Hårfrisörskan.

Nu så har man klippt älskling så han är nyfriserad tills i morgon och jag sitter med ögonbrynsfärg i. Hatar verkligen ibland att jag är ljushårig, man måste färga både håret och ögonbrynen för jämnan. Vilket blir ganska irriterande i längden. Så nu ska jag om bara en liten stund slänga mig i sängen och läsa en stund innan det blir nattinatt. Lite jobbigt känns det att man har jobbat för då brukar jag oftast sova som en idiot natten efter, så vi får se om jag ens tar mig upp i morgon bitti :P

Så är snart väskan helt packad, ska bara packa ner toalettartiklarna i morgon. Kläder, vin ja you name it är med och det känns så roligt att få komma iväg (vet att jag tjatar om det ;) ) Men kanske man ska hoppa in i vattenfallet redan i kväll så kan jag sova en längre stund i morgon? Nja vet inte om jag riktigt orkar det. Fixa håret kommer ju vara stört omöjligt i sådana fall. Men man kan ju alltid ha håret rakt upp som en riktig super frilla ;)

Har kännts ganska bra nu den senaste veckan, bara att jag har haft magkatarr en enstaka dag och det är ju absolut inte lika mycket som förut och det tyder ju på att det börjar gå åt rätt håll. Vilket känns roligt och härligt och slippa att ångesten tar överhanden, små "skov" kan jag leva med men inte som det var. Men nu gäller det att vara positiv och tänka att allt kommer att bli bra och det är ju på god väg. Och allt kan jag tacka min älskade Simon och min familj, ni är bäst!

Nu ska jag fixa det sista, ha en super bra helg :) Tjingeling :)

cause i am tired in the morning?

31.03.11 Torsdag

God kväll!
Sitter och tittar på teve samt fixar till naglarna tills i morgon. Känns riktigt bra att få åka iväg med Simon ett tag. Ibland tycker jag att det snurrar på allt för mycket så det ska bli skönt att få bara vara och mysa med älskling :) Har varit och köpt lite ost och kex som vi ska mumsa på i morgon kväll med ett stort gott glas rosévin :)

Har haft en jätte bra natt på jobbet och jag tycker att natten gick ovanligt fort dessutom. Sen var det bara att åka hem och slänga sig i sängen. Klev upp vid tjugo över ett men nu sitter jag som en zombie i soffan och vill sova. Men det är nog kanske lite för tidigt. For en sväng till mamma och lämnade jobbnycklarna. Blev lite kaffe och byta sängkläder där. Mamma är inte så himla pigg, såg riktigt slut ut idag.

Nu så ska jag göra lite här hemma innan det blir i säng för en peng. Ska plocka bort lite och packa klart väskan. Sen så ska jag bara snabb städa tänkte jag :) Så man slipper komma hem till ett bombnedslag. Men det kommer nog katterna ha fixat ändå. Men då är ju mitt samvete rent i alla fall ;) Kanske man ska kolla på bankkontot med så jag ens har några pengar att spendera när man åker. Hoppas på det i alla fall, men några kronor kan man nog ha skrapat ihop :) Kanske man ska söka till vem vet mest och vinna lite pengar ;) Haha jag åker nog ut efter första frågan. Men det skulle ha varit roligt att prova :)

Nu ska jag göra något ska bara se lite på teve först :)


work..

Ja då var man på jobbet igen. Är verkligen trött och förstår inte för mitt liv hur jag ska kunna hålla mig vaken tills i morgon bitti. Känns ganska omöjligt just nu. Har lite ont i magen men det är bara att hoppas att det går över snart. Börjar noja över att jag ska bli sjuk med. Typ halva styrkan på natten är ju sjuk och med min tur så blir jag väl sjuk när vi ska åka på fredag. Var till och med tvungen att fråga elisabet om jag kändes varm men det var jag inte. Är nog mest bara trött :p vill åka hem och sova nu hur ska det här gå. Men det är ju bara lite mer än sex timmar kvar vilket är skönt. Nej nu ska jag arbeta hej då.

Kanske man ska börja..

Kanske man ska städa i ordning lite här hemma och börja packa i ordning. Blev utringd i dag så jag ska jobba bara i natt och det kommer ju att gå så himla fort. Slipper gå ett helt pass åtminstone och dessutom bättre lön kommer jag att få :) Sen så blir det att göra lite middag, blir korvstroganoff i dag istället för i måndags. Det är ju så himla gott och enkelt att göra. Men först så ska det städas här hemma. Kanske man ska ta och blåsa håret innan man börjar så det inte står åt alla håll och kanter.

Mamma följer en blogg om en tjej som har cancer och jag kunde inte låta bli och läsa den idag, den är helt klart läsvärd, tycker så otroligt synd om Linda (Bloggerskan) och hennes familj tycker att man ska läsa den, länkar till den nu tänkte jag http://www.lindaskriver.blogspot.com/ Så läs mina tankar går till dem nu i dessa tider.

Sen blir det hockey, Jossan Bella och Mattias kommer men jag ska nog sova en stund innan det blir dax för jobb. Aldrig att jag orkar titta på hockey då :P Men det är som det är hoppas alla inte tycker att jag är allt för tråkig.

Nu ska jag dammtorka :)



Har gjort om med gardinerna, visst blev det bra :)

Morning infront of the tv..

30.03.11 Onsdag

Sitter just i detta nu på golvet fram och för teven och har nyss pelat lite teve spel, det är faktiskt farligt att ta fram spelet nu så här på äldre dar man blir ju som besatt, och inte bara jag till och med Fannie. Hon vaknade i morse och frågade om hon fick gå och spela tevespel innan hon skulle åka haha klart att hon får men man fastnar ju :P Super nintendo is the shit :)

Igår hade jag en super bra dag med Frida, var verkligen über länge sedan som vi sågs men nu äntligen så fick vi ses :) Vi gick och snurrade på stan och jag försökte hitta något fint att ha på fredag kväll när vi ska gå ut och käka jag och älsklingen, men som vanligt hittade man inte det man ville ha. Hittade en massa andra saker som jag ville ha men inte något som jag ville ha på fredag. Fatta mitt dilemma ;) Sen blev det go fika på det nya cafeét i gallerian, Caffe de gellato eller vad det nu heter, kan faktiskt säga att än så länge har se bästa kaffet i stan. Inte lika blaskigt som det brukar vara. Sen så blev det en sväng på boa och köpte en flaska rosévin som vi ska ha på fredag på hotellet ;)

Sen blev det att åka hem och börja med middagen, det blev hemmagjord pizza, och middagssällskapet bestod av mig, älskling och Fannie. Sen blev det bara att ta det lugnt och kika lite på teve och spela tv spel, och i dag blir det inte så mycket ska städa lite och hämta resväskan och kolla vad som ska tvättas inför helgen, fatta vad jag längtar :) Men middag har jag ingen aning om, något förslag?

Sen så blir det hockeykväll hemma hos oss, så det är bara att hålla sig undan i kväll så man inte är i vägen och stör ;) Jag ska då inte titta, tror jag i alla fall. Haha så säger jag jämt :)

Hemma hos mamma del två..

29 mars 2011

Haha har nyss kommit tillbaka från stan och hem till mamma efter bilbesiktningen. Hade en himlars tur och bilen gick igenom med endast två lampor sönder så då blev det att åka till en bildelsaffär och skaffa hem lite lampor. Det känns otroligt skönt att det är fixat nu så jag vet att jag kan göra gamla Britt ett år till (bilen heter Britt om ni undrar ;) ) Sen nu blev det en macka som bestod av morotsbröd med skagenröra, helt enkelt super gott :) Funderar på att dra mig in till stan igen och träffa Frida, det känns verkligen som år och dar sedan. Så tänkte att jag slänger in ett snabbt inlägg här först.

Ikväll blir det att bara ta det lugnt, ska bara chilla och titta på teve. Men om jag känner mig rätt så kommer jag att hitta på något ändå. Har ju som lite svårt att sitta still och idag även fast jag är trött så har jag en himla energi och jag förstår inte varför :O Borde jag inte vara trött som har sovit dåligt och lite? Kanske helt enkelt är övertrött så snart börjar jag väl tok garva ;)

Nej nu ska jag plocka bort sen bege mig mot stora staden :)




in the bed and watching series..

Ligger i sängen och ska nog snart sova, alltså om en liten stund. Men det kommer nog inte att hända haha kommer att fastna framför datorn i någon timme till i alla fall. Men det gör inte så himla mycket, kan ju sova åtminstone tills klockan åtta i morgon, men det sjuka är att jag är faktiskt trött även fast jag har sovit tretton timmar natten som var, så då kanske man måste sova när man väl är trött.

Jag och Jossan hamnade framför teven och då råkade det vara big brother på, men satan i gatan vad rodney är störd i huvudet. Nog skulle man försöka att inte bli straffnominerad och ha en vit vecka det kan ju inte vara så himla svårt. Nej men tio minuter efter hon har sagt det så öppnar han en bärs. Men jag måste ju säga att han är ändå lite skön som gör det. Det är väl ändå en tävling som ska gå ut på att man ska vara den sista ut ur huset men det verkar han inte fatta :P

Har hamnat lite på villovägar just nu sitter och kollar runt på datorn och ser en del saker som är riktigt skrattretande, men hallå en del tänker ju verkligen inte innan de öppnar käften eller gör saker. Nog för att jag kanske inte alltid gör det heller men det är ju verkligen fantastiskt vad en del människor är korkade och dessutom för väldigt underliga saker. Ja ibland kan man ju undra..

Kanske man ska läsa en liten stund istället så man inte sitter här hela natten, har ju faktiskt köpt en skvaller tidning. Och där står det ju lite roligt skvaller än det man får höra om sig själv som inte ens är sant. Men det är som det är. Man får ta det som det är. Huvudsaken är ju att jag vet vad som är rätt och inte. Och att jag har min älskade fästman och mina riktiga vänner.

Nu ska jag bara se klart avsnittet av..


.. Sen ska jag läsa eller sova :)

Hemma hos mamma..

Målar fransk manikyr på naglarna och nu kommer Jossan och Fannie hem ifrån hockeyn. Sen blir det att se lite skilda världar. Håller på att ladda ner det nu. Så ska se några avsnitt nu i kväll innan det är lägg dags. Men först blir det mys framför teven och äta lite chips och dipp med syrrorna. Eller Fannie verkar inte vilja vara med. Haha hon pratar hellre i telefon än att vara med mig och Jossan :P

Har suttit och kollat på mina foton som jag har på mobilen och då hittade jag två bilder som inte direkt var så smickrande, det var på en sovande Amanda som Jossan har knäppt på innan hon väckte mig. Haha och inget säger hon så när jag ser det så blir jag men vad fan, vad är det här och vem har knäppt dem :P Men nu är mysteriet löst ;)


Idag har det inte direkt blivit många knop gjorda. Färgat håret, lagat mat, dammsugit en sväng och kört igång en tvätt och sett på massa tre kronor avsnitt. Haha vilken tönt jag är som se det, men det är ju en klassiker :) Sen så har kisse katterna fått varit på balkongen, lillen fick sitta kopplad för hon är så himla korkad så hon skulle kunna hoppa ned ifrån tredje våningen. Men stora kisse fick faktiskt vara lös hon är så himla feg :P Sen strax efter åtta kom mamma och drack kaffe och hämtade jobb nycklarna innan det blev dax för henne att dra på jobbet och jag ska hem till henne. Så vid nio åkte jag hem men först var jag ju bara tvungen att köpa en skvaller tidning som jag kan läsa innan jag ska sova. Något måste man ju roa sig med ;) Så nu sitter jag här i mysdressen och ska snart slänga mig i soffan innan det blir att slänga sig i bingen. Ska besiktiga bilen i morgon så det får inte bli någon försovning här inte. Då blir älskling tokig på mig. För det lär nog bli min bil som ska frakta våra rumpor till Sundsvall till helgen. Så då är det ju bra om den blir besiktad. Men nu är det bara att hoppas på att den går igenom, men det får vi ta som det kommer, hoppas bara att jag får han som alltid besiktar min bil, och inte sur kärringen som var där sist och la sig i. Nej nu så ska jag bara bjuda på några bilder sen blir det att slänga sig i soffan :)





28.03.11 Måndag

Sitter rakt upp och ned och bara är, kanske man ska ta och göra något, slänga i lite färg i håret med tanke på att sist så tog det inte. Använd aldrig Schwarzkopf hårfärg, för det första så tar den inte på håret och man kan bara slänga i den så börjar den tok svida i håret. Och då blir man ju måttligt glad över det. Trodde att håret skulle ramla av så himla ont gjorde det. Så den kommer jag aldrig att använda igen. Så nu går jag på ett säkert kort i stället för att bränna bort hårbotten.

Senare i kväll ska jag hem till mamma och sova där. Lillen mår inte så bra i dag så måste vara med henne när mamma jobbar. Men det är ju några timmar kvar tills dess. Ska först kanske göra ett ryck här hemma och åtminstone köra igång en tvätt så det finns lite kläder att använda. Sen så ska jag ta mig en lång funderare på vad jag ska göra för middag. Kanske korvstroganoff? Det är ju ganska gott och enkelt att göra.

Igår var jag nog tröttare än tröttast. När jag slutade från jobbet så åkte jag och hämtade Jossan som varit på party i lördags och så blev det hem och hoppa i bingen men då fick jag en sådan himla magkatarr så jag blev liggande i soffan i älsklings knä och kikade på teve en timme innan tabletten hade börjat värka så jag kunde slappna av och sova. Syrran hade somnat för länge sedan. Märkte inte ens att jag klev upp eller lade mig sen. Haha men hon kom upp en hel timme före mig i går. Och hon hade inte direkt sovit mer än vad jag hade. Sen blev det en lugn kväll hemma, kikade på tre kronor och spelade bingolotto men vi vann inget som var riktigt typiskt. Kunde vi inte ha vunnit lite kosing så man kan åka utomlands nu :) Gick faktiskt ut med kissen igår, vet att det låter hur töntigt som helst att gå ut i koppel med katten men jag tycker så synd om henne som måste jämt vara inne. Men det bästa av allt är ju att jag får en anledning till att gå ut och röra på mig ;) Slänger in en liten bild på lillen ute. Hon är riktigt fascinerad av snön :)





27.03.11 Söndag

Ja då var man här på jobbet igen. Men endast nio timmar blir det med jobb i natt för nu är det inte vi nattare som kommer att lida över att man vrider fram klockan det blir dagpersonalen. Men det är verkligen tufft när man ställer tillbaka klockan för då måste man jobba elva timmar vilket är skit drygt. Men jag blev väldigt tidig på jobbet i stället. Haha en hel timme innan vi började och det gillas skarpt ;p men nu så är det snart bara sex timmar kvar och det kommer ju att gå hur fort som helst:) Skrämde älskling ganska rejält i dag när jag klev upp han hade inte hört att jag satt mig upp och så i sängen för han höll på att göra i ordning middagen. Så jag körde fram huvudet mellan draperiet och väggen och satt alldeles stilla, och det tog verkligen en bra stund innan han såg mig och himmel vad rädd han blev. Vad taskig jag är ;p men jag älskar han av hela mitt hjärta och då får man göra så ibland ;) sen senare blev det att hämta jossan i mo och skjutsa hon på party i stan sen blev det en sväng på coop och fyndade en bok innan det blev att åka på jobbet. Känns skönt att det är sista natten:) så nu ska jag läsa lite hade jag tänkt:)

26.03.11 Lördag

Ligger i soffan på jobbet och sträcker ut mig. Endast sex timmar kvar och jag är svin trött. Skulle kunna gå hem och sova redan nu men hur skulle det se ut:p kanske inte så nöjda miner kanske. P men det är bara att ta sig i kragen och fortsätta. I morgon så ska jag bara ta det lugnt när jag kliver upp. Blir en god kopp kaffe och lite käk. Fast vad det blir vet jag inte. Kanske någon kött bit av något slag. I morgon ska älskling roa sig med att gå igenom min bil inför besiktningen på tisdag. Har jag inte världens bästa pojkvän så säg <3 han är mitt allt min lilla sötnöt:) Till veckan så blir det nog att vara med frida som kommit hem ifrån england. Fasiken det var inte igår som vi sågs senast. Kommer att bli riktigt roligt:) blir nog att vara men bellis med när hon kommer hem ifrån sthlm om hon inte jobbar så klart och sen till helgen så ska vi äntligen åka iväg på en mys weekend jag och min älskade Simon:) åh vad jag längtar. Längtar till all shopping och god mat och relax det kommer att bli men framför allt så längtar jag efter att få rå om min fästman alldeles för mig själv. Jag älskar min Simon och det går aldrig att ändra på, och han är den som jag vill spendera resten av mitt liv med. Kan inte förstå hur tur jag hade som hittade världens bästa kille. Finns inget som är fel på honom. Min älskling:) Nu så ska jag snart jobba god natt och sov gott alla nattugglor:)

update

Nu blir det en stor kaffe kopp :)

Då har man varit och handlat och det blev lite förvånande när jag skulle betala, 1402 kronor. Men nu finns det i alla fall käk här hemma :) Så nu dricker jag en välförtjänt kaffe kopp innan jag ska börja göra i ordning maten. Det blir tacos i dag och det är så gott :) Sen blir det att kika lite på greys anatomy som har kommit i dag.

Var även en sväng på djurmagazinet och köpte kattsand till katt token här hemma. Var något erbjudande så jag tjänade över tvåhundra spänn vilket kändes bra. Köpte även en kattsele till Astrid. Så hon kan få börja gå ut. Blir tokig på att hon ska smita hela tiden.

Nu så ska jag sätta mig framför teven och spela tevespel, tjolahopp :)

25.03.11 Fredag

Då så nu har man betalat räkningarna och gjort sig någorlunda ordning för att åka på stan och göra lite ärenden.

Vaknade vid kvart i tolv, gillar när jag sover mer än tretton timmar per natt. Så nu tycker jag att det borde inte vara något problem att vara vaken i natt. Men jag kommer nog vara trött ändå, haha det vore ju typiskt. Blir att jobba två nätter istället för en och det känns riktigt bra för då kan jag med gott samvete om de ringer nästa vecka och vill att jag ska jo0bba helgen så kan jag faktiskt tacka nej och inte få dåligt samvete. Och det blir ju lite tokigt om jag skulle tacka ja när vi ska bo på hotell :P

Nu ska jag åka och handla lite så att det finns lite mat här hemma :)

24.03.11 Torsdag

Typiskt när man sett fram emot att åka slalom så åker strömmen och man hann bara åka en sväng. Onödiga pengar utslängda..

Vaknade vid sex i morse och låg och drog mig en stund innan det blev frukost sen så bar det av till mamsing för att åka till Solberg och åka lite skidor. Då kommer vi dit det tok blåser och sen efter bara ett åk så går strömmen i hela lilla solberg och då är det ju kört inge mer slalom i dag inte. Sen bar det av hemåt vid  tjugo över tolv redan. Sen så åkte jag hem så la jag mig en liten stund och vilade. Fick ett samtal från jobb Gun med som frågade om jag ville jobba i morgon med. Och självklart så sa jag ja. Så nu blir det två nätter istället för en och det bästa är att jag inte behöver jobba mer den här månaden om jag inte vill för jag kommer få en ganska skaplig lön nästa månad ändå.

Så nu har vi duschat och bäddat rent i sängen så nu blir det att kika på lite tre kronor är det tänkt. Äntligen har ju nästa säsong släppts :) Sen blir det i säng för en peng för jag är verkligen dö trött.

I morgon blir det att sova ut sen betala lite räkningar och sist men inte minst åka och handla. Börjar bli lite tomt här hemma nu så det är verkligen väl behövligt. Tror att jag gör tacos till middag i morgon. Är lite halv sugen på det ;) Sen är det bara att förbereda sig på lite jobb med lite lugn och ro.

Lite pics :)


De tre musketörerna ;)


På¨vägen dit och hem så såg vi massor med renar och jag var bara tvungen att knäppa ett kort :P


Min älskling diskar och katten ligger och latar sig i lådan, sötnötar <3

update

Då kröp jag ner i sängen för att sova klockan åtta, är en väldigt trött amanda idag.. Har egentligen inte gjort så mycket i dag. Var och hämtade margit på flygplatsen vid halv tre. Typiskt att man ska komma dit tidigt när flyget är försenat. Sen så åkte vi och handlade lite och sen blev det go fika hemma hos margit med riktigt goda smörgåsar:) sen var det bara att åka hem och käka middag och sen städa hela lägenheten. Egentligen är ju torsdag städdag men eftersom jag ska till solberg i morgon så lär jag inte orka när jag kommer hem. Så nu är ju det bort gjort:) nu blir det sova godnatt:)

23.03.11 Onsdag

Då har man nästan alldeles nyss vaknat. Sovit bort det mesta av dagen vilket inte känns helt okej..

Men jag var så otroligt grymt trött så jag skulle nog inte ha kommit upp tidigare ändå. Är fortfarande trött otroligt nog. Men masade mig upp ur sängen ändå, kan ju inte ligga där hela dagen med tanke på att jag ska hämta Margit i Gideå 20 över två. Så man kanske ska ta och göra sig i ordning snart. Åtminstone klä på sig. 

Igår blev det inte så mycket gjort. Simon deklarerade åt mig, haha slipper jag göra det i alla fall ;) Sen så var Bella och Mattias här en liten sväng och hon deklarerade. Nu märker man att det är deklarationstider. Är det mesta som det pratas om :P Sen så blev det att göra lite middag. Blev stuvade makaroner med korv, hur kan det vara så gott egentligen? Men i dag så har älskling beställt hamburgare med bröd till middag så det är väl bäst att jag bjuder han på det :) Var även på bredbyskolan och lekte förälder åt Fannie. Det var något informationsmöte inför sjuan och eftersom mamma jobbade så fick jag kliva in och leka mamma. Haha det var det mest tråkiga som jag har hört på länge. Fick höra det då jag började och nu igen då. Boooring är vad det var. Smsade mest under tiden. Men man var ändå lite rädd att de skulle se det, man känner ju att det var som om man gick i skolan ;P
Åkte även till svärmor en sväng i går efter vårdcentralen. Där fick jag fika :) jag var riktigt hungrig :P

Har alldeles nyss kollat vad jag kommer att få i lön. Det var inte det allra värsta och inte det allra bästa. Men det är som det är, längtar verkligen till man får tillbaka på skatten. Det känns skönt att man inte behöver betala räkningar för dem.. Blir nog en utlandsresa i stället. Fast det blir nog till hösten. Allt beror på älskling :) Om han ens vill åka utomlands med mig. Vi har surrat lite med Bella och Mattias om vi ska åka i lag någonstans. Men vi får se. Vi får ta det som det kommer :)

22.03.11 Tisdag

Det blev fredagsmys med älskling, Bella och Mattias på en måndag ;)

Igår så blev det en liten film kväll med Bella och Mattias. Trodde att jag aldrig skulle kunna hålla mig vaken men det gick bara bra :) Vi laddade ner och såg the fighter grymt tokbra film. Det är en av de bättre som man har sett på länge. Vill nästan se den igen, haha så bra var den. Christian Bale spelar sin roll så otroligt bra, rekommenderar den starkt. Kollade på IMDB och såg att den har faktiskt fått väldigt bra med kritik och röster. Så alla se den :)

Skypade även med Frida igår, äntligen fattade jag hur man använder skiten. Haha har inte riktigt gått bra för mig att fixa i ordning skype. Men nu så fungerar allt som det ska :) 42 minuters samtal blev det, inte illa ;) Men jag och Frida brukar faktiskt prata ännu längre i telefon så det här var faktiskt ett kort samtal :P Men det lär nog bli fler, men hon kommer ju hem på fredag så det känns verkligen jätte roligt :)

Kanske man ska skicka in deklarationen i dag. Behöver inte ändra något så det är ju bara att skicka in den, tror jag i alla fall, brukar inte vara jag som deklarerar. Älskling brukar göra det åt mig. Har ju tur i alla fall och inte behöver betala tillbaka. Det skulle kännas lite surt men jag klarar mig i alla fall :)

Nu i dag så blir det nog inget speciellt, kanske man ska gå en liten promenad efter jag har varit nere på vårdcentralen i dag igen, det är nog mitt nya ställe och hänga på skulle jag tro ;) Sen kanske man ska hem och bara vara hemma eller ska man hälsa på någon. Gillar det sista alternativet bäst. Kanske man ska åka och hälsa på svärmor. Brukar vara standard efter ett besök nere på vårdcentralen :) Nej nu ska jag göra mig i ordning så jag inte missar tiden.


21.03.11 Today

Att jag är vaken är verkligen ett under..

..Trött som en gnu var jag i morse och jag tänkte hur ska jag kunna kliva upp idag, finns ju alltid en risk att jag sover bort hela dagen, vilket inte vore första gången det händer. Hihi en nog en väldigt trött människa. Drömde att resursplaneraren ringde och frågade om jag ville jobba natten som kommer, jag svarade lite vagt och hon sa att du vill väl jobba här för det har ju sagt ungefär som om att om jag inte tackar ja så kommer hon inte att ringa mer och fråga om jobb, och det sjuka var att direkt när jag vaknade så tänkte jag fan jag måste jobba i natt. Men som tur var så kom jag på att det bara var en dröm.

Nu är äntligen jobb helgen över och nu blir det nya tag för den här veckan. Men vad det blir vet jag inte riktigt än, några ärenden har jag allt men inte hur många som helst tack och lov. Men att åka till solberg längtar jag verkligen till. Det är ju ett år sedan sist och man har så himla kul i backarna, till och med när jag ramlar ;)

Snart så ska jag börja plocka bort lite, börjar känna mig lite trött. Sen blir det att göra sig själv i ordning. Så man kanske inte ser ut som ett troll hela dagen.

Jag tycker att det känns skönt att helgen gick bra med tanke på vissa omständigheter. Det blev en lugn helt trots allt. Och det bästa är att jag mår bra ;)

21.03.11 Måndag

Sitter nu på jobbet och längtar verkligen hem till sängen. Tycker att jag har gjort mitt för den här helgen och vill bara sova. Imorgon blir det att ta det super lugnt. Städa brukar det oftast bli för att hålla mig vaken dock. Undra om det kommer någon bra serie i morgon eller om det är uppehåll på allt bra? Måste undersöka saken närmare i morgon. Ska kanske se lite off the map så man hinner komma i kapp lite. Har bara sett två stycken än så länge och har många kvar:) sen på torsdag blir det att åka slalom, det känns så himla roligt:) solberg here i come:) det kommer att bli något varje dag den här veckan och det känns roligt, inte bara att sitta hemma på arslet hela veckan som jag har tendenser att göra. Nu är jag riktigt trött alltså och det är flera timmar kvar, hur ska det gå?

update


God kväll :)

Har nästan alldeles nyss klivit upp, för cirka 45 minuter sedan. Då hade älsk fixat med middagen och kokat kaffe, jag har då världens bästa pojkvän :) Så snart blir det att fixa sig i ordning så man inte kommer på jobbet och ser ut som ett troll. Men det känns verkligen super skönt att det är sista natten för det här passet. Sen är man leeedig :) Undra vad man ska göra då? Kanske göra en liten road trip någonstans. Dra med mig någon och bara ha kul :) Men på torsdag så blir det roligt för då blir det att åka till solberg med mamma och åka slalom. Fasiken vad det ska bli roligt. Kommer nog se ut som bambi på hal is jag men det bjuder jag på :)

Nej nu ska jag inte skriva något mer för den här gången. Ha en bra kväll allesammans och kika på big brother på tv 11. Det är ju något kung :) Undra vem som åker ut i kväll?

20.03.11 Söndag

Jaha då har några timmar av den här jobb natten gått och snart mycket snart så kanske man kan få åka hem och sova. Sen kliva upp för att göra den sista natten för det här passet. Sen blir det ledigt ända tills på lördag då det blir en natt. Sen vad jag vet blir det ledighet ett bra tag framöver, eller åtminstone tills efter helgen därpå för då blir det mini semester med älskling:) längtar som fan efter det:)

19.03.11 Lördag

En natt gjord och två kvar..

Har sovit ganska bra i dag men det blev inte länge. Och nu så dricker jag kaffe och ska strax göra mig i ordning för att åka och gratta Josefine. Sen blir det en natt med jobb. Så nu måste jag slå in presenten innan jag åker men tror inte ens jag har papper till det :P

Simon hade ringt mamma och då kunde hon inte prata eftersom hon var hos gammelfarmor som har ramlat och brutit revbenen. Stackars söta tant. Hoppas det blir bättre snart, så hon slipper ha så ont.

Nej ska faktiskt inte skriva så mycket mer, ska göra mig i ordning för att åka. Måste ju packa väskan med så man har lite grejer med sig på jobbet. Måste komma ihåg att ta med mig skorna, annars blir det att gå skolös,haha då kommer jag nog ha ont i fötter och rygg. Ha en bra lördags kväll allesammans :)

update again and again :)

Mitt och Bellas fredagsmys fika på jobbet. Goda smörgåsar med goda röror, tropisk juice, och sist men inte minst tom och jerry godispåse:) haha vad mogna vi är ;) men gott ska det bli. Är ganska trött nu och skulle gärna vilja sova en stund men man får inte allt här i världen. Bara att försöka hålla ögonen öppna i åtminstone åtta och en halv timme till, tur att jag har super bra sällskap inatt, världen bästa Bellibull:) nu blir det att slänga upp fötterna en stund och kika på teven sen arbeta hela natten lång:)

update, again..

Ja somna kunde man dock inte göra..

Har väl sovit för mycket och för länge i dag. Men det är ju bra folk som jag jobbar med så då gör det inget om man är lite trött :) Vet inte riktigt vad det är men jag har som en oro i kroppen som jag inte kan bli av med. Kan inte slappna av, det känns som om kroppen går på högvarv hela tiden. Vet inte hur det ska gå bort, kanske aldrig vad vet man.. Men det är som det är, bara att ta nya tag eftersom.

Imorgon blir att att kliva upp ur sängen efter jobbet och sen åka och gratta lillasyster som blir arton hela år. Sen efter det blir det att åka på mogårn för att jobba en natt. Och sen natten efter att jobba på det vanliga stället. Men just nu vill jag bara krypa in i täcket och sova ett par dagar, hoppas det är okej. Har inte lust att göra något. Men snart kommer älskling och hämtar mig. Han ska bara svänga förbi sin mamma och lämna ett par skor, eller var det till hans bror? Men sen så kommer han och hämtar mig så då blir det att åka hem och laga mat. Har funderat en stund och det blir nog morötter med klyftpotatis i ugn med kött och sås. Känns så himla lockande :) Har köpt olika färger på morötterna så då blir det lite roligare att käka men det är ju bara att hoppas att det kommer att smaka bra :) 

Kanske man ska köpa med sig lite gott till jobbet i kväll, låter frestande faktiskt. Ska surra lite med Bella och höra om vi ska handla lite ilag :) Men inte för mycket gott får det bli för så kommer jag se ut som den riktiga tjockis jag var i fjol, fast är lite än idag ;P

Bild från 20års firandet ifjol.

update.

Ja det blev en ganska fartfylld dag ändå.. Har nästan alldeles nyss kommit hem till mamma. Var tvungen att köra henne hem eftersom linserna krånglade och hon såg dåligt. Var till och med tvungen att ta ut dem. Har varit och fikat med mamma, morbror och Hugge på uh. Räkmackan där är så otroligt god:) sen blev det en sväng på willys för att handla lite till helgen. Men vad man ska göra för mat vet jag inte :p nu blir det att sova en stund så man orkar med natten. Sen kommer älskling och hämtar mig, då är det bara att åka hem och käka middag sen packa sig i väg på jobbet. Får ju jobba med världens bästa bellis:) god natt:)

18.03.11 Fredag

God morgon!

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg här nu. Ska alldeles strax hopp in i duschen för att göra mig i ordning för att åka till stan en liten sväng. Inte för jag har vidare mycket pengar att kasta omkring mig i dag.. Sen blir det att bara åka hem för att ta det lugnt och sova ett tag innan natten tar vid och man ska åka och jobba. Vaknade av att resurs ringde och väckte mig för att fråga om jag vill jobba. Det säger man ju inte nej till. Och lite tur då hon hade två nätter nu i helgen och jag har ju redan en natt i helgen fast på mogårn men då var det i natt och söndag natt så då fick jag hela helgen, haha ibland ska man ju ha lite tur också :) Så då hart man skrapat ihop lite nätter den här helgen med. Har inte jobbat tre nätter på hur länge som helst så vi får se hur det går. Och för en gång skull så kanske man får en riktigt bra lön för den här månaden :) Shopping :) Haha då blir ju Simon tokig på mig om jag ska köpa mer saker hem, även fast han innerst inne tycker om hur fint det blir hemma :)

Igår blev det bokat en resa till Sundsvall med hotell. Känns verkligen hur mysigt som helst. Bara jag och älskling den helgen :) Och lite shopping då, och älskling tycker väl att det bästa är att han kan stoppa mig innan det blir för mycket ;) hihi men shopping ska det bli på Ikea och birsta. Det kommer han inte undan ;) Och det ska bli så roligt att bara få rå om min älskling. Så nu har man två jobb helgen framför sig innan man äntligen får åka. Men det gör inget, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :)

update

Ja då är det dax att försöka sova så man är pigg och alert i morgon för att inte göra något :p Går varit på hockey ikväll med Jossan och hennes kompis Mari, det var väldigt trevligt och trevligare blev det med tanke på att Modo vann:) Men satan vilken trafik det var när jag skulle åka hem. Tur att man kom hem till slut.. Blir ingen hotellövernattning i helgen men har bokat för en annan helg och då blir det ikea för fulla muggar, längtar som tusan redan nu:) nej nu ska jag försöka sova en stund:) god natt:)

17.03.11 Torsdag

Nu så har man haft torsdagsstädning här hemma, skönt att det redan är bortgjort så då har man hela dagen fri :)

Då har man dammsugit och skurat hela lägenheten. Tur att jag städade lite igår så slipper jag göra det i dag. Undra vad denna dag ska bjuda på, kanske man ska ta och åka en sväng med bilen och hälsa på någon kanske. Det vore ju inte så tråkigt.

Har även suttit en sväng inne på Ikeas hemsida och skrivit ut en inköpslista över saker som ska köpas nästa sväng på Ikea. Kanske någon badrumsförvaring vore ju inte så dumt. Har verkligen en liten toalett och förvaringen är inte direkt den bästa. Sen så har jag hittat mycket med annat tjafs som jag vill ha, men det är som det är. Man får inte allt man vill ha ;)

Nej nu blir det att sätta sig framför teven en stund och sen så blir det att käka lunch.

update

En lugn och härlig dag :)

Har haft en riktigt bra dag men har knappt varit utanför dörren om man inte räknar de tio minuter det tog att åka ner på affären och handla och sen hem igen. Men har haft fin besök av Bella och Mattias :) Fick även middagssällskap av dessa två. Och då bjöd vi på hawaiikassler med ris. Blev inte så bra som jag hade tänkt. Sen blev det mer kaffe drickning och nu så sitter jag och väntar på att Fannie och Jossan ska komma och sova över eftersom mamma jobbar. Är faktiskt lite trött så jag skulle faktiskt kunna gå och lägga mig men jag kommer nog inte kunna somna ändå så det är bara att hålla ögonen öppna.

Ska nog se lite off the map nu hade jag tänkt och plocka fram lite sängkläder till lillasyrrorna så de slipper sova på golvet ;) Fast det var ju en idé med ;) Kanske man ska plocka upp disken så har man något att göra innan man går och lägger sig men man vet aldrig jag hinner ångra mig många gånger innan jag gör något :P

Sitter även och funderar på om jag ska boka ett hotell till i helgen i Sundsvall. Fredag till Lördag. Vi har ju en sådan check från live it som vi kan använda. Och då kanske vi till och med kan gå in på Ikea en sväng :) Ska prata med gubben först om hur vi ska göra :) Det är ju lite som all inclusive med den där checken, ,middag, frukost och fri tillgång till relax avdelningen och det känns verkligen lockande :) Sen hem på lördag för att fira lillasyster som blir arton sen iväg på jobb. Det är ju en bra och fullspäckad helg, eller hur :)

16.03.11 Onsdag

Åh så mumsigt gott dety är med kaffe :)

Sitter nu och bara kikar runt på datorn och funderar på att dra på mig ett ansikte och kanske ta på mig lite kläder och inte sitta i pyjamasen hela dagen. Undra vad man ska göra i dag, är inte så super sugen på att göra något men kanske något bör man ju göra. Trött som en gnu är jag, har mer eller mindre varit vaken sen klockan halv sju. Och klockan nio ringe resursplaneraren för mogårn och undrade om jag ville jobba i helgen. En natt tog jag faktiskt. Man måste ju få ihop brödfödan. Nej men skämt å sido jag måste ju ge det en chans till och jag kan ju inte alltid förlita mig på att de ska ringa från mitt "vanliga" ställe.

Igår så fyllde Frida år och jag kom faktiskt ihåg att ringa och säga grattis. Tur att jag kom ihåg att slå landsnumret innan jag ringde annars hade jag nog kommit hem till Sverige igen fast jag skulle ringa till England. Och det bästa är att hon kommer hem nästa vecka :) Det är verkligen evigheter sen vi sågs. Då blir det krogen för fulla muggar :) Haha :P

update

God kväll :)

Har haft en riktig fartfylld dag, varit runt på massor med affärer. Fyndat två stycken fina vaser/krukor och en jätte fin ljuslykta som nu står fint på teve rums bordet. Sen blev det att åka med mamma, hade handlat smör åt hon, och när jag inte kom ihåg vad hon sa om hon skulle ha vanligt smör som man har på smörgåsen eller det smör man ska ha när man bakar. Som toppen på det så hade jag inga pengar kvar på mobilen så jag kunde ju inte ringa henne heller. Haha men nu har ju hon mer än vad hon behöver. Både smör och margarin :P

Sen så fick jag äta hos mamma, pasta med köttfärssås. Ingen kan slå mammas köttfärssås den är så himla super duper god. Äter oftast mer än vad jag orkar. Haha hinner bara börja på min andra portion så blev jag mätt, men jag tvingade i mig den goda maten :) Efter det blev det hemresa och bänka sig framför teven ett par timmar och nu så har jag lagt bort tvätten som jag tvättade igår som hängt på tork och kastat in lite i torktumlaren av det som inte ännu hade hunnit torka. Sen fixade jag i ordning inne i sovrummet. Bytte överkast och fixade med lite tavlor och ljuslyktor, kommer en bild senare någon dag. Så nu är det fint inne i sovrummet :)

Nej nu ska jag gå och hämta tvätten sen hoppa i säng för en peng :)


15.03.11 Tisdag

Kanske man ska ta och göra någonting vettigt?

Funderar på att dra i lite hårfärg i håret, har en sådan himla utväxt, blir väl så när man är korthårig. Sen borde jag åtminstone ta och bädda sängen innan jag åker någonstans, funderar på att åka till Bella och dricka lite kaffe :) Men bara hon vill så att säga och är hemma :)

Har varit hos doktorn nu på förmiddagen, och nu är jag en sådan stammis där så jag har ett frikort på sjukhuset och vårdcentralen. Haha inte alla som har det kan jag ju få be att tala om ;) Det blev ett riktigt snabb besök. Men det är ju sådant som måste göras. Vare sig man vill eller inte. Men det gick ju bra vilket var huvudsaken, jag var inte mer störd än vanligt den här gången ;) Kanske man ska flytta ner på vårdcentralen när jag ändå är där jämt och ständigt, haha nej bevare mig. Skulle helst inte vilja vara där mer än nödvändigt.

Igår blev det faktiskt fläskfilé med klyftpotatis med bearnaisesås. Var så himla sugen på det och riktigt gott var det :) Sen kom Jossan förbi och då rensade vi lite i vårt förråd på saker som hon kunde få ha när hon ska flytta till lägenheten, det känns lite overkligt att lillasyster ska flytta alldeles själv. Knappt att jag förstår ibland att jag har flyttat även fast det snart var tre år sen :P Sen kom Bellibull och Mattias och kikade på skit hockeyn, haha alla är intresserade av hockey utom jag, Bella hade tagit med sig en kladdkaka som vi mumsade på med lite kaffe till det. Sen blev det marsch i säng, höll på driva alla till vansinne när jag var så himla trött. Eller övertrött rättare sagt.

Idag vill jag inte laga mat för jag har ingen fantasi till det, tror att det blir bra. Men det värsta är ju att man blir så himla hungrig ;)


update

Ligger just nu i soffan hemma hos mamma. Har haft en riktigt lugn dag med lite handling och tvätt. Ska senare i dag förbi hos svärmor och lämna fåtöljen som jag har lyckats bära ner från lägenheten och in i bilen. Det var inte bara kan jag ju då berätta. Tungt och slitsamt. Ikväll blir det nog inget speciellt, antar att det är hockey ikväll. Tror vi har kanalen fast det är inte säkert. Jag tror jag aldrig kommer slippa hockeyn känns det som :p Undra vad man ska göra för middag i dag då. Kanske någon gryta. Är absolut inte sugen på hawaiikassler idag. Det får bli en annan dag. Nej nu ska jag ta och göra något annat än att ligga i soffan rakt upp och ned:)

14.03.11 Måndag

God morgon :) Nu sitter man här alldeles pigg och alert :)

Somnade till slut igår, och när jag väl hade sovit en stund så vaknade jag självklart, men det var inte en lång stund av vakenhet direkt. Så´nu så har jag varit vaken sen ungefär tio över sju, vaknade av att Jossan stod inne i min garderob och letade en handduk, haha hon hittade en till slut i alla fall. Då blev det att masa sig upp ur sängen för att väcka Fannie men somna om var det inte på tal om även fast jag är lite trött. Fannie vart rakt fascinerad över att jag redan var uppe :P

Nu så ska jag gå ner till tvättstugan och slänga i en tvätt. Känns som om jag inte har några kläder längre :P Fast det är ju en överdrift, har tok mycket med kläder i garderoben som jag nyss har köpt :P Men det man inte ser finns inte eller hur :P Sen blir det att börja ta fram lite grejor i från förrådet och sen åka och handla. Men måste kolla först vad det är som behövs handlas hem, tycker att det finns grejor men ändå inte, ni förstår kanske mitt dilemma;)  Om jag nu kan slita mig ifrån datorn så att vill säga, vi är ju så töntig så vi har ju big brother live 24-7, haha men de flesta sover just nu och kommer nog vara måttligt bakis i dag. Haha är huvudet dumt får kroppen lida ;)

update again,

Att det ska vara så fantastiskt svårt att slappna av och sova.. När jag väl la mig i sängen var jag väldigt trött men som på beställning så känner jag nu att jag kan inte sova. Vrider och vänder på mig runt runt men ingen ro. Simon somnade för ett bra tag sen och jag antar att mina två systrar ligger och sover inne i teverummet.. Ingen teve är då på i alla fall och inget internet heller, för utan internet så fungerar inte boxen till teven. Så det är bara att ligga och filosofera nu och hoppas att man somnar inom en snar framtid. Har inte direkt lust att sova bort hela dagen i morgon. Ska ju börja städa i förrådet, vara med bellis en stund är det tänkt sen om jag hinner så ska jag åka till svärmor med den bäddbara fåtöljen. Om hon fortfarande vill ha den så att säga. Sen ska man ju göra lite middag. Funderar på att göra hawaii kassler till middag men jag hinner nog ändra mig flera gånger dock. Det är så mycket jag vill hinna med i morgon så det gäller verkligen att vara på alerten hela tiden. Nu har mina två kissekatter också typ somnat så kanske jag har turen att somna med. Eller inte man vet aldrig. Kanske man ska skriva en handlingslista till i morgon, då kanske jag tröttar ut de hjärnceller jag har och kan sova då ;) fast man vet ju aldrig. Nej hoppas alla har haft en super bra dag i dag, det har då jag haft även fast vi inte vann på bingolotto, haha vad skulle oddsen för det vara ändå ;p God natt och sov gott:) P.s rätt person tycker då jag i alla fall åkte ut ur big brother.

update

Då är man mätt och belåten av tacotårta :)


Idag har varit en mycket bra dag, blev en skotertur med älskling och då tolkade vi bakom med snowracern, haha de måste ju se väldigt roligt ut. Vuxna människor bak på en pulka ;) Hade gjort ficka som vi satt och njöt av uppe på grankullen där solen sken väldigt mycket. Älskling grävde en grop och la ner fällen i gropen så vi satt lite halvt gömda nere i snön ;)  Sen blev det ännu mer skoteråkning efter fikat. Sen vid tre fick det vara bra så då åkte vi tillbaka till Simons farmor men gick först in i det gamla huset bredvid. Åh himmel vad mycket med gamla saker och möbler, blev sugen på att ta med mig mycket hem :P Sen in en sväng till Simons farmor och surra lite. Söt tant hon är :)

Sen blev det en sväng till svärmor för lite kaffe och bulle. Det är så gott :) Funderar på att brygga mig en kanna kaffe nu med, låter riktigt gott med kaffe så här efter maten. Sen så kommer Fannie och Jossan och sover här medan mamma gör sin sista natt det här passet och de får nog roa sig själv för jag och gubben ska spela bingolotto hade vi tänkt, det var länge sen och det är faktiskt riktigt roligt, haha pensionärs varning här hemma :D

I morgon blir det nog inget speciellt, ska nog bara ta det lugnt och åka och handla hem mat för den här veckan, kanske man ska städa ur förrådet så att man kan gå in där. Har mycket som ska ges bort hade jag tänkt. Teverums bord, fåtölj och en massa andra saker. En datorskärm som inte ens används, tror inte ens att den funkar ligger och skräpar där. Men vad jag ska göra med alla saker som jag inte ens använder vet jag inte ens. Men det ordnar sig nog, vill ingen ha det så körs det nog på skroten eller på second hand. Har saker som har legat där sen vi flyttade in som absolut inte ens används då är det ju inte ens lönt att ha det kvar. Nu blev jag sugen på att gå ut i förrådet och kolla vad som är där, så då måste jag skynda mig innan bingolotto börjar :)


13.03.11 Söndag

Vad ska man göra i dag då?

Någonting bör man ju ta för sig men vad vet jag inte. Kanske man ska ta och åka och hälsa på någon, eller bara vara med älskling, det är ju en idé också. Men sitta inne hela dagen vill jag verkligen inte. Kanske man ska ta och ta en skoter tur? Det vore ju inte så illa. Men då måste jag ju göra en matsäck :)

Igår så blev det inte så mycket gjort. När jag kom hem från pappa så åkte jag till mamma för att lämna tillbaka bilen och surra lite med henne, sen blev det hem och äta middag och stryka mina nya dukar. Blev tacotårta och det var inte jag som gjorde middagen det var älskling :) Sen kikade vi på melodifestivalen och helt fel bidrag vann. Hoppas Saade hamnar sist i eurovision. Blir så förbannad så nu blir det att bojkotta mello. Haha hur töntig är jag då :P

Nej nu ska man ta och göra sig i ordning för dagen :) Ha en bra dag allesammans :)

12.03.11 Lördag

Sitter nu hemma hos pappa och dricker kaffe och äter bulle:) Har nyss kommit hit igen, var och fyndade på en butik inne i nordmaling två stycken dukar. En till köket och en till teverummet. Så när jag kommer hem så ska de upp direkt. Har varit här sen klockan halv tolv ungefär och ska väl om ett tag dra mig hemåt om ett tag. Mamma har varit snäll och lånat ut bilen för hon ville inte att jag skulle köra min bil eftersom hon blir så orolig när hon ska sova och jag ska iväg. Söt mamma:) ikväll så blir det nog inte så mycket gjort. Ska bjuda älskling på go middag hade ja tänkt men ska fråga om mamma vill komma och äta med. Nu ska jag vara lite social. Ha en bra dag:)

update

Nu vill knappt ögonen vara öppna..

Är ganska så trött, men jag vill inte gå och lägga mig än. Mamma har varit här och ätit middag med oss och jag känner hur trött jag är nu. Så det blir nog inget vettigt skrivet här. I morgon blir det att åka till pappa en sväng eftersom Simon jobbar, vilket känns jätte tråkigt. Min första lediga helg på länge och han jobbar. Är det inte typiskt. Slänger in lite bilder nu i stället :)


11.03.11 Fredag

Städar och står i här hemma..

Vaknade vid halv två vilket inte var det allra värsta och då blev det att kliva upp och göra något men först blir det kaffe :) Så nu håller jag på ganska så för fullt med städningen och bortplockningen. Är snart färdig med det i teverummet men har resten av lägenheten kvar, och då räknar jag inte att jag måste skura och dammtorka och dammsuga hela lägenheten det är en massa andra plotter kvar att göra. Men jag ska nog hinna allt innan jag börjar med middagen. Fast det blir liks en sen middag, bjöd mamma hit eftersom hon är både barn och makeledig i helgen. Så mamma har beställt tacos som det blir till middag. Tur att det går ganska fort att göra i ordning. Är faktiskt lite trött även fast jag sov lite längre i dag.

Slänger in lite bilder från gårdagen på Ikea :)



Fannie i kundvagnen och jag styrde, sen smygfotade hon mig ;)

update

God kväll :) sitter nu på jobbet, blev utringd vid tre tiden idag. Och jag sa självklart ja. Men det kommer nog att bli en lång natt eftersom jag nästan inte sov något natten som va och det blev bara en timme nu på kvällskvisten. Men det ska nog bara gå fin fint :) jobbar med ett härligt gäng:) Idag som sagt blev det Ikea. Åh vad roligt det är där, man önskar varje gång att man skulle ha haft mer pengar att handla för. Men det blev ju ändå ett par saker som jag gärna ville ha:) vitrinskåpet som jag har velat ha hur länge som helst fick följa med hem och en massa andra saker. Men direkt och jag kom hem så var älskling så snäll och byggde ihop skåpet :) sen blev det hämtpizza till middag sen marsch i säng och försöka sova en stund. Haft en riktigt bra dag om man inte räknar med attacken som bara kom. Men tur att jag kunde bara springa in på en toalett och ringa älskling så gick det så småningom över vilket känns bra. Det börjar gå åt rätt håll i alla fall. Nu tar vi i alla fall nya tag:) i morgon blir det att städa i lägenheten och plocka undan och ställa undan lite saker som inte kommer till någon användning. Så loppis hemma hos mig i morgon. Ska städa i garderoben med hade jag tänkt men först blir det att städa bort alla prylar som jag inte vill ha längre. Har så kopiöst med mycket med saker och jag tror älskling blir ganska glad om jag äntligen rensade bort lite saker. Har en förmåga att spara på saker jag egentligen inte vill ha. Kommer nog bli ganska mycket med ljuslyktor kan jag tänka mig som åker. Började redan ikväll och städa bort lite saker men i morgon börjar den riktiga städningen hoppas jag bara kommer upp i någorlunda bra tid och jag ska verkligen försöka att inte sätta mig och spela tevespel. Men städning blir nog lite roligare, brukar vara det när man har köpt nya saker:) god natt allesammans och i morgon kommer bilder från gårdagen och mina nya inköp:)

10.03.11 Torsdag

God morgon :) ligger nu i sängen och går verkligen lust att fortsatta sova en stund, men då med min tur så försover jag mig och då blir det nog inga glada miner. Haha det vore ju lite illa, vill ju inte missa att följa med på ikea:) det känns verkligen super roligt:) men lite pirrigt känns det med, kommer jag att klara det här? Jag lämnar ju min trygghetszon här hemma och åker med Margit och Christer. Men det ordnar sig nog. Jag kommer nog att klara det galant. Får bara ringa Simon eller mamma om det blir jätte jobbigt. Och resan dit är ju Fannie med :) vi ska lämna hon till Jonas som kommer i från östersund och då drar de till sthlm. Så då borde det gå bra i alla fall:) klockan tio går bilen så jag borde gå upp och göra mig i ordning nu så jag inte blir sen. Men först ska jag ringa älskling :) ha en bra dag allesammans:)

09.03.11 Onsdag

God morgon allesammans :)

Har nästan alldeles nyss vaknat. Men konstigt nog är jag fortfarande trött, haha kanske sovit lite för länge. Ska snart göra ett ryck och hoppa in i duschen och sen så blir det nog att bara slappa idag. Kanske med ett par riktigt sköna myskläder på det :) Men jag får se jag brukar ångra mig ganska fort ;)

När jag klev upp så såg jag att en av katterna hade spytt, riktigt mysig var ju det i alla fall. Så då var man ju tvungen att ta bort det. Man vill ju inte direkt att det ska ligga kvar, haha det skulle ju vara en idé om inte annat. Tänk om man skulle få besök och de ser spyan och man säger ja men det ska jag ta reda på sen det är ingen brådska, haha då¨skulle ju folket tro att jag inte är riktigt klok.

Nej nu så ska jag göra något, men lär väl fastna framför tevespelet. Som jag gjorde i går kväll :)

update

Idag har det blivit en massa fynd :)

Åkte till svärmor efter tiden hos socionomen och fikade lite och gick en liten promenad. Sen så åkte jag ner på second hand och handlade lite, skulle egentligen bara kika lite där men det blev några saker ändå. Haha jag är ju helt hopplös. Så nu svärmor för att stilla din nyfikenhet så kommer några bilder på dagens inköp :)



Och efter jag hade varit på second hand så blev det en riktig snabb visit in till mamma, kaffe och bulle :) Det var gott sen hem och fixa till med alla nya prylar hemma. Hoppas det inte ser allt för jävligt ut ;) Sen blev det middag, Gulaschsoppa med baguetter. Det var riktigt mumsigt men vi skulle egentligen äta pasta och bacon men det får bli i morgon istället. Så nu sitter vi och tittar på the walking dead, det är ganska bra men lite rått. Mycket med döda människor kan jag ju lova i alla fall. Ska väl plocka upp disken jag så det är bort gjort och dammsuga hade jag tänkt. Skönt att det blir plockat bort innan man ska gå och lägga sig så det inte är ett kaos när man kliver upp :)



Älskling prov sitter nya fotöljen :)


Ego pics ;)

08.03.11 Tisdag

Då har man nästan alldeles nyss kommit hem ifrån vårdcentralen..

.. Men började bra med att jag försov mig i morse innan jag skulle ner dit. Vaknade av att mamma ringde och väckte mig tjugofem över tio och då hade både hon och Simon försökt få liv i mig ett bra tag, men nu så är jag i alla fall utvilad och jag han ner till min tid på vårdcentralen vilket var tur :)

Idag blir det nog inte så mycket, funderar på om jag ska dra ut en sväng och göra något men först så blir det att byta om så man inte går i mjukiskläder idag igen. Men först av allt så blir det en cappuccino som är gjord i min super maskin ;) Kanske man ska hälsa på någon i dag i detta super väder? Vi får se :)


update again,

Har alldeles nyss kommit hem till mamma igen efter ett par timmar på gör det själv hallen i stan..

Nu så är min bil alldeles ren och fin för våren haha undra hur länge det kommer att hålla. Gnuggade utsidan tills dess förbannelse och ändå blev han inte riktigt super ren. Fröstår inte nöjet ibland, kan ju vara roligt att tvätta bilen på sommaren när det är varmt ute. Men nu så är det inte så himla kul. Fast ändå, haha..

Ska faktiskt äta hos mamma som inte är så himla ovanligt men det blir bara jag Simon åkte hem och ska äta hemma. Så då blir det myskväll när jag kommer hem med lite serier. Fast jag vet inte riktigt hur jag ska orka hålla mig vaken eftersom det känns som om jag ska somna nu till och med, men man får ta det som det kommer.

Ska faktiskt försöka göra så lite som möjligt, den enda jag ska göra är att dricka en kopp cappuchino eller hur fan det stavas. Det ska bli gott i min super duper maskin :)

Hejsan hoppsan vad bra det går, nu ska jag hjälpa mamma med maten :)

update

Ligger äntligen i sängen hemma hos mamma och nu väntar bara några få timmar av sömn. Skönt att ha jobbat sista natten så idag blir det bara att slappa och se lite serier. Hoppas desperata hemmafruar har kommit ut idag för det skulle göra dagen perfekt. Myskläder och bra serier kan det bli bättre? Jo det kan det faktiskt när min älskade kommer hem från jobbet och bara håller om mig:) då blir dagen verkligen helt perfekt:) kanske man ska ta och hyra en film ikväll och ha en riktig myspys dag:) det vore ju inte helt fel det heller. Men nu först av allt blir det att sova en liten stund, åh vad härligt det kommer att bli :)

07.03.11 Måndag

Åh jag har verkligen skit ont i ryggen, hur ska det här gå? Har mer än halva natten kvar och det känns som om ryggen ska gå itu. Men tur att det är sista natten och i morgon bitti blor det att åka hem och sova hos mamma. Hoppas bara mina varor klarar sig. Åkte och handlade innan jobbet, får vara tacksam att det fortfarande är kallt ute. Så nu klarar vi oss i några dagar i alla fall :) Sov gott alla som är vaken den här tidpunkten på dygnet :)

update, again..

Har nästan alldeles nyss vaknat, eller det är väl så det känns..

Vaknade av att Simon väckte mig klockan fem, då tyckte han att det var dax att kliva upp, haha annars så skulle jag nog ligga kvar i några timmar till. Men det hade ju blivit lite jobbigt att kliva rakt upp i kläderna och åka på jobbet. Skulle inte direkt vara fit for fight då. Så nu har vi ätit middag som älskling har gjort och dricker kaffe i massor gör jag och spelar super nintendo, så himla roligt det är :)

I morse när jag kom hem blev det att plocka bort lite, var grejer överallt tyck jag sen så blev det varmchoklad från kaffemaskinen, det var verkligen super gott ;) Sen blev det att lägga sig i sängen och läsa lite grann medans Simon låg bredvid och tittade på sport, haha det är ju bra att jag nästan kan sova till allt.

Nej nu så ska det bli en till kopp kaffe sen så ska jag ta och tvätta håret. Sen blir det att packa väskan och dra och handla så det finns lite käk hemma tills i morgon. Tur att det fortfarande är vinter så då blir inte maten dålig i bilen under natten.

Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans :)


Mitt hjärtegull ;)

update.

Saknar min älsklings fästman, vill att klockan ska gå mycket fortare så jag kan svida om och hoppa in i bilen och skynda mig hem till Simon och gosa ner mig i sängen med honom. Kommer troligtvis att somna på tre röda men bara att han är där gör ju allt <3 Men lillasyster sover hos oss i natt så det är bara att hoppas att de är tyst när jag ska sova. Annars blir jag tokig :p Klockan är fem på morgonen, så alldeles snart. Kan inte tiden svicha förbi så jag kan åka hem till min älskling? Han är mitt allt, jag älskar han så otroligt mycket och jag vill aldrig leva utan honom!

06.03.11 Söndag

God natt eller vad man ska säga den här tiden på dygnet... Sitter just nu på jobbet och är lite trött som vanligt. Men ska väl snart göra något riktigt effektivt så jag håller igång. Men just nu är det mest effektiva som jag gör är att äta godis dricka coca cola och läsa boken som jag köpte i kväll innan jag åkte på jobbet. Det är rea på böcker på ica kvantum så dit är det man ska åka om man är sugen på att köpa en bok. Är grymt nöjd över min födelsedag, fick så otroligt mycket med saker, att jag har varit så snäll är helt ofattbart. Vill tacka alla så himla mycket och hoppas ni kommer igen:) men det känns ändå bra att vissa har vett att inte komma... Imorgon blir det nog inget speciellt gjort. Ska sova och ta det lugnt. Blir nog att plocka bort lite så att det inte är ett bombnedslag om några dagar. Men det första jag ska göra i morgon är att dricka en god kopp kaffe från min nya kaffemaskin :) eller kanske en varm choklad ;) nej nu ska jag absolut inte skriva något mer, ska faktiskt läsa lite grann. Boken är verkligen super bra:) god natt alla nattugglor:)

update.

Sitter nu hemma hos mamma och Jonas och avnjuter en kopp kaffe..

Som jag har gjort i min nya tassimo maskin som jag fick idag av mamma och Jonas och systrarna. Fick även en uppsättning av kaffekapslar och chokladkapslar, så det blir att prova choklad i morgon :) Ska köpa lite fler kapslar med olika smaker någon dag men nu så har jag så det räcker ett litet tag i alla fall :)

Idag blev det en snabb visit på stora staden, köpte världens härligaste mysdress, jeans, t-shirts, kavaj/kofta och lite mer kläder, så nu måste jag rensa ut ur garderoben så det finns lite plats för alla nya kläder ;) Sen blev det att åka till mamma och vara där en sväng innan det blev kaffe hemma hos Jimmy.

Så nu har vi nästan alldeles nyss ätit, blev mat från asia thai place, en box to go. Åh så gott det var. Det blir verkligen att åka dit fler gånger. Så nu sitter jag mest och väntar på att jag ska åka på jobbet, fast jag är super trött så vi får se hur det går. Alla andra sitter just nu och tittar på hockey så jag ska nog vila lite när jag ändå får.

Min älskade storebror ringde i går. Vilket var jätte roligt. Blev jätte glad för det var så länge sedan vi hördes, tur att vi är lika dåliga på att höra av oss så man får inte lika dåligt samvete då ;) Frida ringde även igår från england som var riktigt roligt. Hon kommer snart hem hoppas jag :)

Nej nu så ska jag slänga mig på sängen en stund. Ha en bra lördag kväll allesammans :)

05.03.11 Lördag

Då har man nyss vaknat efter en fartfylld dag med massor med folk och presenter :)

Igår så vaknade jag av att min älskade Simon sjöng för mig och när jag kliver upp så har han gjort frukost åt oss, Han är då för söt min älskade fästman. Sen så blev det att bara ta det lugnt för min del, Simon äkte på jobbet och jag började spela tvspel som var mycket roligare än jobb ;) Vid elva så kom svärmor och Anette Och då fick jag presenter, att jag har varit så snäll så jag fick det :) Jätte fina handdukar fick jag av svärmor :)

Sen så kom Jossan och var med mig för att jag fick lite halvt panik, så hon sprang hit nästan  :P Det kallar jag syskonkärlek som kommer direkt när man mår pyton <3 Sen så blev det ett ganska bra tryck med folk. Moster, Jan Erik och Thomas, Mamma, Jonas Fannie och morbror med familj. Sen så kom världens bästa Isabella och Mattias sen så kom svärfar och Marianne, Sussie och Sarah. Lisbeth och Andreas och lille Klas kom också :) Jag ber om ursäkt om jag har glömt någon. Massor med presenter fick jag, blommor, en vas, pengar, presentkort på Hm, halsband, godis, pengar och av älskling så fick jag ett presentkort på en tatuering, valfritt belopp, haha men jag ska inte ruinera honom ;) Och så fick jag en super duper fin uppsättning med blommor :)

Nu kommer lite bilder :)




Detta fick jag av min älskling <3

03.03.11 Torsdag

Sitter i morgonrocken igen.. Haha vanliga kläder har jag nog aldrig hört talas om :p

Men ska snart göra ett ryck och städa hela lägenheten så den blir skinande ren och plocka undan så mycket som möjligt. Det ser ut som ett bombnedslag hemma hos oss, eller det är väl bara jag som tycker det.

Vakande för ungefär en timme sedan, men jag har inte direkt sovit gott idag, Fannie ringde och väckte mig´när jag nyss hade somnat nästan, det kändes som det i alla fall. Sen vaknade jag flera gånger av att jag var kissnödig men jävlar jag höll mig till ett i alla fall. Så nu dricker jag kaffe och har nyss manikyrerat naglarna. Hoppas nagellacket får sitta på en stund i alla fall, är verkligen hopplös på att klösa bort nagellacket. Men detta ska jag försöka åtminstone ha till i morgon. Annars så måste jag ju göra om det i morgon vilket känns lite drygt.

Idag så blir det hockeykväll hemma hos oss, inte för att jag kommer ha ro att se den för jag lär väl somna om jag sitter still så jag lär väl snurra på här hemma, och störa alla andra ;) Men undra vad man ska göra för middag i dag då. Något gott kanske, eller man kanske bara ska mumsa choklad, hehe det låter mycket bättre ;)

Tänkte slänga in lite bilder på min och Jossan myskväll som vi hade i tisdags, kanske någon annan bild hänger med aa :)


God kväll :) Sitter just nu på jobbet, jo...

God kväll :) Sitter just nu på jobbet, jobbar dock bara en natt som känns skönt. Jobbar med ett riktigt bra gäng i natt, mamma, Bella och Susanne. Så jag och Bellibull har nyss käkat lite subway macka så här på kvällskvisten. Så nu har man lite i magen för nattens bravader. Imorgon blir det väl att städa hela lägenheten och fixa i ordning inför fredagen. Sen så blir det finbesök av Bella och Mattias som kommer för att titta på hockeyn, så det blir tre hockeynördar i soffan och ett pucko som troligtvis springer runt i lägenheten, bara så nu vet så är jag puckot :p Nej nu ska jag inte skriva något mer, ska slänga upp fötterna och dricka en kopp kaffe :)


02.03.11 Onsdag

God morgon..


Har alldeles nyss vaknat, men ska försöka somna om en stund, har verkligen sovit lite i natt. Men först så ska jag nog se one tree hill, det är ju verkligen ett måste. Det kommer ju även att börja en ny serie som heter off the map som skaparna av greys anatomy har gjort. Den verkar verkligen sevärd, så kanske man ska checka in den serien i dag med. Blir nog en riktig slappar dag, med massor av kaffe och sömn :P

Men man kanske borde försöka hälsa på någon, annars kommer jag å grymt långtråkigt säkert, men jag får se, nu först och främst så blir det one tree hill och sen sova en liten stund :)


update, again..

Ligger nu hemma i min gamla säng hemma hos mamma, känns verkligen som back in the days. Fast det är väl alla prylarna man saknar här nu i rummet. Nu är det mer eller mindre bara en säng och en bokhylla. På min tid så var rummet maxat med skräp. Saker överallt. Haha nu är jag nog mer av en ordnings människa ;)

Har nyss sett film med Jossan, en massa myspys så här på tisdagen. Såg en riktigt gammal film, Matilda. Den såg man jämt när man var liten. Så lite chips och dippa på det då :) Men nu så kanske man ska försöka sova så man kanske kommer upp i morgon, fast jag borde egentligen sova ut så jag orkar jobba i morgon men jag tror nog att det bara blir att sova till tio sen hem och städa hela lägenheten och så sen så ska jag sova en liten stund. Känns skönt att det bara är en natt som jag jobbar, och dessutom får jag både jobba med mamma och Bellis, vilket känns roligt :)

Har även färgat håret i kväll och ögonbrynen som var på tiden, nu känner man sig lite fräschare i alla fall uppe på huvudet. Men det kommer nog inte hålla länge  :P En lite stund får jag ju hoppas i alla fall. Så nu är en sak kryssad på veckans lista, bara ett dussin kvar då typ :P Nej nu så ska jag se på lite gossip girl sen kanske man ska ta och sova, fast man vet aldrig ;)

update

Sitter och väntar..

..På att första perioden av hockeymatchen ska sluta så jag och Jossan kan åka hem till mamma. Ska sova där i natt, det var riktigt länge sedan det.

Idag blev det en sväng på stora staden med Jossan, köpte ett par byxor, en tröja och några örhängen. Hittade så grymt mycket som jag ville köpa men det går inte att köpa allt som man vill ha. Då skulle jag nog vara skuldsatt för länge sedan, haha. Sen blev det hem och laga lite mat. Det blev köttgryta med bulgur, det vart faktiskt ganska lyckat. Så nu sitter jag och väntar på att perioden ska sluta och vill gärna att min huvudvärk ska sluta, den har hållit igång hela dagen så nu får det faktisk vara bra.

När jag kommer till mamma så ska jag slänga in lite färg i håret och i ögonbrynen så man kan börja se ut som en människa igen, haha vilket aldrig kommer att hända.

Fick även höra idag att det snackas skit om mig av en viss person, fast det är ju inte ovanligt det har ju hållit på i flera år. Och det smarta är att denna person säger det till min lillasyster som självklart säger det till mig. Om man nu måste snacka skit så kan man väl göra det lite snyggare?

1.03.11 Tisdag


Oj nu är det ett tag sedan man skrev något :o

Har alldeles nyss vakant efter längsta sovningen på länge, nästan hela 15 timmar. Och det sjuka är att jag fortfarande är trött. Men lite kaffe på det så blir det nog bra. Sen i dag ska jag inte göra något speciellt, ska bara vara hemma och chilla och plocka bort lite hade jag tänkt. Eftersom jag jobbar i morgon natt så försvinner som en dag till. Så då måste man städa lite i förväg :P Man vill ju inte att det ska se ut som skit när man fyller år, haha jag är som ett riktigt barn när det gäller födelsedagar :P Men det gör ingenting hoppas det bar är någon som har lust och komma förbi och äta tårta på fredag, det blir öppet hus :)

I helgen som var hände inte så himla mycket, i fredags blev det vinkväll med Bella. Firade mamma som fyllde år och så var jag på stan och shoppade osv. Sen lördag blev att jag åkte till mamma och Jonas och klippte Jonas, nu var han verkligen långhårig. Sen blev det att åka hem käka slänga sig i soffan och vila en stund innan man ska åka på jobbet. Så då blev det två jobb nätter. De gick hur fort som helst. Men trött var jag. Sen i går blev det inte så himla mycket gjort. Jag var inte i mitt effektivaste esse. Men jag fick fin besök av Bella och Mattias som var mycket trevligt :) Det gillas tok mycket :) Lite handling blev det med Simon men sen som dog jag i soffan, så det blev bara att gå och lägga sig.

Och nu sitter jag och funderar på om jag ska åka in till stan en sväng och gå på stan med syrran, men jag är långt ifrån färdig, men jag tror jag gör det :)

Bjuder på en fulbild, så här ser man ut när man är nyvaken och somnat med sminket på ;)

RSS 2.0