade sax en gång till den här veckan, så veckan börjar riktigt bra :)

Nu så ska jag börja med någon middag men vad vet jag inte, sen ska jag städa tror jag, fast jag vet inte. Har lite beslutsångest. Känns ju härligt att bara vara med ;)

Today is a day

22.05.11 Söndag

Idag har jag kunnat sova lite bättre i alla fall. Men i natt var jag verkligen trött och kroppen var inte direkt i sitt toppskick. Igår var absolut inte en bra dag. Vaknade med världens panikångest och kunde inte somna om och så höll det på i princip hela dagen. Tårarna rann på mig som det inte har gjort på väldigt väldigt länge. Som tur var så hann det lugna ned sig innan jag skulle åka och jobba, men det var absolut inte bra. Men det kommer ju och går, men så där har det inte varit på länge och det var väl mest det som gjorde mig rädd. Vill verkligen inte bli som förut och absolut inte en gnällfia. Men det blir så jobbigt när allt sådant kommer över en och man vet inte riktigt vad man ska göra åt saken heller. Blir himla jobbigt i bland just för att jag inte alltid vet vad det beror på heller, vilket gör mig bara arg. Men det blir ju inte hellre bättre.

Idag så ska jag bara ta det lugnt och sen fara och köpa hårfärg så jag kan färga och klippa Veronica i morgon, känns riktigt roligt :) Men jag är faktiskt lite nervös :P Vill ju att det ska bli så bra som möjligt och hoppas bara hon blir nöjd :) Sen så ska jag väl börja plocka bort lite och byta sängkläder och sen bara ta det lugnt och kika på teve. Orkar nog inte se big brother ikväll, så det ska bli en tidig kväll så man är pigg och alert i morgon innan det blir att få göra något riktigt roligt.

Ska väcka min lilla älskling som har tagit sig en tupplur nu sen så ska vi kanske börja med lite middag :)

Upset.

Vaknade för ungefär snart en timme sen och känner mig allmänt förbannad och vill bara att de ska skärpa sig någon jävla gång. Hur mycket ska jag behöva ta och varför ska detta leta sig in i mitt undermedvetna så jag vaknar med halv ångest. Eller förlåt ska ju inte berätta om den.

Och det värsta är att jag är så förbannad så jag kan inte somna om. Vilket gör mig ännu mer irriterad. Vete fan hur detta ska gå alltså. 

Dessutom så säger folk att jorden ska gå under i dag. Men hallå jag är ledsen men när folk säger så skrämmer de skiten ur mig. Jag vill absolut inte dö nu. Nog för att jag egentligen vet att det inte är så, men varför måste de alltid göra en sådan jävla hysteri när någon har fått för sig något. Det är ju ungefär som om jag skulle säga att som jag har beräknat så går jorden under idag klockan tre svensk tid. Och det gör den ju definitivt inte men skulle jag bli lite uppmärksammad i media då? Varför inte bara sätta han på hem domedagsprofeten så kan han ju skrämma upp någon annan. Börjar bli väldigt irriterande. Allt känns bara rent åt helvete just nu vilket stör mig som fan att jag egentligen ens orkar bry men det kommer som smygande och jag känner hur irriterad jag bli.

Ska väl försöka somna om så man är någorlunda pigg i natt.

In the bed and are going to sleep now :)


21.05.11 Lördag

Då var man äntligen hemma i sängen och har haft en bra natt på jobbet. Var lite halvt som halvt nu när jag kom hem men som tur är så har jag min älskis Simon som finns här för mig. Vissa saker tolererar jag bara inte men som jag får tydligen vara ändå..

Nu så ska jag se lite på serier för att koppla bort och sen sova hela hela hela dagen lång och sen vakna och umgås men älskling och dricka kaffe och vänta in den sista natten för den här gången. Och i veckan blir det att bara ta det lugnt och få göra det jag gillar bäst. Att klippa :) har två stycken "kunder" som ska komma hit och bli fin :P Längtar som en tok redan :)

Igår så blev det att åka och gratta Lisbeth en sväng, hade köpt riktigt snygga glas så nu har hon en hel uppsättning av dem :) Tur att jag har världens bästa pojkvän som betalade dem eftersom det mesta jag har är tjugo kronor skulle jag tro. Men har ju faktiskt sparat men det ska inte användas förrän till hösten då allt det roliga börjar. Så de pengarna får jag låtsas som om jag inte har just nu. Och snart blir den kassan större också förhoppningsvis :)

I natt så har jag jobbat med ett jätte bra gäng, Elisabet, Annelie och Anne, och jag var ovanligt tyst i natt tyckte hon :P men på morgon sidan så gick munnen på mig så hon konstaterade att jag är nog ett bokstavsbarn. Vilket kanske inte vore så underligt heller ;)

Nej nu säger jag god natt:)

( haha tur att det finns rättstavning på denna blogg får insåg att man kanske inte ska skriva när man är trött för man går massor med stavfel ;P )


Now it´s time to sleep.

20.05.11 Fredag

Ja då var det en ny dag, eller i alla fall enligt klockan. Ska väl sova om en stund men det är ju som ingen panik eftersom jag ska sova ut i morgon så jag orkar med nattens bravader på jobbet. Sen så ska man åka och hälsa på fam. Sellgren och fira Lisbeth som fyllde år igår så att säga. Blir att åka med Jimmy dit och möta upp älsklingen där sen. Ska in till stan en sväng i morgon och köpa hennes present. Har redan tänkt ut vad men inte kommit mig för att göra det. Nog för att plånboken är väldigt platt just nu så kanske man kan få låna lite av älskling. Det ska nog inte bli några problem.

Har varit hemma och kollat hos Jossan en sväng sen så ville hon sova här. Vilket var inga problem. Så nu har jag suttit och fixat hennes hår medan hon har halv trött kikat på teven. Men nu så ligger vi i var sitt rum och jag ska kika på en serie hade jag tänkt. Men för ovanligheternas skull så är jag riktigt trött idag så det blir nog inte en sådan super sen kväll skulle jag tro. Sitter nog bara tills datorn har dött för jag orkar inte gå och hämta sladden heller, en riktig latmask är vad jag är :P

Har trimmat mina polisonger i dag, haha vad fult det låter och speciellt för att vara på en tjej men de behöves kortas ned lite grann och speciellt när det är ett tag sen jag klippte mig. Håret växer för fulla muggar och det syns extra mycket nu när jag har så kort hår. Och för inte tala om hur ofta jag måste färga håret, men vill man vara fin så får plånboken lida pin är det inte så ;)

Just nu så känns det i alla fall lite bättre som tur är, hoppas morgondagen också blir bra. Nu är jag mest bara trött och vill sova. Att orka se någon serie känns lite för jobbigt just nu även fast jag vill. Skit samma god natt.


update.

Sitter och kikar på tv. Har nyss ätit en god middag som bestod av inbakad currykyckling. Riktigt smaskigt var det verkligen med lite banan på sidan av :) Älsklingen har faktiskt gjort middagen idag. Fick inte hjälpa till :P
Ska bara ta det lugnt ikväll med att kika på teven och bara slappa.

Är lite smått irriterad nu, är fortfarande lite nere men nu är jag mer irriterad och förbannad. Men det är ju inget att göra något åt. Men de ska då få höra vad jag tycker. Eller de kommer de nog troligtvis inte få men det känns bättre om man bara får på något vis få ut det. Önskade just nu att vädret kan bara bli skit dåligt och i morgon kan det bli sol så man slipper man kanske ha en dålig dag. Inte bli allmänt nere av kallt och molningt. Ge mig sol nu och en riktigt sol inte något jävla halvdant skit väder.

Usch fy och blä säger jag bara för idag.

Down and up, down and up and down and up and down


19.05.11 Torsdag


Hemma igen efter en tripp till svärmor. Man får verkligen ta det lugnt nu när man är ute och kör för snuten står ju i ungefär varenda vrå och spejjar efter en och vill sätta dit en. Tur man har farthållare så man kan bara sätta på den och glida omkring :)

Och inte har jag heller fått mitt paket som jag beställt tills morsdag. Kanske i morgon om jag har tur men det är grymt irriterande när det stod hela dagen igår att den var skickad. Men man kan inte alltid få som man vill. Hade tur det stod att det skulle ta fem till åtta dagar att få hem det och det såg inte jag förrän sen efter jag hade beställt sakerna.

Idag är inte en sådan bra dag. Känner mig lite allmänt nere och vill bara att gå och sova. Dagen började bra sen bara helt ut ur det blå så blev den halv dålig. Har väl bara en neråt period men det går väl över så småningom. Kanske jag ska ta och dammsuga så jag kopplar bort allt.

Någonting som kändes lite roligt i alla fall var att jag kikade in på hm´s hemsida och kläderna har börjat packas så kanske jag får dem redan på måndag. Nog för att jag skulle vilja ha dem i morgon men ändå. Behöver inte vänta tills nästa torsdag i alla fall. Kommer följa slaviskt och kolla efter nya uppdateringar om statusen för kläderna ;)


Bilden tagen från hm.se

Denna klänning blev jag tokkär i och var bara tvungen att beställa, kändes helt somrig och härlig :) Kanske inte blir så snygg på mig men ändå ;)

nighty night


Ja då har den här dagen gått, och inget vettigt har jag gjort heller. Kanske man ska ta och krypa till kojs snart och inte göra någonting. Men lär väl inte kunna somna över huvudtaget så det blir nog bara att filosofera. Vilket sker nästan jämt. Kanske man ska skaffa sig en hobby, typ sticka eller så man inte behöver bli så himla rastlös hela tiden. Klarar knappt av att se en film för då blir jag nog rastlös.

Har sorterat lite papper nu ikväll och sen så har Fannie varit här hos mig och vi har spelat tevespel, har sett klart filmen Limitless och så har vi bara chillat med chips och godis (nog för att jag verkligen inte behöver det) Sen så nu så har jag spelat tevespel och hon suttit vid datorn och älsk ligger och snarkar i sängen. Tänk om man ändå kunde göra det, men det som är mest sjukt är att jag är verkligen jätte pigg just nu så hur det här ska gå vet jag inte.

I morgon så ska dagen förhoppningsvis inte bli lika seg. Ska åka och hälsa på svärmor en sväng och surra på. Orkar verkligen inte bara vara hemma och tråka en dag till. Blir ju lite smått galen.

Och imorgon kommer nog även paketet som jag har beställt till morsdag så då blir det att pyssla med det på kvällen. Hoppas alla mammor kommer få en bra dag på söndag :)

Kan det inte bli nästa vecka nu? Händer mer roligt då än den här tråkiga veckan..

Boring day


Ja då har man fortfarande inte gjort något speciellt idag. Åkte en sväng till mamma men både hon och Fannie var så himla tråkiga så jag åkte hem igen ;) Så jag trippade in på affären för att köpa lite creme fraishe så jag kan göra pasta med bacon och så till middag. Och nu så har jag lärt mig min nya bankdosa. Var inte lätt men jag fixade det helt själv. Synd att det bara inte var några pengar där som man kunde spendera. Men det är som det är, kommer väl pengar dit så småningom. Känner mig lite som en fattiglapp just nu men bara en vecka kvar sen så lön :)

Kanske man ska se klart one tree hill som jag laddade ner i dag. Någonting roligt måste man ju kunna roa sig med. Känns som om man inte kan åka någonstans nu eftersom jag måste snart börja med middagen. Boring är bara förnamnet på denna dag. Men en annan dag kanske bli roligare. Eller inte som det känns nu i alla fall. Får väl sortera lite papper som jag har. Slänga lite och fixa en skolpärm kanske inte vore så dumt. Så man för en gång skull har lite ordning på papperna.

Nu vill jag ha sommar och sol och framför allt mitt schema för sommaren så man vet hur man ska jobba. Vore ju roligt om man kunde få veta det i tid för en gångskull. Får väl vänta på det tills det bara är en vecka kvar tills jag börjar som ifjol. Något irriterande faktisk. Men jag kan ju inte direkt göra något åt det eller åtminstone totalvägra jobba, haha nej nej  det kan jag faktiskt inte göra. Då blir det inge deg i plånboken och inte heller i till att spara.

Nu så ska jag börja med maten sp det är färdig när älsklingen kommer hem.


TOday

18.05.11 Onsdag

Sitter nu och bara tar det lugnt. Har suttit och njutit en stund i solen och funderar på vad dagen ska bjuda på. Kanske man ska åka och hälsa på någon när man ändå är ledig och har det bra med bra väder?

Igår blev det en sen kväll somnade inte förrän vid klockan två men det gör ju inte så himla mycket. Är ju inte lönt att jag försöker vända på dygnen när jag ändå ska börja jobba på fredag kväll. Så kom igen nu sover vi bort hela dagarna och bara slappar ;P Nej men kanske man ska ta och göra något, är otroligt rastlös och vill göra någonting roligt. Men vad det ska vara vet jag inte riktigt än. Göra sig i ordning så man inte ser ut som ett troll som aldrig har sett solsken. Eller.

Vill åka och hälsa på någon, kanske bellis? Eller vad vet jag. Bara det är någon som vill ta emot mig :P

Time to go to bed maybe?


Nu så sitter jag hemma och ser halvt som på filmen som älsklingen har laddat ned, Limitless tor att den ska vara bra i alla fall :P haha Men nu så dog det och Simon är på väg i säng. Jag ska inte gå och lägga mig än på ett tag. Ska sitta här framför datorn och se om det är något bra på teven. Och framför allt längta efter alla kläder som jag har beställt idag. Vill inte vänta tills nästa vecka vill ha dem nu nu nu. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :) Kunde lägga till i min order som jag gjorde igår och nu kommer jag ha mycket med sommarkläder och det känns verkligen grrrrreat :)

Har faktiskt för ovanlighetens skull fått mycket med post i dag. Fick papper från banken och det kommer att komma mer i morgon troligtvis, haha vilket var lite tråkiga papper. Sen fick jag om ett besök på VC om två månader så det är ju inte direkt så aktuellt, sen så fick jag det mest efterlängtade (fast jag beställde den igår :P ) Min frisörkniv och det bästa av allt man fick med ett extra blad vilket jag inte trodde man skulle få så det blev en glad överraskning :)
Har redan typ fått en bokning på en som jag inte känner som vill ha en klippning, och det känns riktigt spännande. Längtar redan efter att få sätta saxen i det :)

Har varit och käkat hemma hos mamma idag, köttbullar med potatis och sås så himla gott :) Sen så blev det att åka till bästa bellis och surra lite, tror vi behövde det båda två. Och det måste vi göra snart igen. Sen blev det raka vägen hem och bara ta det lugnt, ska väl gå och lägga mig om en stund men ska bara ta en kopp till med te sen så kanske. Eller det lär väl bli som vanligt jag sitter uppe mer eller mindre halva natten. Haha att jag aldrig lär mig och vända på dygnen någorlunda, men när skolan börjar så kanske mer eller mindre det äntligen blir någon ordning. Tok längtar verkligen redan och vill att jag ska vara augusti nu så jag kan få börja klippa for real. Sen så blir det väl kanske att öppna en egen salong efter skolan någon gång eller ja det är väl den egentliga drömmen, eller nu drar väl fantasin iväg lite grann kanske.

Nej nu har jag nog kanske skrivit nog för i kväll. Annars så fastnar jag väl här hela natten ;)
God natt allesammans :)

Blev så glad när mitt paket kom idag så det kunde lika gärna varit inslaget så här fint :)

Bilden tagen från google.se

I see the sun :)


17.05.11 Tisdag

Nu så har man nästan sovit bort hela dagen, eller kanske inte riktigt men skönt var det. Blev ungefär tolv timmar med att sova i natt. Har nästan alldeles nyss ätit frukost och nu så ska jag ta mig en stor kopp med kaffe medan jag sitter och snurrar runt på datorn :)

Igår blev det en sväng till Jennie för lite snicksnack och sen var det bara hem. Jag var verkligen über trött men jag kunde liks förbannat inte somna förrän efter klockan tolv. Tok gillar at jag hade varit vaken sen halv sju på morgonen då med :) Sen så blev det att sitta och beställa från hm´s hemsida. Hittade en bikini  som jag ville ha samt att det äntligen fanns i min storlek. Helt otroligt egentligen, har kikat hur många gånger som helst men det fanns inte. Dock fick jag ta en större storlek på bikini överdelen men det går ju alltid att sy in i värsta fall.

Idag så blir det en hemma dag igen men med en promenad åtminstone. Och vad man ska göra för middag är för mig svårt att komma på. Ska rota genom skåpen så kanske man äntligen kan komma på vad man ska göra i tid.

Ne nu så ska jag gå och ta på mig ett ansikte. kan behövas :P



Tagna från hm´s hemsida


update.

Nu har snart den här dagen gått med. Har faktiskt inte gjort något speciellt än att bara tråkstäda i lägenheten, tvättat och allmänt plockat. Undra vad man ska göra nu då, har ätit middag alldeles nyss och dammtorkat så nu är städningen gjord för den här veckan i alla fall.

Sen så har jag ringt till skolan nere i trollhättan och kontrollerat lite så allt är som det ska och att jag inte egentligen behöver göra något mer innan skolan börjar. Avgiften är betald, avtalet är skickat och inställningen är på topp :) Så nu är det bara att njuta och veta att till hösten kommer jag få göra något som jag verkligen vill göra och inte behöver oroa mig något mer än vad man behöver oroa sig för i vanliga fall.

Kanske man ska ta sig en kopp kaffe så man åtminstone kan hålla sig vaken tills tio och sen sova som en gris. Är riktigt trött just nu, jag är nog inte byggd för att kliva upp tidigt :P haha man måste ju skylla på något och det kan ju inte vara att jag har dåliga rutiner ;)

Äsch drar till kusinen en sväng nu istället :)

Hello a rainy day :)


16.05.11 Måndag

Ny vecka nya möjligheter :)
God morgon sitter just nu framför datorn och nördar och har nyss budat hem en frisörkniv. Och endast 42 kronor. Längtar längtar längtar tills jag får hem den :) Räknade i går hur många jag klippt den senaste månaden och hela åtta stycken är jag uppe i nu så helt bakom flötet när det gäller att klippa kan jag ju inte direkt vara ;) Hoppas bara de jag har klippt har blivit nöjd. Gjorde en färgning plus klippning samt plock och färgning av ögonbrynen på en arbetskamrat här om dagen. Det var riktigt riktigt roligt :)

Idag blir det nog bara att vara hemma och ta det lugnt. Tänkte tvätta bort lite tvätt och städa lite och det jobbigaste av allt försöka komma på vad jag ska göra för middag idag. Kanske man ska göra pasta med köttfärssås, det var ju ett bra tag sen som man åt det. Så kanske det blir det vad vet man ;)

Igår blev det som mest att bara vara hemma och ta det lugnt, gick bara runt i myskläder och slappade. Dock så var det en så kallad dålig dag men det måste man ju få ha ibland. Idag känns det som tur mycket bättre. Till och börja med så har jag vaknat i tid för en gång skull. Brukar kliva upp vid elva snåret men idag så blev det halv sju. Så jag har tittat på de absolut sista avsnitten av desperate housewives som någonsin kommer att visas och jag lovar er att de var verkligen super bra :)
'
Igår kväll blev det inge big brother tittande men såg på aftonbladet att Madde hade åkt som tur var. Älsklingen var i moliden och kikade på hockey VM (och jag hade köpt en massa gott till dem :) ) Medan jag åkte till Lisbeth och friserade henne. Hon blev riktigt nöjd vilket känns otroligt bra :) Hon sa till och med att jag får bli den som får klippa henne resten av livet, är inte det ett bra betyg :)

Nu så ska jag se någon serie till sen blir det att ta sig något att göra. Och kanske titta in på tradera och kolla om jag hittar några hårclips att buda på :)


Bilden tagen från tradera.


Saturday night.


14.05.11 Lördag

Sitter och kikar på Eurovision song contest och håller på att smälta maten och efterrätten :) Blev en ganska sen middag idag vilket är ovanligt. Sen ska vi se en skräckfilm hade vi tänkt så man får kura ihop i soffan och bli lite rädd ;)

Igår lekte jag och älskling vuxen och gick på banken, haha var verkligen lite pirrigt. Men allt gick som det skulle :) Sen så blev blev det att åka till mamma en sväng innan man for vidare till Jimmy för lite grillning :) Hjälpte även Jimmy med att börja bygga en bro till ytterdörren medan Simon tittade på hockey VM. Haha lite ombytta roller där eller? Så där var vi mer eller mindre hela kvällen och hade det väldigt trevligt :)

Idag så har jag och älskling varit runt och hälsat på folk, svärmor, sen förbi svärfar och Marianne och sen blev det en sväng till Lisbeth, Andreas och lille Klas  :) Och sen en snabbvisit hem och hälsa på mamma och Jonas men mamma sov inte för att det gjorde något. Så då blev det även bestämt att Simon och Jonas ska ha en dejt framför teven i morgon när det är slutspels final mellan Sverige och Finland. Jag lovade att jag skulle fixa lite snacks tills dess :)

Sen så blev det åka hem men först hämta pizza på matcompaniet, kanske inte så nyttigt men så gott ;) Och jag orkade inte göra mat i dag och jag var verkligen hungrig efter att inte ha ätit sen vid ett tidigare i dag. Och så nu har jag gjort en efterrätt till mig och älskling och nu så ska jag kasta ikull mig i soffan och kika på teven och kanske vila ögat en stund ;)

Here comes some pics :)






Fast and Furious 5 :)


Nyss hemkommen från bion med världens bästa Simon <3 Och det var en grymt sjukt super bra film. Gärna en till tack :) Fast and Furious 5 var helt enkelt klockren och helt enkelt super bra :) Måste se den flera gånger till, haha och då kommer Simon bli galen på mig :P

Så grymt bra med snygga bilar, hög fart och framför allt snygg Vin Diesel ;)
Haha fast detta får nog inte älskling läsa för då får jag nog inte se några mer filmer med han, hihi fast han vet nog redan om att jag tycker han är snygg :P

Nej men skämt och sido en jätte bra film som är helt suverän och riktigt bra gjord. Rekommenderar den verkligen. Ska ta en film kväll och se alla filmer tänkte jag, har inte fått nog av ögongodis ;P

Nu ska jag hoppa i sängen och bara kika på serier och sen sova, är riktigt trött efter bara fem timmar sömn natten innan, det blir nog att sova länge i morgon men inte för länge för vi ska på stan, kanske man ska ta och titta på en bikini när man ändå är där. Att beställa en är ju helt omöjligt för alla snygga är slutsålda :( Men kanske man kan hitta något :) Sen blir det grillning hos Jimmy, det ska bli riktigt trevligt. Men som typiskt så är det ju hockey VM som älsk vill se med. Så antingen blir det en tidig kväll eller en sen beroende på hur det blir.



(Bilden tagen från google)

Dinner time.


Nu är man hemkommen efter liten tur med bilen. Blev en sväng till Bredbyn och hälsa på gammel farmor. Det var mysigt. Hon är ändå riktigt fräsch för att vara snart 98 år gammal :) Sen så blev det att åka till fröken doktor för ett återbesök och det gick som förväntat bra med andra ord :) Träffade Jimmy på vårdcentralen vilket var lite förvånande, sitter lugnt och fint och äter min glass innan jag ska gå in på självaste vårdcentralen och så knackar det på rutan. Lite skraj jag blev :P

Nu så har jag förberedd maten, kassler och ris, det ska bli riktigt gott. Sen så ska jag bara ta det lugnt och mysa med älskling. Ska faktiskt försöka flörta med han så han följer med på bio i kväll. Har redan reserverat biljetter så nu måste han bara säga ja :) Hoppas hoppas hoppas :)

Fast an Furious 5 säger de att den är riktigt bra. Så det ska bli roligt att se den bara att få med Simon så är allt fixat. Eller så blir det en lugn hemmakväll och i morgon stan och banken med älskling, och sen blir det troligtvis grillning hemma hos Jimmy. Är verkligen toksugen på grillat. Så synd att vi inte kan grilla nedanför huset, känns inte kul heller med tanke på att man då måste stå på parkeringen. Så imorgon kanske det äntligen blir av. Ska fråga mamma hur man gör hennes goda sommarsås till i sådana fall :)

Nu blir det att köra igång med det sista av middagen :)

Good morning :)


12.05.11 Torsdag

Good morning :) Och jag ligger fortfarande i sängen fast jag har varit vaken sen halv sju. Vaknade av att älskling ville veta vilken tid jag skulle till läkaren och då frågade jag vad klockan va och då sa han halv sju och på något underligt vis så fick jag det till att klockan var halv sju på kvällen. Lite panik jag fick då. Tänkte säg inte att jag har sovit ända till kvällen och missat tiden igen till läkaren. Men tji fick jag klockan var bara halv sju på morgonen :P
Så jag ha bara tagit det lugnt och druckit kaffe och sett massa serier i sängen. Så härligt :)

Så nu har jag hållit på att ladda ner lite bra musik som jag kan bränna ut och poppa idag, för idag är otroligt nog även fast jag bara sovit fem timmar en bra dag :) Så nu blir det party party på en torsdags förmiddag. Jippie ;) Jag är ju lite retro och har inte kommit in i framtiden så jag använder fortfarande gam stereon så man ens kan få ut något ljud :)

Kanske man ska ta och hoppa in i vattenfallet sen och göra sig i ordning lite grann så man inte ser ut som hej kom och hjälp mig i dag och så man är förberedd om man nu får lust att åka någonstans :) Kan ju inte direkt gå halvnaken hela dagen kan ju bli  sjuk ;)



Konichiwa :)


Nu så är arslet parkerat i sängen med öronpropparna i, blir så otroligt irriterad över hur högt som Simon snarkar. Han snarkar verkligen hur han än ligger och jag hör han genom propparna. Vilket är ännu mer irriterande. Måste verkligen ner på apoteket och fixa något åt han så han åtminstone inte snarkar så högt. Kanske man ska springa in dit i morgon när man ändå ska in på vårdcentralen?

Ikväll så har jag inte gjort så mycket, har varit en sväng till Jennie och fikat och diskat åt henne ;) haha vilken liten mamma jag är ;) Sen så blev det hem och tvätta av sig och lägga sig i sängen. Men sova blir det nog inte än på en stund. Ska upp och ta en alvedon mot huvudvärken som inte har riktigt släppt än. Sen så ska jag nog försöka sova.

Som jag skrev tidigare har jag äntligen fått lite respons av banken som jag ska låna till studierna av. Men det som irriterade mig mest var att jag var tvungen att byta bank och ha de som bank med alla mina "ärenden". Men som sagt kan ju byta tillbaka när jag är färdig med studierna. Vilket inte är förrän om några år men ändå. Så dit blir det på fredag måste bara komma ihåg mina papper så jag ska skicka in dem och så. Vore ju en sak om jag betalade in avgiften men inte har skrivit på avtalet. Det vore ju som att slänga pengarna i sjön, haha.

I morgon blir det nog inget speciellt. Ska ju bli dåligt väder så det blir nog att bara ta det lugnt i morgon med. Men något måste jag ju hitta på så jag inte blir galen och bara går hemma hela dagen. Vilket inte vore så roligt. Kanske man ska ta en liten cykeltur och sen kanske mata ankor? Hihi nej men skämt och sido så måste jag i alla fall göra någonting så jag inte sitter inne och ruttnar hela dagen. Så hör gärna av er om ni vill ha besök eller komma på besök :)

Kanske man ska ta och baka lite bröd och lite kakor så att jag kan skicka med älskling på jobbet och även ha hemma så om någon kommer. Men då måste jag nog fixa en kavel först så det går att göra något. kanske man ska ta och baka lite bullar, det vore ju trevligt :P Haha det får vi nog se om, brukar oftast bli less efter ett tag.

Hittade lite bilder på datorn som jag tänkte dela med mig av, någon på mig och några från min familj och även Fridis. Inte direkt de nyaste korten men lite roligt är det ju i alla fall :)



Gillar skarpt köttbullsbilden på mig med Frida ;)

Nej nu så ska jag försöka sova lite så kanske jag kommer upp i lite bättre tid i morgon. Man vet aldrig ;) Sov gott allesammans som nu skulle titta in på min lilla blogg :)

A bit of a headache..


11.05.11 Onsdag

Idag har varit en lugn dag. Med huvudvärk och bara allmän slappning. Fick besök av Bellis en sväng tidigare idag. Men sen så har dagen varit en lång dag, enda roliga saken var att Bellis kom hit en sväng och att banken hörde äntligen av sig. Så då ska man dit på fredag och i morgon så blir det vårdcentralen.

Ingen sol bjöds det på heller idag. Tråkigt tråkigt.. Har faktiskt sett en film med älskling,
Insidious och det var det äckligaste men ändå bland den bästa skräckfilm som jag någonsin sett:) Rekommenderar den verkligen. Mitt huvud vill inte ge med sig heller, så jag kan lika bra gå och lägga mig och sova och inte kliva upp förrän i morgon och hoppas att det känns bättre då. Nu ska jag bara sitta och jäsa i soffan och sen sova. Hoppas någon annan har haft en bättre dag än mig.


Stulit bilden av lillasyster Fannie ;)


Now it´s time to sleep.


Here we go again.. Höll precis på att somna och då ringer självklart mobilen och nu så kan jag inte somna. Känns lite typiskt när man väl ska somna i tid för en gångs skull. Men det är inget att göra något åt nu. Så det är bara att vara vaken och hoppas man ändå kommer upp i någorlunda tid i morgon, och då hoppas vi på sol :)

Idag så har det i alla fall blivit några knop gjorda. Städat hela lägenheten (kanske inte direkt det noggrannast men ;) ) Sen så har jag bara njutit i solen och sen helt ut ur det blå så tog jag cykeln hem till Jennie som bjöd på fika i solskenet. Blev där ett tag sen så blev det att hoppa upp på cykeln och cykla hem och käka middag. Blev i alla fall minst en mils trampande i dag :)

Sen som sagt så blev det att äta lite middag och så. Hann även åka och handla även fast jag inte hade tänkt på det. Och något jag reagerade på var hur jävla dyrt kaffe har blivit. Trodde jag såg fel först när jag tittade på prislapparna och nu tänker jag hålla mig till det billigast kaffet som möjligt, även fast det inte är det godaste kaffet. Och det var ändå på Willys som jag handlade och det var nog därför jag reagerade så. De har ju eldorado i sitt sortiment och jag har provat att använda det kaffet i vår bryggare och det blir faktiskt inte fy skam, och det är om man jämför med vad man brukar köpa som Gevalia så var det nästan 15 kronor! dyrare än eldorados. Helt otroligt, det var ju inte för så länge sen som kaffet kostade typ 25 kronor och sist jag handlade på Willys så kostade kaffet cirka 35 kronor och nu 40. Men hallå ska man inte kunna dricka kaffe snart eller vad är det frågan om. Blir lite smått irriterad om jag får säga det själv. Så jag kunde inte låta bli att skriva till Gevalia på deras hemsida och fråga vad det är som händer med kaffepriserna, man vill ju kunna dricka kaffet man vill ha men inte bli ruinerad på kuppen.

I morgon så ska jag kanske åka och hälsa på mormor med Jennie, men vi får se hur det blir. Annars så skulle jag verkligen behöva åka och hälsa på gammel farmor, det var verkligen ap länge sedan jag var där och har riktigt dåligt samvete. Hon blir ju ändå 98 till vintern. Men än så länge är morgondagen oviss och det känns riktigt bra, har börjat spåna lite men inget bestämt, det gillar jag. Kanske bara sitta i solen och njuta (förutsatt att det blir sol) Och jag har redan planerat vad jag ska göra till middag så det är egentligen bara sovandet som fattas, men när min kropp kommer bju på det vet jag inte riktigt än. Snart hoppas jag.

Undra om jag kommer att få jobba något mer inom en snar framtid. För gå hemma allt för länge orkar jag inte. Så några nätter till välkomnas varmt. Som tur är så ska jag till läkaren på eftermiddagen på torsdag så det gör inget om jag börjar redan i morgon. Bata de hör av sig i tid så blir jag nöjd och glad :)

Nej nu så är det fördigt skrivet för idag, skriver efter tolv då det är en ny, haha nej men skämt och sido nu så ska jag försöka sova igen. Och hoppas jag somnar den här gången :)

Bjuder på några ful bilder från idag, i min egen tristess så fotade jag mig själv i stället, ber om ursäkt för min bad hair day ;)




haha kisse är sur för hon måste vara ute ;)

Tuesday


10.05.11 Tisdag

God morgon. Har varit vaken ett tag nu och dricker en riktigt stor kaffe kopp och funderar på vad dagen ska bjuda på. Funderar starkt på att verkligen storstäda hela lägenheten, var verkligen ett bra tag sedan sen sist. Skulle verkligen behöva dammtorka och skura och dammsuga. Och egentligen tvätta men det är som det är.

Vaknade vid strax innan tio idag vilket känns som ett rekord på länge, fast jag skulle kunna sova mycket mycket mycket längre men vill faktiskt inte missa alla sol timmar :) Ska skynda mig och städa så jag kan sitta desstu längre ute och bara njuta. Fast jag skulle egentligen ha handlat med men det kan vänta tills i morgon. Varför stressa på när man bara kan ta det lugnt och njuta ;)

Har faktiskt klätt på mig redan, brukar ju vara väldigt seg på det, haha har faktiskt tagit på mig en klänning men känner mig allmänt ful och fet i dag så det är tur att jag bara tänker vara hemma idag. Annars så kommer det nog kännas lite obekvämt.

Nej nu städa sen sooolen :)

Me like the sun :)

09.05.11 Måndag

God kväll :) Idag har det blivit mycket gjort. Har tvättat bilen och så hemma hos mamma. Fast egentligen så skulle jag hjälpa henne men jag kom av mig, haha inte bra ;) Sen så har jag donat ute på balkongen för att kunna ställa ut bordet och stolarna och så. Det var riktigt roligt för i morgon om det blir sol så kommer jag sitta bänkad här hela dagen. Sitter faktiskt ute nu och bara njuter med en kaffe kopp :)

Så nu är bordet och stolarna ute, har lagt ut en liten matta samt så har jag ställt ut två ljuslyktor och en plast blomma. Blir inte att sätta några blommor i år för jag tar bara död på dem. Vilket inte ser så himla snyggt ut. Men annars så har jag väl inte gjort något så mycket idag, skulle ner till läkaren men så förstås så försov jag mig, vilket va sisådär. Fick ju ringa ner och be om en ny tid och det var ju lite pinsamt. Hehe.

Sen så blev det lite middag gjort och nu så har jag sett desperata hemmafruar och brothers and sisters. Kanske man ska kolla på slutet på Sleepy Hollow som jag laddade ner igår, orkade inte se hela, vilket faktiskt är ovanligt för att vara mig.

Kollade alldeles nyss på termometern som vi har ute på balkongen den visar hela 18 grader ute, och det är riktigt härligt. Nu börjar äntligen sommaren vara på intågande.

Konstigt nog så är jag jätte trött även fast jag har sovit i ungefär elva timmar, skulle lätt kunna gå och sova nu men älskling tittar på hockey så det blir inte än på ett tag, men jag kan ju alltid slänga mig i sängen för att läsa. Känner mig verkligen som en pensionär som vill sova tidigt. Men måste man så måste man ;)

Har egentligen inte så mycket mer att skriva, har varit en bra dag med mycket flängande, mamma ringde vid tolv och frågade om jag var vaken vilket jag var sen så slängde jag på mig kläder och drog dit. Kom faktiskt ihåg att jag skulle ringa till banken om lånet, vilket inte direkt gjorde mig visare. Varför kan inte alla utbildningar vara så att man kan låna av csn? Kan man ju fundera över.


Balkongen :) Men det är så synd att parabolen och sladden inte är så snyggt till.

Sunday evening :)


08.05.11 Söndag

God kväll. Idag har det inte blivit så mycket gjort, har mest bara suttit på arslet och slappat. Kikat på den nya animerade barnfilmen Rio, den var riktigt riktigt bra, haha vilken tönt jag är :P Sen så har jag inte gjort så mycket. Klev inte upp förrän klockan tolv. Som tur är så är älskling piggare idag men fortfarande väldigt trött konstigt nog.

Blev att baka lite nu på kvällssidan. Gjorde fullkornsscones och fullkorns chokladbollar. Blev riktigt mumsigt. Istället för fredagsmys så har vi söndagsmys :) Simon vart så glad när jag hade gjort chokladbollar, och att han fick ta med sig alla som var kvar på jobbet i morgon. Han är min lilla gottegris ;)

Har suttit och kollat runt på nätet på lite frisörprylar som jag funderar på att beställa. Hittade massor med bra saker som jag så gärna skulle vilja ha, men man kan inte få allt som man vill ha men något ska jag nog kunna beställa någon gång ;) Och just nu så sitter jag och kikar på Big Brother och hoppas att Katerina åker och att Peter får vara kvar. Blir faktiskt riktigt irriterad om Peter åker. Men det blir ju aldrig som man vill ändå. Och ringa och rösta orkar jag inte.

Imorgon blir det ett snabbt besök ner på vårdcentralen och träffa fru doktor och säga att det är typ bra just nu i alla fall. Jag måste ju vara där jämt nästan. Tycker att det är typ en gång i veckan som jag springer där. Är det inte det ena så är det de andra. Men det ska väl lugna ner sig någon gång hoppas jag. Nej nu så ska jag se om det finns någon ny serie att ladda ner. Har lust att börja se en helt ny super bra serie, något tips?







A quiet day.


07.05.11 Lördag

Ja då har snart den här dagen gått och man inte har gjort något speciellt. Vaknade väldigt sent och känner mig bara allmänt nere på något vis.

Igår blev det att besöka svärfar och Marianne. Sen blev det en sväng till Jimmy för lite kaffe sen så blev det ett besök till mamma. Var där ett ganska bra tag sen blev det att åka till stora staden för att ta sig ett glas med Bellis och en massa andra :) Sen vid halv tre så checkade jag och Jossan in på max och drog en drive in. Men sen när jag kommer hem så springer Simon upp och spyr. Stackars älskling, men konstigt nog så blev det bara en gång av det, men trött har vi båda varit i dag. Älskling somnade vid halv elva nu i kväll och ha endast varit vaken ett par timmar. Jag sov lite för länge i dag, blev som om kroppen försökte sova om sig mot min vilja, haha det skulle ju vara lite annorlunda.

Sen så har Jossan varit här nästan hela kvällen, skjutsade hem henne bara för en stund sen. Vi har haft trevligt med ost och skink paj, chips och dippa och sett nya filmen Rango. Jag tycker att den var ganska bra men det var absolut inte den allra bästa kvalitén på filmen men det gick ju an ändå. Så nu sitter jag här upp och ned framför soffan och tittar lite på teve. Kanske man ska försöka gå och lägga sig om en stund, inte för jag tror jag kan sova direkt. Men sitta vaken hela natten vill jag ju inte heller.

Kanske man ska ladda ner någon film och se. Har riktigt stor lust att se Sleepy Hollow. Det var verkligen dö länge sen jag såg den. Så det kanske är en idé. Jag får nog spåna runt en liten stund och se vad jag är sugen på att se. Alltid hittar man något att se.

Ska gå i säng om ett tag och se filmen där och hoppas jag kan försöka släppa dagens nerighet. Och verkligen hoppas att det går över tills i morgon. Blir faktiskt riktigt irriterad när det här bara kommer över mig. tycker att det borde vara slut med det nu. Eftersom jag mår så pass mycket bättre än förut.. Men allt tar väl tid antar jag. Det är som det är. Får fokusera på allt bra kommer att hända inom en snart framtid, även om det det känns som en evighet tills dess. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller hur man nu säger.

Det är bara att tänka på positiva som kommer och försöka koppla bort alla negativa tankar som cirkulerar i mitt huvud nu.


Soon very soon, even if it feels like forever


Hellu :)

06.05.11 Fredag :)

Nu så har jag nästan alldeles nyss vaknat och håller på att ringa runt lite, men tydligen är det ingen som vill ta mina samtal konstigt nog :S Men man ger ju sig inte direkt i första taget ;) Nej men skämt och sido håller på lite och fixa och trixa med banken om skolan och så. Kollar även genom papprerna som har kommit som ska skrivas på sen är man en fullvärdig student på skolan :) Eller när allt är klart och betalt :)

Då har man jobbat sista natten för den här gången och det känns riktigt skönt faktiskt. Men om det blir några fler nätter den här månaden vet jag inte jag hoppas ju i alla fall på det. Annars så blir nästa månad riktigt tung. Men det ordnar sig nog har ju som sagt ett par dagar till ;) Men nu ser jag i alla fall fram emot att få vara ledig i helgen och bara ta det lugnt, ska försöka göra något i alla fall, men meterologerna har ju i alla fall lovat fint väder (fast nu regnar det :s )

Ikväll blir det nog att käka typ någon slags av enchiladas, ska prova något nytt hade jag tänkt :) Måste bara ta fram köttfärsen så den hinner tina någon gång. Men först av allt så kanske man ska ta på sig lite kläder och inte gå i morgonrocken hela dagen. Är ju lite kallt om fötterna måste jag ju säga.

Men bara för att vara riktigt retro kanske man ska ta ikväll och fara och störa mamma och Jonas, haha vad säger du om det mamsing ;)

I am tired in the evening, apparently.

05.05.11 Torsdag

Ja då sitter jag här igen och bara jäser i soffan. Är ganska trött och slut men det är bara ta och rycka upp sig för att sen jobba sista natten för den här gången för den här veckan. Har nyss ätit en riktigt god middag som bestod av lax, potatis och sås som min älskling hade lagat till. Så nu ska jag masa mig upp ur soffan och hämta kaffe igen och sitta rakt upp och ned en stund innan det blir att göra sig i ordning för nattens bravader.

Kanske man ska fara och handla lite innan man ska jobba och åka och hämta målarfärgen hemma hos Jennie så man kan måla hatthyllan en vacker dag. När man tar sig i kragen och gör något.

Och just ja i dag när Simon väckte mig så har jag fått kontraktet får Ann Petterssons Hair Design School så nu är det typ bara att skriva på och skicka in. Åh nu känns det verkligen riktigt sant. Så nu är det bara att börja spara spara spara pengar så man inte behöver låna hur mycket som helst. Har redan kommit en bra bit på vägen så detta verkar vara nästan för bra för att vara sant :)

Nu så ska jag int skriva så mycket mer, blir att slappa riktigt nu :)

Good morning :)


God morgon. Nu är man alldeles ny vaken och ska dricka en kopp kaffe så man får se någon ände på vad som är dag och natt. Ska även slänga in lite i mat i munnen och sen bara slappa tills man ska åka till jobbet. Har endast bara två nätter kvar nu så det kommer att gå fort förhoppningsvis.

Skulle behöva hämta ut paketet från snusbolaget så man har lite snus ikväll så man slipper köpa en ny dosa. Men jag ska ju åka med mamma så vi får se hur det blir om man åker eller inte. Har ju som ingen bil heller för den är utlånad till Jossan och får inte tillbaka den förrän i morgon, för då går mamma av och jag har en natt kvar..

Nu så ska jag faktiskt ladda ner någon serie och se och dricka lite kaffe, ska bara slappa tills jag ska åka. Inte engagera mig mer än jag behöver, på något vis är jag fortfarande riktigt trött, ändå har jag sovit som en stock :s

Har faktiskt inget vettigt att skriva heller så jag tror jag sätter punkt här.

I feel goooood :)


04.05.11 Onsdag

Så då sitter man här och skriver igen.
Har haft en ganska fartfylld dag med att agera chaufför, varit på apoteket åt lillasyster, klippt svärmor, varit på samtal nere på vårdcentralen och sen hem käka och sova innan det blev jobb för natten.

Ganska skönt att dagen har gått fort men nu har det äntligen börjat sjunka in lite att jag fantiskt har kommit in på Ann Petterssons frisörskola. igår var det verkligen som en dimma nästan. ungefär som en dröm men det känns helt sjuk bra att äntligen få göra det man vill hålla på med och jag längtar som en tok att få börja :) Har redan sagt till el chefo att jag bara kan åtminstone jobba tills den 15 augusti så jag hinner vända på dygnen rätt innan skolan börjar, och bara det känns helt sjuk att jag ska börja i skolan igen. Undra hur det egentligen ska gå ;)

I morgon blir det nog inte såp mycket mer än att sova, äta och jobba. Men man kanske hinner se lite serier så man inte sitter bara helt upp och ner som en saccosäck. Men just nu så känns allt riktigt bra, känns som om allt äntligen börjar vända till det bättre. har fått bukt på ångesten ganska så när. Känner absolut inte av det lika mycket nu och det känns så himla skönt. Och framför allt så känner jag mig inte lika mycket som en gnällfia längre. Sen hur länge det kommer att ta vet jag inte tills allt kommer kännas på tiptop och egentligen det jag har varit mest orolig över hur jag ska kunna hantera stressen i skolan (vars jag än hade kommit in) men de frågar ju om man har några psykiska besvär och etc så det är ju ändå ganska skönt att de vet om det och så får man hoppas att det inte kommer att märkas eller vad man ska nu säga.

En till sak är att det är riktigt skönt att få vara ledig i helgen, funderar på om jag ska dra med mig älskling en dag och gå på bio. Vill verkligen se Fast and Furious 5 tror jag det var :P haha tur att jag ens har koll ;) Sen så ska jag nog bara ta det lugnt och vara med mina riktigt goda vänner Bella och Mattias :)

Hop hop sov gott allesammans :)

JIPPIE :D


02.05.11 Måndag

Idag har verkligen varit en bra dag. Först så får jag ett samtal ifrån resursplaneraren och har tre nätter den här veckan. Sen så bar det iväg på stan för en intervju på Ann Petterssons Hair Design School. Och snacka om att jag var nervös men det gick ju ändå ganska så bra med tanke på att jag faktiskt kom in :D
Fick göra ett klipprov, en uppsättning och prova rulla hår inför en permanentning samt göra ett färgprov. Dela in färger i varma och kalla kategorier. Och det kunde jag i alla fall dela in i. Sen så frågade Ann om jag ville vänta så kunde de gå och diskutera om jag skulle komma in eller inte och jag sa självklart ja och sen så kommer de tillbaka och säger grattis till att du har kommit in, fatta vad chockad jag blev. Trodde faktiskt inte i min vildaste fantasi att jag skulle kunna komma in men nu så börjar jag i augusti och det känns helt super bra.

Blev att ringa älskling direkt när jag kom därifrån och Bellis och Mamma :) eftersom jag var ganska snopen fortfarande så lät jag mest ledsen när jag ringde haha de trodde nog att jag inte hade kommit in de jag ringde.. Sen blev det att lämna gröningen på mogårn och sen så blev det att äta lite tillsammans med Bella och Mattias. Och då kommer de med blommor för jag kom in, det är då för söta :) Till middag firade vi med mat i från asia thai palace och snacka om att det var gott :) Sen åkte jag och Bellis och handlade medan våra respektive sitter hemma i soffan och kikar på hockey vm. Dagen har varit riktigt snurrig för jag har nog inte riktigt fattat än att jag har kommit in. Åh vilken bra dag det är :) Bara tok längtar tills jag får börja på skolan så jag kan bli en utbildad frisör snart.

Egentligen så var det ju tänkt att jag skulle studera till socionom om jag kom in, men jag har alltid som innerst inne velat bli frisör men jag har alltid som fegat ut när det gäller att söka till det. Och nu tänkte jag att jag kan ju lika bra prova söka och ens se om jag kommer in, för skulle de avgöra att jag inte var duktig på att klippa och ens ha känslan för det då hade jag tagit det och blivit socionom. Men nu känns det verkligen som om jag får fullfölja min dröm och det känns faktiskt helt overkligt än så länge. Har inte riktigt lagt sig än chocken. Haha kommer nog inte göra det på ett bra tag.

Nej nu så ska jag vara lite social med mina gäster :)


RSS 2.0