A long time, no see?

Att jag aldrig lär mig att jag ska skriva på denna förbaskade blogg, ser ju faktiskt att det är någon som följer den vilket är riktigt roligt :)

Ja men vad ska man säga som har hänt. Har verkligen jobbat och stått i och haft mycket att göra men har verkligen haft det super roligt på jobbet.

Så vi får väl ta allting lite succesivt och börja bli lite bättre på att skriva ska jag i alla fall, men så säger jag ju alltid :)

Igår jag jag och Bella på Terry Evans stor seans på parken vilket var ganska så intressant men ska man vara helt krass så kan man ju få det mycket mysigare stämning. Men det var riktigt roligt ändå :)

Imorgon blir en riktigt spännande dag då Goldwells färgtekniker kommer in till skolan och ska ha färgkurs. Och jag ska få sitta modell. Åååh vad jag längtar efter att få höra allt igen. Så himla Intressant. Sen så är jag ledig på fredag vilket känns ganska skönt. Har jobbat ganska mycket och även helger. Men ska ju in på lördag igen. Men det känns bara roligt, dessa fotbollskillar som är tjejernas första kunder, kan förstå om de är nervösa. Men jag lovar tjejer det kommer att gå galant och ni kommer att göra strålande resultat !

Nej nu ska jag kika lite mer på skolda världar sen så blir det bada och sova.
Ha det super bra :)

RSS 2.0