05.10.31

God morgon

Ja då har man inte skrivit på ett tag, och det har inte hänt  något speciellt heller. Lillasyster har legat på sjukhus i helgen för lunginflammation och sen så har vi uppvaktat mamma på¨morsdag men annrs har det inte hänt något. Har egentligen tagit det lugnt men det har varit en fartfylld helg. Men annars så.
Nej nu blir det att göra något.


05.10.25

Detta blir en underbar dag trots det dåliga vädret.


Denna dag började ganska så bra, vaknade ganska sent, blev att ta en sovmorgon för jag somnade inte förrän klockan tre i natt, vilket är dumheter.  Sen blev det att snacka lite med kusinen som ska komma hit till mig i dag, Jippie :) Sen så tänkte jag att jag skulle ställa mig på vågen för den här veckan och jag kunde inte tro det 2,5kg på en vecka. Jag trodde först att det var fel på vågen men icke jag ställde mig tre gånger efter varandra för att vara riktigt säker, och samma resultat varje gång. Så nu har jag sammanlagt gått ner 10,9kg. Och det känns superbra :D Det känns som om jag snart är färdig med den här kuren men man vet aldrig ;)

Och som fortsättning på denna dag ficik jag reda på hur mycket i lön jag kommer att få, och det känns riktigt bra, och sen kommer ju skatten, men vad det är är en annan femma :P Men vi kommer mycket gott och väl kunna klara den här månaden vilket känns super bra, annars kan det ju bli att en tjänar bra men inte den andra.

Vad ska man göra till middag i dag då? Jag vet faktiskt inte, vet inte ens vad det finns i kylen, haha.
Ha en bra dag :)


05.10.24

Nu är jag rikitgt trött,

Men så äntligen har jag gjort bort mitt pass. Så nu blir det att bara vara ledig, ledig ledig. Vilket känns så himla skönt, är trött och less och vill helst av allt bara sova. Men då kommer jag väl inte kunna sova i natt.

Nej kanske man ska fixa i ordning räkningarna så man får lite koll på månads budgeten.


05.10.23

Snart så..

Ligger i sängen och bara väntar på att jag ska få fara på jobbet och göra bort den sista natten. Känns riktigt skönt, sen är jag ledig nästan hela två veckor. Fast man vet aldrig. Känns bra att jag har fått jobba lite den här månaden ändå, var lite orolig ett tag, känns ju bättre nu i alla fall över att man ska få lite pengar för den här månaden i alla fall.

Och jippie snart kommer mina kläder jag beställt i från hm, känns riktigt roligt. Blev massa gott och blandat, mest kläder för sommaren men mycket fint blev det. En snygg bikini blev inhandlad med. Men om jag kommer att se bra ut i den är ju en annan femma, haha. Men det känns roligt att få hem något nytt.
Och nu i veckan blir det väl att fara och titta efter en ny teve, känns rikigt roligt men jag vet inte vad jag ska köpa för teve än, min älskling får bestämma.

Nej nu blir det att göra sig i ordning inför jobbet.
Ha det bra.


05.10.21

God morgon och God dag,

Sitter just nu ute i den härliga solen med en kaffekopp, riktigt härligt väder är det med. Hoppas man får lite färg på sig. Har fått lägenheten inspekterad av den nya ägaren nu i morse, hann knappt ta på mig kläder innan han kom in, kändes lite pinsamt. Men hann nästan, höll på att knäppa tröjan. Haha vilken syn om någon skulle ha sett hur stressad jag blev på det. Men det nya ägaren var väldigt trevlig. Lill kissen tyckte att det var roligt att gå runt benen på de två. Haha hon vill ju bara ha uppmärksamhet, samma sak i morse när hon väckte mig, och då tackar jag hon verkligen annars hade jag legat och sovit medans de var här, inte roligt.

Undra vad man ska hitta på i dag då, kanske man ska åka och handla som man sa att man skulle göra i går men aldrig gjorde, ingen ordning på mig.  Skulle städa med men det fick gubben göra, orkade verkligen inte. Hade hållt på hemma hos mamma hela dagen och så hade jag även städat min smutsiga bil, vilket verkligen behövdes. Hade inte blivit städat på hela vintern varken in eller utsida.

Inatt blir det jobb i tre nätter fick även höra att en på jobbet kommer att bli sjukskriven så jag kommer att få jobba en del av hennes pass, hoppas jag, då är ju juni fixad eftersom semester schemat inte börjar förän vid midsommar veckan. 
Ha en super bra solig dag.


;

Here we go again..

Nu blir det i säng för en peng men först ska jag se real housewives, åh de är så himla bra.
Hoppas alla har haft en bra dag. God natt


05.10.19

Äntligen..

Nu är jag ledig, vad härligt men bara tills på fredag kväll. Känns jobbig med att börja igen ändå, men det är pengar. Vill bara vara ledig och ha en lugn stund nu. Orkar inte göra något, men man måste ju ändå städa och så ändå, för det är sådant som måste göras. Men just precis nu vill jag bara sitta och dricka kaffe. Gott :)
Och i natt måste jag väl sova hos mamma för hon jobbar, där rök än av en av mina två lediga nätter, känns lite surt faktiskt. Vill vara ledig och göra vad jag vill :)

Trött och lite grinig är jag, har inte sovit särskilt mycket nu idag, men det är som det är. Nej nu ska jag masa mig ur soffan och hämta kaffe och en GI smörgås.


;

Nu sitter jag och bara väntar..

Sitter och kikar på simpsons och bara väntar tills jag ska åka och jobba. Är ganska trött så jag hoppas jag får röra på mig mycket så jag håller mig alert. Det är ju ändå 10 timmar jobb. Lill kissen har varit ganska i farten i dag, hon har nog börjat bo in sig väldigt bra, men nu så är hon trött och sover mest. Hon kan verkligen sova till allt. Älsklingen håller på att såga och borra men hon märker ingenting. Hon är så otroligt söt min Astrid :)

Undra vad man ska göra för mat till jobbet, känns riktigt jobbigt att göra något men det är bara att ta sig i karegen och fixa något, annars kommer jag att hungra ihjäl inatt. Älskar mat :)
Så nu kommer jag gå under i två nätter sen är jag ledig igen, kommer att kännas konstigt, har varit ledig i tre veckor, vilket har varit väldigt skönt kan jag lova. Sen börjar jag jobba igen på fredag tre nätter och då har jag jobbat 5 nätter den här månaden i alla fall, vilket känns någorlunda bra i alla fall, först hade jag bara tre nätter och det kändes inte alls bra, men det är sådan tur att jag kan lägga undan från denna lön, så man kan leva jätte bra nästa månad med :)

Blir nog en sallad och en smoothie till mat i natt, eller jag vet inte.  Något blir bra :)


05.11.17

Måndag hela veckan,

Då ska jag försöka summera helgens händelser. Egentligen har det inte hänt så himla mycket, i lördags var vi på Örnexpo med Lisbeth och Andreas och älskling. Där blev det en massa saker köpt. Nya foppa tofflor som jag kan ha på fritiden, mina andra är på jobbet.  Blev naturgodis köpt och gott var det. Men var tvungen och tänka vad jag får och inte får äta. Något dekorativt blev det också.  Och så har vi nästan varje dag i helgen ätit hos mamma och Jonas, haha jobbigt för dem men bra för mig för då slapp jag göra middag, fast i fredags gjorde jag faktiskt en del av middagen hos mamma.

just ja måste ju skriva om den nyaste saken som har hänt, igår så hämtade vi en kattunge, Astrid :) Men jag kan ju tala om att Jasmin är skit sur, står mest bara och fräser men det går nog över snart, hon har gjort lite framsteg sen igår, nu kommer hon närmare lillen. Så det får ta den tid det tar. Vaknade i natt över att de stod och fräste åt varandra, lillen låg i sängen på Jasmins plats. Haha fegisar.

Har även vägt mig idag, ynka 1hg den här veckan. Men det är ju bättre än att gå upp, med tanke på hur jag fuskade förra veckan så är jag ändå nöjd. Blir inget fusk denna vecka. Och minst en promenad, eller det säger jag ju varje gång men denna gång ska jag göra det.



05.10.14

Long time no see..

Nu är det ett tag sen jag skrev, eller bara någon dag sen. Sitter bara hemma just nu och ska städa bort.  Måste erkänna något faktiskt har fuskat med maten. När jag hjälpte farmor att städa så fuskade jag, men men det är som det är, får lägga fan till nu den här veckan och nästa vecka.

I morgon blir det att åka på Örnexpo med Lisbeth och Andreas och gubben. Känns faktiskt roligt att göra något. Inte för att jag direkt har något att handla för men det känns bara roligt at göra något :)
Nej nu blir det städning och sen in i vattenfallet och ringa gubben och höra när han kommer hem.


;

Japp, då fortsätter jag..

Nu sitter jag hemma hos söta mamma, har nyss sett one tree hill, det är så himla bra. Men jag tycker ju typ att allting är bra när det gäller serier. Får faktiskt lugna ner mig lite med serie tittandet. Snart kommer jag ju sitta inne dag ut och dag in framför teven. Men jag kanske måste ta mig en promenad i dag, eftersom jag har fuskat lite. En halv chokladboll som lillasyster hade gjort, och god var den. Mumsfillibaba :)
Undra vad dagen mer kommer att bjuda på, kanske något trevligt sällskap, äh nej det blir det nog inte. Ska nog bara sitta på rumpan och så. Kanske dra i en hårfärg i håret, men man vet aldrig.

Imorgon blir det att åka och hjälpa gammel farmor att städa, min årliga vårstädning hos henne. Det är så himla roligt för nästan varenda gång så tittar jag på gamla fotografier, och det är bilder på mig, på mamma ja you name it. Riktigt roligt att titta på. Man blir glad när man tittar på alla foton. Att man kan ha varit så liten till att börja med, och få se gammel farfar. Jag saknar han, fast det är länge sen han gick bort så kom jag ihåg hur han såg ut :)

Trött är jag idag av någon anledning kan väl bero på att jag sover för mycket, haha kan vara det :P

Nu så är bloggen fixad som jag vill ha den, bättre design. Och glöm inte att fråga eller kommentera om det är något ni undrar över.





05.10.11

Tisdag.

Det som jag kommer att skriva i min blogg är mest om är hur det går att GI:a, där jag även kommer att visa tips och ideer på goda maträtter. Jag kommer att skriva om allt nytt i mitt liv, vilket kanske inte så är så himla intressant, haha men det är som det är, och självklart kommer det blider :)

Idag ska bli en riktig slappardag, fast egentligen behöver jag gå ut på en riktig långpromenad, men jag går ju ner i vikt ändå fast jag inte rör på mig så mycket ändå. Haha så blir det när man börjar banta, men jag behöver det, har många kilon som ska av. Men har ju kommit halvvägs nu, har tappat över 8kg på knappt två månader. Det känns som extreme body makeover som jag håller på med, håller på att banta samt försöka få fram min riktiga hårfärg. Eller inte riktigt min riktiga det kommer att bli för ljust. Men snacka om att det kommer bli skillnad sen förut, från svart till blond, men fan vad skönt det ska bli när det är färdigt. Nu är jag som i en mitten färg, orange, det ser verkligen för jävligt ut men vad gör man. Ska man bli fin får man lida pin.

Så och nu till varför jag har valt att börja med GI istället för att tok träna, för det första är att jag kan börja träna hur bra som helst men efter några veckor så ger jag upp, och jag är så att jag vill se resultat nästan direkt, vilket jag har gjort nu, vilket känns så himla bra. Har inte så himla mycket kvar tills min målvikt, bara sex kilo kvar, Jippie :) It feels so good to slim up, haha. Nej nu blir det att göra mig en god lunch, eller inte, blir nog bara en smoothie med lite nötter, haha orkar inte göra något annat :P
Sen blir det att städa bort lite sen blir det att åka till mamma och kvartera där i natt. Like always, fast det kan vara ganska roligt med. Jag är ju liks en morsgris, haha men det är en hemlighet. Och då när jag kommer dit så blir det att titta på serier. Man måste ju ha något att göra.




RSS 2.0