South park^^

Friday night at our place

sitter just nu så himla skönt i soffan och kikar faktiskt på south park haha det är helt sjukt faktiskt. Men när det ine finns något annat att titta på så vad gör man ^^

Idag så har de varit en lugn men ändå en fartfylld dag, varit på stora staden, mathandlat, firat Niklas som fyllde 30, varit chaufför åt min älskade morbror, och nu hem och städa lite, ska snart hoppa i säng men ska hålla upp ögonen en stund till.

Fick en riktigt bra nyhet idag, på måndag eftermiddag så är badrummet klart. Elektrikern kommer och fixar det sista sen så slås vattnet på. Jippie :) Har plockat i ordning här hemma och lagt fram mattor och börjat pynta badrummet. Helt otroligt att det äntligen är färdigt och äntligen så kan det bli någon ordning här hemma.

Imorgon ska jag väl försöka mig på att göra någonting men blir nog att vara hemma hela dagen eftersom älsklingen ska iväg och jobba från nio till tio på kvällen, så blir änka för dagen. Någon som har lust att komma på kaffe ?




A tiny bit

Typ helt whortless på att uppdatera bloggen. mitt mantra är typ detta ska jag bli bättre på men misslyckas alltid, hehe man kan ju inte vara bra på allt^^

denna vecka har verkligen varit en kortvecka i skolan, ledig måndag sen gå tills idag torsdag och nu ledig tills på torsdag men med det så är det söka jobb dagar också. Hoppas hoppas hoppas jag får napp någonstans :)

Förra fredagen så hade vi en unik show med samarbete med O´learys och musikmakarna, fan vilken häftig känsla det var, går som inte att beskriva och när man går där på catwalken, vilken grej liksom. Det enda som kändes jobbigt var att efteråt ville man som inte att det skulle vara över. Men ska försöka få tag på några bilder som jag kan lägga upp.

Imorgon blir det myspys morgon med älsklingen som är ledig med mig, sen blir det några ärenden sen damdamn så blir det iväg på ett litet äventyr vilket känns ganska roligt. Sen så blir det nog bara att ta det lugnt och dricka ett riktigt stort glas med vin ^^

Bjuder på en bild tagen från facebook som någon annan har tagit
(psst ser alldeles hemsk ut och tjock ut)


Mondays is wonderful

Kanske man ska bli mycket mycket bättre på att blogga, eller?

Sitter just nu och kikar på CSI och fattar egentligen ingenting, saknar verkligen Grissom i denna underbara serie.
Men vad gör man när folk slutar.

Idag i skolan har vi haft mest teori om permanent, art och design och hårologi. Himmel vad mycket man inte visste. Och tänkt bara vad vi har hunnit lära oss hitintills. Och har suttit och renskrivit det nu så man i alla fall har lite ordning på det man har antecknat. har gjort två olika mappar om allt. Känns riktigt töntigt att jag ändå har så överdrivet med ordning men det känns riktigt bra ändå :)

Imorgon ska vi ha kundpass igen, vilket känns super roligt, undra vad jag får göra för trevligt i morgon då, kanske en klipp^^ det vore så himla roligt. Men blir det färg klagar jag absolut inte heller. Ska arbeta mer effektivt och självständigt eller i alla fall försöka att göra det. Hoppas kan man ju alltid :)

Nej nu ska jag göra min läxa sen sova.
good night and sleep tight

Short and small update

Kanske man ska ta och börja använda den gamla hederliga blogg.se

Gillar egentligen inte denna portal ibland men jag som dras tillbaka till den och måste säga att den blir bara bättre och bättre för varje gång jag kikar in. Men det enda som saknas nu är en app till andriod så är jag riktigt nöjd :)

Går ju som sagt i skolan nu och trivs som fina fisken i vattnet, efter tio veckor har vi redan börjat med kund passen vilket känns så otroligt roligt.

kommer fylla på mer i kväll tänkte jag ska börja göra mig i ordning för skolan nu ha en super dag så syns vi kanske ^^

RSS 2.0