Is it already evening?


Ja då har man bara en natt kvar av två möjliga, känns riktigt skönt. Och har sovit hur bra som helst i dag så det ska nog bara gå super att jobba i natt :) Vaknade klockan sex och konstigt nog så är jag fortfarande trött, efter tio timmar med sömn borde jag väl ändå vara ganska så utvilad men icke sa nicke.

Skulle ta mig i kragen och städa lite här hemma men det gick ju inte direkt bra, slappar hellre i soffan och får städa i morgon istället. Det går ju lika bra. Har suttit och fixat till akrylnaglarna nu och filat och pillrat på, älskling satte sig bredvid mig i soffan och bara du och dina naglar ;) Haha kanske det var en liten pik över att jag kanske ska låta naglarna vara ett tag ;) Så nu gör jag inget speciellt, ska hämta lite kaffe och låta middagen landa i magen och sen göra mig i ordning för en ny natt. 


Stay the night ;)


28.04.11 Torsdag

Tänkte att det kanske skulle vara bra med en liten uppdatering så här på morgon kvisten. Har verkligen legat på latsidan med detta, kan nog mest bero på att jag inte har haft något vettigt att skriva :P

Idag eller igår blir det ju så blev det att först av allt att äntligen få gå till frisören och klippa mig, mitt hår hade blivit riktigt långt i den benämningen och behövdes verkligen klippas, sen så blev det en sväng på stan och fixa en ny mascara och en ny foundation samt köpa akrylnaglar som jag har pysslat på med i går kväll. Att sådana saker kan vara så roliga att göra ;) Har inte gjort sådana på ett par år så det blev inte så himla bra men är ändå rätt nöjd :) Kommer en bild om någon dag :)

Sen så blev det att hjälpa lillasyster lite med flyttningen och packa upp lite och så, kände att jag verkligen fick lust att flytta till något nytt ställe, eller åtminstone en större lägenhet, men det kommer nog inte hända än på att tag och speciellt inte om jag ska börja plugga till hösten. Men någon gång så skulle det ju vara lite roligt, att få packa upp alla saker och fixa och dona :)

Har även gjort en strikt budget den här månaden, la bort ganska så mycket med pengar som nu ska sparas och sparas. Förhoppningsvis så får jagväl ihop en liten slant tills i höst, men än så länge är det ju ganska så ovisst om vad pengarna ska gå till men jag har då i alla fall en liten aning, men än så länge är inget bestämt så ni får vänta tills det är absolut klart för så kommer jag nog basunera ut det till hela världen, för det här är nog min dröm som jag så gärna skulle vilja uppfylla :)

Sen på måndag ska jag iväg på en intervju och det är inte en jobbintervju, kommer mer om det senare, men det kommer att bli riktigt spännande och jag måste hitta några nya kläder på stan som jag kan ha när jag ska dit för man vill ju inte se ut hur som helst, och jag måste dessutom köpa hårfärg och färga håret, det är ju verkligen nackdelen men att ha så kort hår men det är det verkligen värt, trivs som fina fisken i vattnet med det :)

I morgon blir det bara att sova sova sova och sen åka och jobba igen. Kanske man hinner städa lite grann innan man åker, för som sagt torsdag är städdag. Kanske dammtorka och dammsuga vore ju inte så illa, men vi får se. Finns ju en ganska stor risk att jag är på dåligt humör, haha vilket inte vore första gången ;)
Men jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen både med bilder och text så de som faktiskt läser den har något att se fram emot :)  Bye Bye


A new day, a new adventure.


25.04.11 Måndag

Ja då sitter man här igen. Och ska snart gå och sova efter en heldag av slappande. Känns som om jag bara har ätit och ätit och ätit i dag och absolut inte gjort nånting. Har varit hem en snabb sväng till mamma. Känns faktiskt lite bättre idag men inte helt hundra än. Snart så blir det nog bra. Öronen gör i alla fall inte lika ont.

Har fixat lite inne i sovrummet och teverummet, bytt gardiner och så. Känns bättre nu :) Så nu ska jag försöka ha det så ett tag utan att börja göra om igen, haha vilket kommer att bli svårt.

Har haft en ganska bra dag i dag, ganska lugnt och skönt att bara vara hemma, men jag blir ändå lite rastlös ibland men det är som det är. Men i morgon kanske man kan ta sig ut ur lägenheten och göra någonting. Hälsa på någon för första gången på länge. Men först av allt så måste jag besöka sängen så jag ens kommer upp ur sängen i morgon.

Sen så blir det att fixa i ordning allt så man kan betala räkningarna och skriva en inköpslista så man vet på kanske på ett ungefär vad som måste handlas hem, inte för att jag direkt tycker det är roligt men det är som det är, måste ju göras. För äta bör man annars dör man ;)

Har sett en ganska bra film med älsklingen idag, no strings attached den var bra men inte super bra. Desperate housewives var helt klart mycket bättre :) Har blivit mycket med film i helgen men vad gör man när man ändå är sjuk. Såg Big Brother alldeles nyss och blir irriterad över att de visar grejer som de redan har visat en gång. Men det är ju som det är, och det var verkligen helt fel person som blev utröstad igår. Madde skulle ha åkt och inte Rodney. Han är väldigt dum i huvudet på något vis men ändå en jävligt härlig kille som nästan gör hela programmet. Men som tur var så åkte inte den som jag hejjar på, fast den personen var inte ens nominerad. Nej nu så ska jag släcka ner hela lägenheten och krypa ner i sängen bredvid min älskade <3 God natt :)


Good evening :)

24.04.11 Söndag

Sitter nu och tittar på teven och tar igen mig efter en tid sjukdom. Haha nu tog jag väl i lite grann. Nej men rent seriöst så börjar förkylningen släppa samt att febern är typ borta. Men känner mig lite mör än i alla fall. Så jävla typiskt att va tvungen att vara hemma igår från jobbet. Kände mig inte riktigt pigg i går morse vilket inte var så konstigt eftersom jag hade feber. Så hade riktigt otur som missade en sådan bra jobb natt, men det var riktigt drygt bara med en natt med feber, så två hade nog inte varit så bra. Tack snälla Veronica som kunde jobba, kan förstå att det inte kanske var så roligt.

Så igår blev det bara att ligga i soffan och ta det lugnt. Sov till halv tre men skulle kunnat sova hela hela dagen. Var verkligen hel körd. Men i morse kändes det bättre, men det är inte riktigt bra än. Men det är som det är. Blir bara att ta det lugnt i kväll med och hoppas man blir riktigt frisk så man inte måste vara inne hela veckan. Det har jag inte riktigt tid med. Ska ju göra en massa saker i  veckan vilket jag verkligen inte vill missa :)

Ikväll blir det att spela bingolotto och bara hoppas att man vinner något, fast det kommer jag aldrig att göra. Sen så blir det att gå och lägga sig och kurera sig ännu mer. I morgon hoppas jag att det kommer att kännas mycket bättre. Orkar inte sitta inne mer, vill ju ut i solen. Varför måste man bli sjuk?

Kanske man ska ta och göra sig en kopp te med lite honung för halsen. Hoppas alla får en bra påskdag :)

Oh i need to go to bed now.

21.04.11 Torsdag

God kväll du har nu kommit för att läsa min blogg, det gillas :)

Igår så var det en lång dag, var verkligen trött. Och sov lite väl länge innan jag masade mig upp ur sängen. Men sen blev det att åka hem till mamma och klippa henne och plastpappis. Så det blev två flugor i en smäll :) Sen så blev det middag med lite champagne för att fira att lillasyster har tagit körkortet, så ett riktigt stort grattis till henne :D Sen blev det bara hem i sängen och sova.

Vaknade i morse när Simon klev upp, tjugo över sex?! Men då när han såg att jag var vaken så kröp han ner en liten stund extra bredvid mig :) Det var super mysigt. Sen när han hade begett sig till jobbet så klev jag upp och bänkade mig framför teven och började successivt men att göra torsdagsstädningen. Det blev att dammtorka, borsta bort allt förbannat katthår av fotöljen och dammsuga och torka golven. Sen det obligatoriska småplocket som till kommer. Diska bort, bädda sängen ja you name it. Sen vid typ iish halv tre så bar det iväg in till stan och sen hämta bilen hemma hos mamma. Blev en liten flaska mousserande rosévin inhandlat med :) Sen var det bara hem och börja med maten. Blev faktiskt tacos i dag :) Och min gullis hade köpt ett påskägg till mig :) Vad glad jag blev :)

Sen så har vi bara tagit det lugnt, eftersom både jag och älskling är ganska trött men vi har sett den här nya filmen Min låtsasfru och den rekommenderar jag verkligen starkt. Den är med Adam Sandler och Jennifer Aniston. En ruskigt bra film var den, ger den verkligen 10 av 10.

Nej nu så blir det att lägga sig i sängen och sova läänge så man orkar jobba i morgon natt. De ringde faktiskt från mogårn och undrade om jag kunde jobba nu klockan nio men det blir så hoppigt med de dagar som jag har och dessutom så har jag ju faktiskt druckit lite vin. Så hur jag skulle kunna ta mig dit var ju i sådana fall en annan fråga. Men jag blir nog inte så poppis om det skulle vara så att jag skulle jobba att det kommer fram att jag hade druckit och sen jobbat. Men det känns riktigt skönt att bara få vara hemma med älskling och vakna bredvid honom i morgon bitti :)

Nu så blir det att hoppa i säng, god natt allesammans och förresten glad påsk :)
( Fast slänger in några bilder också dock ;) )







Tisdag, 19 april

19.04.11 Tisdag

Ja då har hela denna dag gått och nu blir det att jobba hela natten lång. Men hur det ska gå vet jag inte eftersom jag har varit vaken sen klockan två i dag. Brukar sova till fem, sex men inte idag icke. Så då böev det bara att kliva upp och göra någon nytta och hoppas att man kan sova en stund senare så jag drog och handlade på Willys och sen hem igen för att hoppa ner i sängen. Men det var ganska så meningslöst. Somnade aldrig och efter en och en halvtimme så gav jag upp.


Har hunnit byta gardiner in till sovrummet och fixat i ordning där. Plockat bort samt har gjort middag. Och sen blev det bara att göra sig i ordning för att åka på jobbet. Men med endast fem timmar av sömn så ska det här bli kul, men det är ju som ändå sista natten så det gör ju inte så mycket. Får vila upp mig de två dagar som jag är ledig och sen ta nya tag.


Har sökt in på högskola i dag med och jag hoppas verkligen att jag kommer in. Det vore så himla roligt. För att jag känner verkligen att det är det som jag vill hålla på med. Men med min tur så kommer väl det inte att ske ;)


I morgon blir det bara att ta det lugnt och chilla hemma. Ska en snabb sväng hem till mamma och klippa henne med. Tur att alla frisör grejer redan är i bilen för annars lär jag nog glömma det för jag lär nog vara väldigt trött :P Haha om jag ens kommer upp så att säga ;) Så det var en snabb uppdatering, skriver mer i morgon :)


Litet,snabbt inlägg

18.04.11 Måndag

Idag har varit en fartfylld dag. Har haft ganska så fullt upp och haft det ganska roligt men ändå inte. Vaknade vid klockan nio i morse och klev upp sen blev det en snabbsväng till stora staden i bara nattlinnet. Sen blev det lite lunch och sen bar det i väg hem till mamma.

Sen så körde jag ocg Jossan fast i världens lera. Hade lera ända upp till underredet på bilen. Vilket var sisådär roligt. Så Simon fick komma och hjälpa oss att ta oss upp. över en timme senare så var vi på väg igen. Och det första Simon säger när han sätter sig i bilen är att han inte får in växeln och han tror kopplingen är bränd. Men så var inte fallet. Men vid den tiden så stor tjöt jag. Tänkte är det inte typiskt, klantskalle som jag är.

Sen blev det en sväng hem till svärmor och kolla på en massa saker som hon fått och jag fick med mig inte bara lite grejer hem. Så när jag väl kom hem så var det att packa upp allt och sätta upp de nya gardinerna :) Sen blev det middag och sen sova. För det är jobb nu i två nätter framåt som man är tacksam över :)

Det var i alla fall en snabb uppdatering om dagen. Sov gott allesammans det ska då inte jag göra ;)


Big brother :)


God kväll :)

Nu sitter vi och kikar på big brother men just nu är det paus. Till big brother så hade jag bakat fullkorns scones och fullkorns chokladbollar. Det var mumsigt med det och te till. Så nu sitter vi mest och irriterar oss på all reklam som hela tiden är när man kikar på tv11 och big brother men bara man får se vem som åker ut. Vet faktiskt inte riktigt vem jag tycker ska åka men någon lär det ju bli ;)

Idag så har jag klippt håret på Fannie. Både hon och jag vart riktigt nöjd :) och det är ju huvudsaken. Klippte bort lite över tio centimeter men det ser verkligen fräscht ut nu. Sen så blev det att åka hem och baka lite och få en ryggmassage av älskling. Fattar inte riktigt vad jag har gjort eftersom det gör så ont men det är ju som det är. Längtar som tusan till sängen nu, vill lyssna på sån här lugnande musik och sova.

Nu börjar big brother igen, så nu checkar jag ut för idag ;)


Vårat söndagsmys fika :)   Fannies nya frilla :)

It´s sunny sunday :)


17.04.11 Söndag

Kanske man ska lite snabbt uppdatera lite grann om gårdagen.

Blev som sagt god mat hemma hos mamma och Jonas sen så blev det efterrätt :) Det gillas skarpt sen så blev det mycket med prat med mig och mamma sen så hade vi bara hur roligt som helst. Vi åkte hem vid halv ett i natt och då följde Jossan med också. Så när vi kom hem blev det söngen direkt och sov ända tills elva i morse :P

Blev väldigt mycket med kort knäppt igår. En del väldigt knasiga kort men vi hade ju roligt och det är ju det som räknas ;) Sen så gjorde jag pannacotta till Fannie och hennes kompis, och jag kunde inte låta bli och ta själv heller ;)

Idag blir det nog inget speciellt gjort, ska åka förbi mamma och klippa Fannie och Jonas och om mamma vill så blir det hon med, men hon var absolut inge pigg idag. Jätte jätte förkyld. Hoppas det bara går över snart. Hon har ju en sådan himla otur med att bli förkyld eller sjuk jämt.

Idag har jag hunnit med ganska mycket. Har plockat bort och dammsugit, alltså blir galen på allt katthår som är överallt. Ibland får man en sådan lust att raka av de deras hår :P Har bäddad sängen och fixat i ordning lite. Skulle diska med men då så när jag hade fyllt upp diskhon så tänkte jag äta lite medan vattnet kallnar lite men när jag kommer tillbaka så har allt vatten runnit bort. Sådant kan verkligen reta mig.

Har faktiskt redan luskat ut vad vi ska äta till middag det blir tacotårta, vilket är så himla mumsigt. Hade färdig tacoköttfärs i frysen så det var ju enkelt och bra. Ska gå en liten promenad sen tror jag ner och handla lite på åkes, saker som fattas till middagen. Kanske rent av tar cykeln, det var verkligen länge sedan jag cyklade. För varje gång jag har sagt att jag ska cykla så har inte vädret riktigt tillåtit det. Men det är ju faktiskt sol ute nu så kanske man kan ta sig en sväng ;)







Lite bilder från igår, gillar bilden längst ner. Fick göra vad jag ville med mammas hår så vi provade en uppsättning med lockar :) Men det som var synd var att vi hade fel sorts hårklämmor. Skulle ha haft hårnålar.

Sweet saturday :)


Sitter hemma hos mammsing och har nyss druckit kaffe och ätit en god citronfromage med jordgubbssås ovanpå eller man man nu ska kalla det. Ska nog dricka mer kaffe och inte så mycket mer vin, har druckit tillräckligt nu. Men om man kanske får lite champange så tackar man ju inte nej ;)

Fick en otroligt god middag som bestod av dubbelmarinerad oxfilé med rödvinssås och potatisgratäng och även en morotsgratäng med sallad. Hur gott som helst och jag åt verkligen tills det sa hej hopp i magen. Tänk om man ändå kunde laga sådan mat.

Idag har det egentligen inte blivit något speciellt, har varit hos svärmor någon timme medans älsklingen har varit och bytt däck. Vilket var mycket trevligt. Tok gillar hennes smörgåsar :) Sen så blev det att bege sig hem till mamma och Jonas. Just ja får inte glömma och säga att jag fick en massa fina saker av svärmor som ska upp direkt när jag kommer hem :)

Nu så ska jag ta mig en kopp till med kaffe och sen störa mamma lite grann :) Ha en super trevlig lördags kväll allesammans :)


Hello here i am :)


16.04.11 Lördag

Ja då sitter man här framför datorn igen och skriver en liten sväng. Men hade Bert Karlsson sett mig hade han total sågat mig, för det kan ju till och med han göra :P Har alldeles nyss sett reprisen av talang. Och det är ganska roligt, Bert Karlsson är helt klockren :)

Igår blev det inte något speciellt, Jossan väckte mig halv nio så jag kom ju upp i någorlunda tid i alla fall. Sen så blev det bara att vara hemma under dagen och inte göra någonting. Åkte ner och handlade lite så det fanns lite till middagen. Sen kom min älskling hem tidigare vilket var så mysigt :) Sen så kom Jossan förbi och då stannade hon på middag. Trodde inte köttet skulle räcka men det gjorde det. Vi åt allesammans som om vi aldrig hade sett mat förut. I alla fall jag och Jossan. Haha salladen var slut när vi hade ätit färdigt. Ett ganska bra betyg på åtminstone salladen i alla fall ;) Sen så åkte vi förbi hem till mamma och skulle lämna Jossan men hon ville följa med och byta däck på min bil så det fick hon göra. Jag bytte ett däck helt själv, är något stolt :) Sen blev det en sväng till svärfar och Marianne på lite kaffe och kaka. Det var trevligt. Men Marianne vet ju hur man gör folk generade, hon bara helt utan att vi pratat om något sådant så sa hon Amanda jag måste bara säga det här: Du är vacker, och man ska ju säga det man tycker. Haha mitt svar blev jag tror du har fel på synen. Men det var ju gulligt av henne :) Men mamma tycker att vi nog är lite tråkig som byter däck en fredag kväll. Men har man inget annat att göra så gör det ju inget ;) Så nu är mina sommardäck på och de såg ganska bra ut. Kanske skulle ha bytt ut två men de går ju att köra på.

Sen blev det att åka hem och bara ta det lugnt. Jag tror till och med jag somnade innan tolv vilket inte har hänt på länge och sov till efter elva idag, haha så jag har verkligen sovit men det värsta är ju att jag vill sova mer ;)

Så nu har jag kikat på talang och sminkat mig, provade att sminka mig efter en bild i kicks tidningen och faktiskt blev det ganska likt :) Så nu ska jag klä på mig, men vad jag ska ha för kläder vet jag inte. Alltid samma problem varje dag. Sen blir det att byta däck på älsklings bil och sen så är vi bjuden på middag hemma hos mamma och Jonas. Det var faktiskt länge sedan vi åt där på en helg nu. Om jag inte missminner mig så var det senast när Jonas fyllde år och vi blev bjudna på tacos med annat folk. Därför blir det dessutom roligare att åka dit idag. Man uppskattar det mer nu. Och på ett sätt har det varit ganska skönt. Det tror jag mamma och Jonas tycker med.

Har haft ganska mycket med ångest de senaste dagarna. Idag än så länge känns det ganska bra. Och för att inte tänka på det så har jag sett till att jag har haft saker att göra hela tiden. Och det är därför ni har fått läsa mycket om när jag har städat. Det är som om jag projicerar ut min ångest med städning. Haha det är ju en variant över att slippa tänka på saker. Men det värsta är ju att det alltid hinner i kapp en så det slår väl till om man har riktigt otur. Men det är som det är. Kan ju alltid städa ;) Men det är som det är. Vill som inte heller prata om det vad som ligger bakom. Det är som om man känner sig uttblottad och jag vill inte vara en gnällspik längre. Men det värsta är ju att jag känner att jag sluter allt inom mig som förut. Så vi får se hur det går.

Nej nu ska jag gå och göra något vettigt. Tänkte bara bjuda på några ful bilder som jag knäppte igår så ni får se hur tråkigt jag hade ;)




I did it :)


Idag har jag varit riktigt effektiv. Har städat hela lägenheten och håller på att tvätta för fullt så snart har man fått bort allt ur tvättkorgen. Sen så håller jag på att göra en stek för första gång i mitt liv. Den är alldeles strax klar och jag hoppas att den blir bra. Annars så har jag slösat tiden på ingenting ;) Då är den fixat middagen fixat tills i morgon. Ska bara fixa i ordning såsen i kväll så kommer nästan allt vara klart tills i morgon :)

Så idag till middag blev det så faktiskt hamburgare med bröd. Det var riktigt gott :) Men nu är steken färdig och den blev faktiskt bra tack och lov. Har redan nu lust att äta den och inte vänta tills i morgon. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Nu ska jag snart gå ner till tvättstugan och kasta över den sista tvätten för idag in i torktumlaren. Sen blir det in i förrådet och kolla efter lite grejor. Hoppas jag hittar något roligt och användbart vilket är ganska troligt faktiskt ;) Har väldigt mycket med prylar där. Var faktiskt ut dit igår med men då letade jag något helt annat, haha kanske jag måste städa där inne snart. Mycket snart dessutom. Så man åtminstone kan gå in där. Men när det blir vet man aldrig. Vi måste köpa kartonger så man kan lägga alla prylar i och inte trasiga banankartonger som grejerna faller ut ur. Det är ju lite smått irriterande.

Ikväll kommer Jossan och sover över. Det ska bli roligt, då kanske vi kan se någon film och ha myskväll :) Men det blir ganska sent. Eller vid halv nio kanske så det är ju en liten stund kvar. Så jag hinner nog påta på lite här hemma. Som den tönt jag är. Nej nu har jag inte mer tid att ägna åt det här ;)




Det färdiga resultatet av steken, är dö nöjd ;)

It´s a sunny day


14.04.11 Torsdag


God dag. Här sitter jag och inte gör något speciellt. Eller jag håller på att tvätta lite och ska snart göra den välkända torsdagsstädningen. Men till och börja med så kanske jag måste kolla om jag ens har något rengöringsmedel till skurningen. Men annars så kan man ju gå old school och köra med grön såpa. Skönt om man skulle få bort det innan älskling kommer hem.

Annars så har det inte blivit så mycket idag, kom knappt upp ur sängen i morse, var sjukt trött. Och har ju inte sovit om mig igen sen jag jobbade. Så är fortfarande riktigt trött och tur att jag har en super bäst pojkvän som ringer och väcker en ett ex antal gånger. Annars så hade nog jag nyss klivit upp. Men annars så ha jag som mest färgat ögonbrynen och börjat plocka bort lite grann. Önskade att jag skulle kunna vara en gourmet kock har även mina tankar flygit runt i idag.

Kanske man ska gå ner och kolla hur länge det är kvar på tvätten. Fast det är nog ett ganska bra tag kvar. Ska ut i förrådet sen och leta fram lite saker. Och bära ut det gamla teverums bordet som vi ska skeppa iväg. Men när vet jag inte men då kan man ju i alla fall lägga det i bilen. Men det måste nog Simon hjälpa mig med för annars så får jag nog aldrig ner det själv utan att gå av ;)

Så nu har jag snabbt uppdaterat lite. Skriver nog senare :)


Close my eyes and sleep now please.


Kan det inte bli mer typiskt. Är verkligen jätte trött men kan inte sova, lite spöken som härjar runt i mitt huvud. Blir galen snart kan det aldrig gå över. Någon jävla måtta får det väl ändå vara. Känner hur jag ibland kryper in i mitt skal och vill inte komma fram. Och vill helst inte säga något till någon vad det egentligen handlar om. Blir tokig snart på detta. Nog för att det har vänt till det bättre mer och mer men ska det aldrig sluta bli sådana här spontan besök uppe i mitt huvud (och nej det är inte att jag har en splittrad personlighet.) Men jag ska inte gnälla egentligen det finns de som har det värre men ibland känner jag som om jag skulle bara vilja ventilera mina tankar. Även om det så är till en helt random person men ändå. Jag verkligen hatar att det blir så här.




Idag så har jag inte gjort något speciellt egentligen, har varit super trött eller rättare sagt är super trött men kan inte sova. Har varit och handlat och så sen blev det att färga håret så nu är det enda som saknas att klippa det så känns det mycket bättre. Men med mina typ tjugofem kronor på kortet tillåter inte riktigt det skulle jag tro. Och inte heller så kan jag egentligen ta mig någonstans heller, lite tomt i tanken i bilen så nu är det bara att använda cyklen om jag ska någonstans. Men om jag känner mig rätt så kommer det inte att hända.

I morgon så blir det nog inget speciellt, ska nog bara ta det lugnt, kan som inte direkt fara någonstans så besök välkomnas gärna :)Men man ska ju inte gräva ner sig för det. Tänkte att man kanske ska baka lite matbröd och kanske prova på att göra en älgstek till middag.

Nu känns det i alla fall lite bättre när jag har fått skriva av mig lite, även om det mest är skrapat på ytan men ändå. Nu är det bara hoppas att man kan somna, god natt :)

Oh my god, i wan´t to sleep

God morgon :)

Då har man sovit en liten stund efter jobbet. Så nu har jag bänkat mig i soffan och ska dricka lite kaffe. Gick inte direkt så bra att komma upp klockan tolv idag men klockan ett var ju inte helt fel heller. Men jag är ruskigt trött just nu. Hur ska jag kunna hålla mig vaken egentligen, tur att det är lite grejs som ska göras här hemma och att jag måste åka och handla, då måste jag åtminstone vara vaken.

Nu så ska jag masa mig in i köket och hämta kaffe. Är för trött för att kunna använda mina hjärnceller för att kunna skriva något.

Trött..

13.04.11 Onsdag

Alldeles alldeles strax så får jag krypa ner i sängen och sova ett par timmar :) Kanske man ska försöka komma upp till klockan 12 idag? Fast med största sannolikhet så kommer jag inte upp då, vilket inte direkt är ovanligt ;) Nu blir det bara hem i alla fall och ladda kaffepannan så det är bara att slå igång när jag kliver upp i senare idag. Åh vad jag längtar till sängen nu, trött.se är nog mitt namn för stunden ;)

Doing something, i hope it´s useful ;)

12.04.11 Tisdag


Haha än så länge är det fortfarande tisdag så jag slänger in ett snabb inlägg här nu  :)

Idag så har jag haft ganska så fullt upp. Har gjort om inne i sovrummet. Tog bort  själva sängramen och det blev så otroligt mycket mer med plats där inne. Är riktigt nöjd och nu är det mest bara de små sakerna som saknas där inne. Som lite nya prydnadskuddar och  filtar och ramar och så. Det kommer att bli riktigt bra när jag är färdig med det :) Tycker då jag i alla fall ;)

Sen har jag haft finbesök av världens bästa Bellis som alltid är lika trevligt. Så vi bara var i ett par timmar, och det är skönt när man kan bara vara det med. Sen blev det att göra lite middag till mig och gubben. blev någon specialare som jag slängde ihop sisådär lite snabbt. Var lite less faktiskt då. Trött och svettig var jag väl mest ;) Sen så hjälptes vi åt och bära ut sängdelarna ut i förråddet och sen var det som klart och betalt eller vad man ska nu säga.

Sen så blev jag utringd på lite jobb och det tackar man ju aldrig nej till så nu är det så. Kommer att vara lite mosig i morgon men då är det ju perfekt att städa för att hålla sig vaken. Men måste nog åka och handla tråkigt nog, men det måste ju göras. Brukar vara ganska skönt att man fått det bortgjort när man väl är klar.

Men annars så är det väl i överlag ganska bra, det enda som är tråkigt är att Simons farmor är på sjukhus. Krya på dig ! Hoppas det blir bra snart. Men med mig är det nog inget speciellt, blir inte riktigt lika jobbigt längre som förut men det kommer ju fortfarande som skov. Som nu i helgen. Men nu känns det mycket bättre. Förutom att jag glömde ringa och gratta min älskade farmor men det får bli sen. Kom i alla fall ihåg att gratta lillasyster Sarah, även om det dock var på facebook ;) Men något som jag har tänkt på att när jag som är orolig, i kroppen så att säga så har jag absolut ingen ro. Måste som hela tiden göra något och är som halvt en hypokondiker på det då. Kanske man ska kolla upp skallen haha.. Så det har blivit mcyket av den varan men jag kan som inte riktigt säga varför, huvudsaken är ju att den "riktiga" ångesten eller vad man nu ska kalla den inte kommer, då är jag väl mest nöjd. Men nu ska vi blicka framåt istället för bakåt. Nu är ju snart sommaren här och jag längtar som en tok. kanske man ska dra utomlands till hösten? Det vore ju väldigt trevligt om jag får säga det själv :)

Nej nu så ska jag lyfta på arslet och röra lite på mig, god natt alla nattugglor :)


Så här blev det i sovrummet :)

Bjuder på två fulbilder ;)


a little update


Har nästan alldeles kommit hem i från moliden och kära mamma och mormor. Ska alldeles strax börja med middagen, det blir korvstoganoff med ris idag. Blir att snart börja med det. Är så himla typiskt när man ska svänga in på affären så inser man att man inte har börsen med sig. Fast det är ju inte direkt ovanligt att jag har glömt något när jag åker någonstans ;)

Senare kommer Bella och Mattias förbi, hon har köpt ljus åt mig på Ikea :) Så nu gör det inget om jag eldar upp de jag redan har :) Hoppas de stannar en sväng på kaffe i alla fall :) Alltid trevligt med besök :)

Undrar vad kvällen kommer att bjuda på, kanske något avsnitt av mina favoritserier har kommit i dag. Hoppas hoppas hoppas :) Var tvungen att kolla och två hela avsnitt av Brothers and Sisters :) Jippie nu är kvällen räddad ;) Men man kanske ska ta och göra något annat med än att bara sitta framför teven / datorn i kväll. Kanske något kanske man vet aldrig. Nu blir det i alla fall att göra middag, tjolahopp :)

Walking on sunshine.


11.04.11 Måndag

God dag!
Sitter justr nu på golvet och tar mig en funderare på vad dagen ska bjuda på. Kanske man ska ta och göra något vettigt som kanske hitta på något roligt. Eller bara vara hemma och slappa kanske . Ja du man vet aldrig, det jag vet i alla fall är att jag ska ta mig en stooor kopp med kaffe sen så ska jag bädda sängen.

Somnade i ganska bra tid igår med tanke på hur länge jag sov i går morse. klockan kvart över tio var det bara att masa sig upp ur sängen och slå på kaffepannan. Ibland tackar jag min lyckliga stjärna om att jag kan ha huvudet på skaft och laddade kaffepannan dagen innan. Så himla skönt att bara kliva upp och slå igång den.

Kanske man ska ta sig en solskens promenad så man får lite luft. Det vore ju inte direkt illa :) Men man ska kanske göra sig i ordning först så man inte skrämmer slag på folket som är ute ;) Det skulle ha bott någon man kunde hälsa på inom gång avstånd (utan att man slipper svettas ihjäl) så man kan hälsa på någon liten stackare som vill ha besök :) Men då måste jag nog flytta innan fallet blir så.

Hoppas alla får njuta lika mycket av solen som jag i dag :) Blir nog att sitta en stund på balkongen opch bara njuta :)


Good night :)


Nu så sitter man och tittar på Big brother. Och har alldeles nyss sett utröstningen och rätt person åkte verkligen ut. Rodney har en jävligt konstig stil men kan vara jävligt rolig med ändå :P Älsklingen gick faktiskt och la sig innan det är slut men jag sitter kvar för jag har ju inget jobb att gå till i morgon bitti. Men om man ändå hade ett fast jobb skulle ju inte det vara illa det. Skulle vara helt underbart med andra ord.

Överraskade älskling med kvälls fika. Varma mackor med oboy. Vilket leende jag fick :) Då känns det verkligen roligt och så vill jag gärna göra det många många gånger till i resten av våra liv <3 

Men nu så ska jag spela lite tevespel innan jag ska hoppa ner i sängen. Blir fasiken less på att alltid förlora på bossen på donkey kong. Men nu jävlar så ska det bli ändring på¨det ;) Hahah vilken tönt jag är som spelar ett super gammalt tevespel när jag ändå är tjugoett år gammal, men några få laster måste man ju få ha ;)

Och inget vann jag på bingolotto heller, men det var nära flera gånger. Ska inte spela mer eftersom jag alltid blir så less över att jag aldrig vinner. Kan ju faktiskt spendera pengarna på annat i stället för bingolotter som en annan pensionär. I morgon blir det nog inget speciellt. Ska försöka mig på något i alla fall så man inte sitter inne hela dagen och låter hela arslet växa fast. Men vad vet jag inte, fast det vet jag ju aldrig så det så. Kanske man ska fixa till det sista i sovrummet om jag inte ska göra något annat? Ja det vore ju inte en allt för dum idé.

Hoppas jag får jobba något snart så man inte får en sådan piss lön nästa månad, har endast jobbat en natt den här månaden men någon lär väl ändå ska vara ledig på påsk så då kanske jag får några nätter. Vilket inte vore dåligt, och mig gör det inget om jag jobbar då. Blir ju lite bättre betalt :)

Nej nu så ska jag göra det sista innan jag försvinner in i natten. Så jag inte somnar i soffan som känns riktigt lockande just nu för jag ids egentligen inte röra på mig. Men det är mysigare att krypa ner i sängen bredvid min älskade Simon <3


Början till ordning i sovrummet   Älsking ser nöjd ut :)


En riktig mys söndag med trötta katter och kvällsfika :)



Oh happy day :)


10.04.11 Söndag

Idag har det egentligen inte blivit så mycket gjort, vi skulle som sagt byta däck på bilen min men vi sa att det får bli till helgen istället med tanke på att bara igår så var det halt ute och eftersom på morgonen när man åker hem från jobbet så kan det ju faktiskt vara halt. Men vi tog en sväng förbi Lisbeth och Andreas och lille Klas och drack lite kaffe sen blev det att lämna av vitrinskåpet som vi hade tidigare i garaget hos svärfar. Sen blev det som egentligen inte så mycket mer, åkte och köpte bingolotter och hem och äta middag sedan. Blev rester vilket inte är så illa.

Så nu har jag målat två lådor i byrån och sen så har jag fixat lite inne i teverummet. Vände på divanen och så. Känns bättre nu :) Så nu blir det att fixa i ordning inne i sovrummet tänkte jag innan bingolotto börjar och man bänkar sig framför teven. Måste bli någon ordning där nu, det är ju det enda rummet som är kvar att göra mer eller mindre. Så nästa månad blir det att köpa kuddar med mera in dit så det blir riktigt fint :) Men kommer en bild senare på hur byrån blev ;) Ne nu så ska jag fortsätta, vi får se om jag hinner slänga in ett inlägg senare :)




One day, one night..

Sitter just nu och tittar på en film som heter the way back som älskling har valt så vi får se om det är något att se egentligen. Men faktiskt på senare tid har han valt riktigt bra filmer, så som the fighter, himlen är oskyldigt blå och så vidare.

Vi har haft en fartfylld dag med lekledare på kusin Emilias kalas. Sen bar det i väg in till stan och lämna Anton på badhuset för han hade cup sen bar det vidare till svärmor på middag, det bjöds på chicken race vilket är så gott :) Sen blev det en miss i kommunikationen mellan mig och mamma, hade fattat det som om Fannie skulle till oss men så var det inte. Men men efter det så var det att bränna in till stan igen och hämta mamma och Jonas bil för att ha den när jag ska hämta dem ett i natt. Sen så blev det hem och bara ta det lugnt en liten stund sen iväg till moliden igen och kolla lite sen nu hem igen och bara ta det lugnt och försöka hålla sig vaken tills man ska åka igen. Imorgon vill jag verkligen inte göra någonting, men då så klart så måste vi fara och byta till sommardäck. Men sen så blir det att ta det lugnt i alla fall. Men nu när vi kom hem så spelade jag och min älskling lite kort, en omgång med Chicago och en omgång med femhundra. Vi vann var sin gång så det blev inga sura miner från någon av oss. Sen försökte vi klara en bana på tevespelet men det var helt omöjligt så vi gav upp ganska snabbt.



Men nu så ska jag försöka koncentrera mig på filmen, det är ju ändå en svensk med i filmen, Gustav Skarsgård. Så den kan ju faktiskt vara riktigt bra. Men man vet aldrig nu så ska jag i alla fall försöka, eller kanske man ska ta en liten powernap så man orkar vara uppe i några timmar till. Känns riktigt dryg just nu men det kommer nog att gå bra :) Ha en trevlig lördags kväll alla som fortfarande är vaken ;)



A good day :)


09.04.11 Lördag

God morgon världen! Fast jag har ju varit vaken i en timme nu i alla fall och målat mina naglar, är ju helt hopplös på det :P Och har alldeles nyss pratat med mamma och snart så ska man åka och vara barnvakt i typ en timme på kusins barnkalas. Det lär ju blir rolig haha kommer ha massa fem sex åringar runt benen så då får vi allt se hur det går. Och tack och lov så är de fyrtioåtta timmarna gått och jag klarar mig med en ganska stor säkerhet ifrån magsjukan vilket känns riktigt bra :)

Igår blev det hockey kväll hemma hos oss och jag tittade på hela första, typ fem minuter ifrån andra och helas tredje och det måste ju vara något rekord av mig när jag tittar på hockey hemma. Brukar ju alltid göra något annat men det blev nog ganska uppskattat av älskling och Bella och Mattias :) Det blev kaffe och baileys åt mig och Bella vilket var riktigt gott men vi måste ha en riktig vinkväll snart :) Det är ju ett tag sen och då kanske vi till och med får med våras respektive ;) Men stackars Mattias han såg helt slut ut, det var nog feber som hade slagit till. Hoppas han kryar på sig snart.

Idag så blir det som sagt barnvakt i nån timme och sen blir det middag hos svärmor och sist men inte minst men åtminstone senast så blir det att vara chaufför. Hoppas jag bara är vaken ;)

Men nu så ska naglarna få torka riktigt så jag kan hoppa in i vattenfallet och sen göra mig i ordning innan det bär av. Kanske man ska hämta klänningen hemma hos mamma med som jag glömde där, men det får bli senare. Får ta på mig min näst nyaste klänning nu och det är riktigt fin den med :) Men innan jag gör något annat så blir det lite super nintendo hade jag tänkt. Haha vilken tönt jag är :P




Bild från matchen igår, ser ganska nöjda ut ;)


Bla bla bla..


Nu blir det att åka och snabbhandla nere på Ica tills ikväll och bara hoppas att jag inte blir sjuk. Har nästan ett dygn kvar tills den största risken över att jag blir sjuk men det verkar ganska lovande :)

Har bara tagit det lugnt faktiskt men ska kanske göra ett litet ryck nu när det äntligen har slutat snöat :O Trodde jag hade fått fel på synen när jag såg att det snöade när jag vaknade inte alls roligt. Det får faktiskt hellre regna än snöa för nu är jag verkligen less på vintern. Vill kunna ha bara ha klänning ute och bara vara i värmen. Blir tokig på detta.  Men kanske man ska och göra sig i ordning för att handla men det känns lite drygt faktiskt ;) Men det är lika bra att man gör det nu innan alla slutar jobbet. Känns riktigt skönt att jag städade i går annars hade jag blivit knäpp idag. Orkar faktiskt inte göra så mycket. Men ska göra middag till världens bästa fästman i alla fall.

Hade även tidigare i dag ett samtal med chefen på mogårn. Var smått irriterad och det förstod hon. Och hon sa att man måste ju bli informerad om det går magsjuka så man till och börja med kan få välja eller åtminstone få förbereda sig lite grann innan. Men gjort är gjort så nu är det bara att blicka framåt. Berättade för henne också hur situationen har varit och det tyckte hon var bra så hon vet och kan själv höra efter hur det är. Vilket känns riktigt bra :)


Here we go again.

08.04.11 Fredag  :)

sova i nästan fjorton timmar är kanske inte det bästa man gör, lite huvudvärk får man väl räkna med men det var riktigt skönt :) Så nu är det bara att ta det lugnt och fundera på vad dagen ska bjuda på. Kanske lite tvättning fast det känns inte så roligt. Men byta sängkläder kanske jag bara måste göra.

Men det helt sjuka är att jag fortfarande är trött. Men det är bara att rycka upp sig. Ska ta och göra något. Kanske hälsa på någon vore inte helt fel. Men jag vet ju att jag kommer få besök i kväll av Bella och Mattias så det är ju inte helt fel att bara vara hemma och ta det lugnt på dagen :)


Good night sweethearts :)


Nu så väntar sängen för fröken Tegenfeldt. ÄR verkligen jätte trött, har sovit som ett arsle när jag kom hem i morse och när jag väl kom hem. Låg i sängen klockan nio i morse men det var ganska skönt att det var bara en natt som jag jobbade.

Har nu städat hela lägenheten förutom bytt sängkläder som blir i morgon bitti. Kanske man ska tvätta lite i morgon med om det inte blir något annat. Men vad ska man göra i helgen då? Vet i alla fall att det är hockey i morgon och vad jag ska göra för middag och det tycker jag är nog duktigt av mig ;)

Jag och älsk har tittat på den nya filmen himlen är oskyldigt blå och den rekommenderar jag verkligen stark. Den är ju baserad på en sann historia om jag har fattat det rätt och tagit med "riktiga" saker från tiden det hände. Den får 4,5 av fem :) Så bra var den och jag tror älsklingen min håller med mig helt och hållet.  Nu ska jag borsta gaddarna sen så ska jag hoppa ner i sängen och fortsätta läsa min bok och läsa tidningen men jag kommer nog som mest bara till sängen sen sover jag ;) God natt :)


Home again.

Nu är det en trött Amanda som sitter framför datorn. Och vad vi ska äta för middag har vi ingen aning om. Något väldigt enkelt får det faktiskt bli.

Har varit och handlat lite på willys och så har jag varit en sväng på boom. Men det är inte lika roligt när man inte har så mycket med pengar att spendera ;) Men i bland är det bara roligt att "fönster shoppa" Sen så blev det en sväng in på rusta och jysk. Köpte lite schampo och balsam och nya disktrasor, så man kan dammtorka lite sen :) Sen var jag in på jysk och hittade super billiga handdukar och badlakan samt en badrumsmatta. 4 små handdukar och två stora badlakan och en badrumsmatta endast åttio kronor vilket jag tyckte var ett riktigt fynd. Så ska städa lite sen efter jag har masat mig och gjort middag så det inte ser ut som ett bombnedslag här hemma. Kanske man ska byta sängkläder? Äsch tror jag för det i morgon idag blir det dammsugning med torka golv och dammtorka det får räcka för stunden.

Sen blir det mys med världens bästa älsklings Simon framför teven och se himlen är oskyldigt blå som sägs vara bra, men vi får allt se om fallet är så ;) Men Bill Skarsgård är ju duktig på att agera så då kanske det inte är helt hopplöst. Men det blir inte förrän senare nu blir det någon form av middag plus städa i lägenheten, om jag inte somnar stående. Men det är ju skönt om jag får bort det nu och slipper göra det i morgon för då kanske det är sol och inte regn som i dag, då är det ju lika bra att passa på.

Kanske man ska fixa ett par nya tulpaner mina börjar vissna lite grann och man blir ju så glad av alla färgerna :) Men en stund till får de stå framme. Nu vill jag ha riktig vår med sol och värme, men helst av allt sol :)




Världens längsta natt..

07.04.11 Torsdag

Ja då känner jag att jag har gjort mitt för det här helgen eller vad man ska säga. Så nu kan man inte ens fara och jobba på det vanliga stället pga smittorisken och de flår mig praktiskt taget levande om jag kommer dit.  Så nu har jag ju husarrest i några dagar, eller åtminstone i fyrtioåtta timmar så får vi väl se om jag blir sjuk eller inte. Men är grymt besviken på att de inte nämner magsjuka när de ringer ut en samma dag, vilket de borde veta eftersom de verkade ju ha hållit på ett tag..

Så det var bara att åka hem och sanera hela sig själv men jag kan ju lova att jag var verkligen så trött så det var ett under att jag stod inne i duschen. Att jag inte somnade på plats var ju ganska bra av mig ;)

Nu äntligen så är jag ledig (nog för att jag bara har jobbat en natt men det var verkligen en natt för mycket) Jag var verkligen helt slut i morse så att mina tårar verkligen bara rann och jag kände att snart så skiter jag i det här. Blir så grymt less. Nu är det bara att hoppas hoppas hoppas att man inte blir sjuk, men eftersom jag redan har varit magsjuk så brukar man vara som lite immun efteråt så det är bara att hoppas att det är fallet för mig med :)

Nej nu så ska jag göra mig i ordning för att åka och handla på willys, helg handla lite :) Sen blir det bara hem och dö i soffan och om jag orkar så ska jag städa men det finns inga garantier för det. Är ju lite trött än för att uttrycka det milt. Men tänkte bjuda på en bild på mig (dock inte en särskilt snygg en) för att visa mig fina klänning som svärmor köpte åt mig igår och även en bild till som säger allt..





(här var jag less..)

Once upon a time there was a hairdresser..

06.04.11 Onsdag

Har nästan alldeles tills nu haft besök av svärmor. Har varit en riktigt trevlig och rolig dag. Varit på stora staden och fikat och handlat lite grejs och jag fick en verkligen über söt klänning av svärmor. Den är verkligen så fin så det var bara att byta om när jag kom hem :)

Sen blev det att klippa håret på Elisabeth innan det blev hemresa för henne och om jag får säga det själv så blev jag riktigt nöjd :) Bara hoppas hon blev det med ;) Så nu sitter jag rakt upp och ned och ska snart sova en liten stund innan det blir dax för att fixa lite middag, för det blir jobb jobb jobb i natt. Vilket känns skönt att det blir någon natt den här månaden åtminstone. Men det blir inte på rönnen i natt..


Kanske man ska ta och städa i morgon när man kliver upp då så har man något att göra. Samt att det blir helg fint :) Men undra vad det blir i helgen? Ja kanske något trevligt i alla fall :)

Good evening everybody :)

05.04.11 Tisdag

Idag har varit en bättre dag än igår tack och lov. Vaknade av att mamma ringde och väckte mig åtta i morse och jag som hade sovit som en torsk på land var väldigt trött. Men det blir ju bra för då kanske jag somnar i tid för en gångskull i natt. Och då blev det bara att kliva upp och göra sig en kopp kaffe och äta lite frukost. Sen var det bara att göra sig i ordning för att åka till mamma och vara med mormor en sväng.

Så sen så åkte jag och motmora min på järnvägskiosken och kikade, men satan i gatan vad dyr de har blivit på sakerna där inne, hittade så otroligt mycket fint men det blev inget för då skulle jag nog bli ruinerad. Haha vilket inte vore så bra, sen så åkte vi på second hand i gottne och kikade, hittade en tavla som vi fyndade till en ynka fem krona men det var inte allt för mycket med prylar tycker jag som var något att ens titta på.

Sen så bar det av hem till mamma och hoppa in i min bil och dra och handla lite och sen hem och käka lite lunch och till råga på allt så fick jag fin besök av Bellis och Mattias :) Då blev det att agera lärare trots att jag inte är så super duper duktigt på matte men hoppas hon förstod ändå. Blev att käka hamburgare med bröd till middag och det var riktigt gott :) Har blivit halvt om halvt bestämt att vi drar utomlands till hösten men Bella och Mattias, bara att vi har pengar så och kan samsas med vars vi ska åka:) 

Har även hunnit med en sväng på rusta och köpt lite tvål och handkräm och syrran skaffade kartonger.

Sen var det bara att åka hem och slappa och självklart spela lite tevespel ;) Strök även en duk men jag hatar verkligen att stryka och dessutom så blir det aldrig bra, blir tokig på det. Men lite skrynklor får jag leva med, det var ju inte direkt som om jag ska ha en stor middagsbjudning ;) Har även köpt tulpaner idag, vilken tönt jag är, men nu vill jag ha sommar och tulpanerna (nog för att de snart är döda) ger mig lite vår känslor och hopp om att det kanske inom en snar framtid kommer att bli varmt och skönt ute :)


Sen nu så har jag försökt fixa med min blogg design men det gick inte särskilt bra så behåller den jag har för tillfället och hamnade med att titta på gamla bilder på hur lägenheten såg ut när vi flyttade in och lite andra kort, vilken skillnad det har blivit, och om jag får säga det själv så har det blivit bättre :)

Hittade även ett fint kort från någon jul sedan på annandagen på de flesta ifrån Jonas sida av familjen, mamma och Jonas med familj och plastis farmor och farfar samt min älskade Simon :)

Nu blir det dock ett språng in i vattenfallet innan sängen kallar, och i morgon kommer kära svärmor på besök och en klippning ska det bli för henne :)







Ett jätte gammalt kort på mig och min älskade Simon <3


blää..

Kanske man ska skriva av sig lite här så kanske det känns lite bättre.

Idag började ganska så bra men det började gå utför lite så här på eftermiddagen. Tankarna bara snurrade och jag visste egentligen inte varför det kändes så här, kan inte riktigt sätta fingret på vad det egentligen som händer så jag försökte sysselsätta mig med något men det funkar inte alltid. Jag känner mig ganska meningslös och helt korkad och inte klarar av någonting. Varför blir det så? Kan inte någon berätta det för mig, är det för att det är sant eller vadå. Ibland undrar jag verkligen vad det är frågan om, ska det aldrig bli bra, ska aldrig paniken sluta komma och jag ska sluta känna mig helt värdelös? Tydligen inte nu i alla fall.

Kanske man ska ta sig i kragen nu och hämta tvätten och går och lägga mig sen, eftersom jag bara känner att allt är skit just nu och får hoppas på en bättre morgondag.

A bad day..

Detta har inte direkt varit en bra dag. Vet inte varför och vill nog inte veta heller. Den började bra i alla fall. Men senare på dagen gick det bara utför..

Hello, good day, good evevning :)

God dag!

Nu sitter jag framför teven i dag igen som inte är speciellt ovanligt. Kanske man ska ta och göra något när man ändå inte har något planerat. Blir nog att åka förbi mamma och lämna laddaren till mobilen så hon går att nå ;)

Klev upp vid elva i dag äntligen har man inte vaknat av att någon har ringt eller blivit väckt av något annat. Men det kanske inte är så idealiskt att bli vakna vid elva, då känns det som om hela dagen har gått. Men det är inget att göra åt nu i alla fall. Idag så har äntligen desperata hemmafruar kommit ut så det ska jag lätt se i alla fall :) Känns verkligen som forever sen jag såg det sist. Så då har man ju något att göra i kväll ;)

Kanske man ska ta och dra ut nu så man inte sitter inne att ruttna hela dagen. Men kanske man ska köttfärssås till middag, det var ju ett tag sen. Och det känns riktigt gott faktiskt.

Nu så har Frida åkt tillbaka till England och det är så synd att vi bara hann träffas en gång, men det är ju bättre än ingen gång. Men hon kommer ju snart hem och då åker vi en sväng tillbaka till Brighton igen är det tänkt. Om det finns tid och om hon vill :) Känner mig riktigt taggad för det i alla fall :)

small update,

04.04.11 Måndag

Har alldeles nyss sett klart sista säsongen av tre kronor, men hallå hur kan man göra en serie som slutar så, det var verkligen nära till tårarna där ett tag, lite töntig är jag allt för att nästan börja lipa över en sådan gammal serie som inte är speciellt välgjord om man tänker efter. Men blev alldeles stressad på slutet, man tänker ju nästan alltid när en serie slutar att så här kan den inte bara sluta kan den inte fortsätta. Men det är som det är, nu får jag ta tag och se klart skilda världar i stället, haha vilken mega tönt jag är. snart börjar jag väl se vita lögner, nya tider ja you name it. Kommer nog sitta slaviskt om jag hittar en "ny" gammal serie att se. Men har jag tur så gör jag inte det ;)

Nu så blir det att sova i alla fall. Har varit vaken nog länge och det är ju verkligen ett under att jag har lyckats hålla mig vaken så trött som jag är, så det blir absolut ingen bokläsning för mig nu i alla fall. Nu blir det att sussa kudde ;)

Soon of to bed :)

Sitter nu och känner mig ganska nöjd för idag, snabb dammsugit och skurat så nu sitter jag och tittar på tre kronor, har faktiskt spelat lite tevespel en sväng också men jag blir bara förbannad för jag förlorar hela tiden. Haha man skulle ha spelat in mig när jag spelar för då skulle det se ganska roligt ut säkert ;)

Sen så blir det att hoppa i sängen och läsa lite bok, har hittat en bra bok och den heter Elsas Värld och den rekommenderar jag helt och hållet, men det är den andra i den serien så man ska nog läsa första först men man kan börja med tvåan först ändå man kommer in i boken ändå den är som ganska fristående. Men ettan heter Elsas mode om någon vill läsa den :)

Tänkte slänga in lite bilder på hur vi har fått det här hemma jag är då himla nöjd men mina kort är inte direkt bra men man kanske kan få en liten bild hur vi har det här hemma nu :)


Lite rymligare på toaletten och vårt nya toaskåp :)


Teverummet med nya lampor och ljusstakar samt min nya vas i fönstret och lampan i vitrinskåpet är nytt :)


Köket med nya gardiner, ljus samt ljusfat och nytt i fönstret :)

Är faktiskt riktigt nöjd nu, är bara sovrummet som ska få en liten makeover sen kommer det vara alldeles perfekt, men jag har ju en egen åsikt i alla fall kanske inte faller alla andra i smaken men det är ju huvudsaken att vi trivs i alla fall. Det är lite skillnad på sen när vi flyttade in och hur det ser ut nu. Nästan ingenting är det samma sen förut. (OBS! misstolka inte det här som att jag skryter, för det är inte så det är menat!)

I morgon så blir det inte så mycket gjort, ska fara och sociala lite med mormor så hon inte blir helt ensam när mamma sover för det vill ju vi inte. Det kan vara lite roligt att få lite egentid med henne :) Eller så kanske man ska dra och hitta på något, fara till nordmaling eller så. Ja jag vet inte något ska jag väl ta mig för i alla fall. Gå en långpromenad eller så kanske eller inte göra någonting fast det är ju inte heller så himla roligt det heller. Men kliva upp i tid tänker jag då definitivt göra i alla fall. Hoppas att ni får sova gott :)



If i only could sleep..

03.04.11 Söndag

Idag har varit en riktigt slapp dag och jag är riktigt trött,känns som om jag inte har sovit på flera dygn. Men Ny efter min powernap så kanske jag vaknar lite till liv, eller åtminstone efter en stoor kopp med kaffe. Men ska ta och dammsuga eftersom vi drog in massor med skit när vi kom hem från Sundsvall så man har sett nu att det är massa damm och sådant runt i hela lägenheten, haha att vi inte har fått ett astma anfall är ju ett under. Samt med allt katthår överallt, det är verkligen det som är nackdelen med katter, allt katthår.

I förmiddags eller vad man ska säga så fick vi besök av Lisbeth och Klas, åh så stor han har blivit det var riktigt roligt att de kom och hälsade på. Lille Klas skrattade så himla mycket och han var så himla söt när han log :)
Sen så blev det att fara en sväng på rusta och willys, var tvungen att köpa skruvar och pluggar så vi fick upp badrumsskåpet. Men nu är det gjort.

Har även varit och hämtat mormor på busstationen idag och skjutsat henne hem till mamma. Sen blev det en kopp kaffe där innan man fortsatte hem och käkade middag. Sen vart jag så himla trött och hoppade rakt ner i sängen medan älskling tittade på modos hockeymatch. Vad glad han blev över att de äntligen vann en match, och jag blev glad för hans skull. Så nu sitter jag i soffan och funderar på att å upp och dammsuga eller om jag kanske ska vänta en liten stund ;)

Lite pics.




Äntligen hemma :)

02.04.11 Lördag

Har haft en helt underbar minisemester med världens bästa fästman :) Vi åkte igår vid nio och var framme vid elva och då blev det ikea för hela slanten. Blev väldigt mycket saker som handlades och är verkligen sjukt nöjd över vårat inköp och sen blev den en sväng på birsta och älsklingen ville på jula. Hittade en super söt klänning inne på rut med flera som jag bara var tvungen att köpa :) Och självklart nya tussar eftersom mina gamla började bli väldigt utnötta :P

Sen blev det att checka in på hotellet som verkligen var super mysigt :) Hade en super härlig kväll med älsklingen och med ost och kex och lite rosévin. Och massor med kaffe :) Sen så var vi ut på en promenad och käka nere i restaurangen. God mat var det :) En allmänt super härlig myskväll med världens bästa fästman och massor av prat om framtiden.

Sen blev det att åka och springa in på ikea igen och snabbhandla lite saker på pappa sen så blev det att åka hem. Var så himla sugen på att sätta upp alla nya saker :) Åh så nöjd jag är. Plastpappa J kom och snabb hälsade på och han tyckte att det blev bra, då känner man att man har fått det fint :) Hoppas jag i alla fall ;)

Sen blev det en snabbvisit och sopsortera lite grann och en liten visit hem till svärmor och dricka kaffe. Sen åkte vi vidare till Jimmy som fyllde år i dag så grattis :) Vi hade köpt en fin lampa till honom som han redan hade, typiskt :P Men han var nöjd ändå vilket var bra :) Sen en sväng till mamma och hälsa på och dricka ännu mer kaffe och låna borrmaskinen så vi kan sätta upp en hylla men så typiskt så har man inga pluggar så hyllan kommer inte upp förrän i morgon. Men bättre sent än aldrig. Sen hem och fortsätta och städa i ordning lite till och göra lite mat. Blev en väldigt sen middag, halv åtta åt vi. Haha inte direkt vanligt här hemma hos oss :P Så nu gör vi inget speciellt, älsklingen halvsover i soffan och jag sitter här framför datorn. Ska spela lite tevespel sen väntar sängen. Hoppas alla har haft en bra helg för det har då vi haft :)

Lite bilder från minisemestern.








God morgon :)

01.04.11 Fredag

Ja då har man nyss klivit upp och jag tänkte att jag skulle slänga in ett snabbt inlägg innan det bär av. Somnade verkligen tidigt i går och sen så vaknade jag av att älskling lurade mig att klockan var halv nio när jag hade ställt den på halv åtta haha jag såg nog lite panikslagen ut :P

Nu så blir det att göra sig i ordning och sen åka iväg på en liten mini semester. Ska bara göra mig i ordning först innan man går ut igenom dörren. Ha en bra helg allesammans det tänker då jag ha ;)

RSS 2.0