God kväll :) Sitter nu på jobbet och är r...

God kväll :) Sitter nu på jobbet och är riktigt trött, med en riktigt härlig värk i ryggen. Om det ändå kunde släppa lite i alla fall. Idag har jag bara sovit, sovit som en stock verkligen,somnade nästan direkt när jag la mig i sängen. Man ska inte äta banan när man är så trött för då somnar man, haha simon fick säga åt mig att sitta upp så jag inte skulle somna med banan u handen. Och det skulle ju se ganska roligt ut :p Imorgon blir det nog att bara ta det lugnt och handla hade jag tänkt, köpa fika och ingredienser till tårtan som ska göras. Men sen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer. Slappa är ju alltid trevligt :) sov gott allesammans :)


update

Nyss ätit middag och ska nu sova en liten stund innan man åker för att jobba..

Idag har det inte blivit så mycket gjort. Har mest bara varit hemma. Åkte dock en liten sväng till mamma och Jonas och klippte Jonas. Så nu är det gjort. Sov ända tills klockan ett idag, somnade vid tre i natt. Och konstigt nog så är jag trött ändå :P

Idag känns det lite jobbigt så jag hoppas att det gå¨r bra att jobba. Skulle helst kanske dra något gammalt över mig men det löser ju ingenting heller. Så jag ska inte skriva något mer eftersom jag inte har något vettigt att skriva. Hoppas alla får en jätte bra lördag kväll :)


26.02.11 Lördag (natt)

Jaha nu sitter man ensam vaken efter sällskapet har åkt, har haft en super trevlig kväll med världens bästaste Isabella och Mattias. Men det är så synd att älsklingen är sjuk igen :(

Ja nu så är klockan halv tre och jag och Bellis har fått i oss lite mer än två vinflaskor, haha vi är inte så nyktra direkt men jag ska försöka skriva så lite som möjligt så det inte blir en massa dravel bara. Vi har njutit av ost och kex och goda viner och har haft det super mysigt, vi har hunnit titta på Trassel och Skrotnisse också vilket var lite annorlunda. Körde även lite supernintendo eller det var väl mest jag som spelade :P haha

Firade mamma idag även fast hon inte ville och överraskad blev hon vilket var roligt, grattis igen mamma på 21års dagen :)

Nu blir det mest bara bilder från kvällen :)



Haft en super trevlig kväll, återkommer i morgon bitti om vad som hände lite mer detaljerat ;)

25.02.11

Då så nu har man betalat räkningarna, och gjort sig lite i ordning..

Vakande vid halv tio och kände att nu så har jag sovit tillräckligt. Typ 11 timmar med sömn är inte direkt fy och skam ;) Sen när jag tittade mig i spegeln blev jag lite förvånad, hade nästan glömt att jag hade klippt av mig håret, haha har inte riktigt vant mig än :P Sen så då blev det att kliva upp och brygga lite kaffe så man vaknar till lite grann innan man börjar dagen. Sen blev det att betala räkningarna så man har det borta och int behöver göra det i alla fall på en månad. Så nu har man äntligen pengar igen i alla fall, vilket känns super skönt.

Måste säga ett stort grattis till världens bästa mamma som fyller år idag, hela 21 år gammal, inte illa med en mamma som fyller lika mycket som en själv :)

Nu så ska jag klä mig och åka in till stan hade jag tänkt, gör något i alla fall och handla hem lite mat, som verkligen behövs. Ha en bra dag allesammans :)

update

God kväll allesammans, här tittas det på hockey hemma hos näslund/ tegenfeldt.

Då har man ätit middag med Bella och Simon och Mattias, det blev wokgrönsaker, vårrullar och vitlöksbröd. Roligt med lite middagssällskap :) Så nu är det hockey för fulla slanten hemma hos oss, inte för att jag är så intresserad av hocky men jag går runt och runt i lägenheten. Har inte riktigt ro att sitta still. Har till och med lyckats med att köra igång en tvätt. Hur schysst sällsakp är jag då :P Men det får de tåla :)

Tänkte slänga in lite egobilder på frisyren i dqag ;)



Haha skratta inte ihjäl er bara ;)

24.02.11 Torsdag

God dag alla läsare :)

Har nästan alldeles nyss kommit hem till älsklingen och visat min nya frisyr, jag är grymt nöjd över den. Men jag överraskade mamma ganska så radikalt i morse när jag kom dit. Kom direkt efter besöket hos frisören och kom in och sa hej mamma, vilken syn det var. Det var hon inte beredd på att jag har klippt av mig håret :P Sen så när Fannie såg det så tyckte hon att det var snyggt men jag såg ut som en gangster, haha det var ju en annorlunda reaktion ;) Simons mamma tyckte också att det blev snyggt, så då vet jag att jag gjorde rätt med att klippa av mig håret. Var lite i valet och kvalet i morse men det känns riktigt bra nu :)

Sen så drig jag och mamma en sväng till gammel farmor och hälsade på, det var verkligen über länge sedan som jag var där så det var ju på tiden. Söta farmor, hon börjar bli åt åren hon med. Hela 98 år. Och det är en dam som åldrats med grace :)

Så nu sitter jag bara rakt upp och ner framför datorn och ska snart göra i ordning lite middag. Det blir vårrullar med wokgrönsaker hade jag tänkt. Det var ett tag sedan som vi åt det och det är ju riktigt gott :) Sen blir det hockey hemma hos oss med Bella och Mattias, vilket känns riktigt roligt. Då måste jag ju fixa något gott :)
Hoppas alla får en bra kväll :)


update

God kväll allesammans!

Har nyss sett klart en film med älskling, the next three days, den var faktiskt riktigt bra. Ganska nervpirrande film. Ger den 4 av 5 möjliga, för så bra var den :) Nu så ska jag snart snart snart mycket snart städa, har dragit ut på det hela dagen, har som haft fullt upp, varit in till stan en jätte snabbis och sen så blev det att åka till Bella och störa henne och Mattias, det var roligt :) Sen blev det middag, idag var vi ännu mer lat än igår, det blev pizza och riktigt gott var det med :)

Jag har också varit en sväng till stan igen för att hämta lite saker som mamma hade beställt med mormor när hon åkte på ikea. Så då har man varit med det till mamma. Byggt ihop en tevebänk också, men jag rekommenderar att inte bygga ihop saker med mamma när hon har gått av från jobbet :P

Det är det lilla som jag har gjort i dag, ska försöka göra ett ryck här hemma nu så det är rent och fint. Och ska köra igång en tvätt hade jag tänkt men det är så himla jobbigt att gå ner för trappen :P

I morgon blir det nog inget speciellt, ska bara var hemma och ta det lugnt, kanske läsa någon bok eller så :)

23.02.11 Onsdag

Vad ska man göra idag, något i alla fall borde man ju göra..

Igår så blev det en ganska späckad dag med mycket att göra. Först så blev det en sväng på vårdcentralen och var där en stund. Sen blev det en snabb lunch hemma med älskling och sen så åkte jag hem till svärmor och fikade lite och så åkte vi ner på second hand. Där hittade jag massor med saker, koppar, fat, duk, servis ja you name it. Något mycket blev det handlat, hade två stycken fulla papperskassar med mig hem.. Haha folk tror säkert att jag är galen som shoppar på second hand :P men man hittar mycket med retro saker som passar faktiskt in bra här hemma. Sen så blev det att åka hem till gubben och visa alla prylar som jag har fyndat :P Sen så blev det middag, blev bara hamburgare med bröd igår, orkade inte engagera mig över vad vi ska äta. Huvudsaken är ju att man får något i magen. Sen så var det hockey, vilket jag tycker är skit trist men det blev roligare för Bella och Mattias kom och kikade, då gjorde jag chokladpudding med banan och hallon. Det var smaskigt och massor med kaffe blev det, till slut fick jag nästan inte dricka nå mer kaffe eftersom jag blev så speedad, haha.. Fannie kom och sovde över med eftersom mamma jobbar, så vi tittade lite på big brother, med det blev ganska fort ner i sängen var väldigt trött.

Sen blev det att vakna till att Fannie skulle kliva upp och göra sig i ordning, jag låg däremot kvar i sängen och var riktigt trött. Men riktigt schysst är jag som kliver upp när hon åker, men nu så är jag så trött så jag skulle kunna gå och lägga mig igen men jag ska försöka göra något ändå. Borde städa som jag sagt i flera dagar, så nu kanske jag ska göra det :P Sen ska jag försöka att ta mig någonstans så jag inte sitter inne hela dagen.

Ska nog slå en signal till bella snart, och höra om vi ska ses. Hon är en riktig vän hon, det finns ingen som henne, hon kan man lite på i vått och torrt i alla fall, det kan man verkligen inte göra på vissa andra. Men dem behöver man inte vara med, vilket är jätte skönt. Men då finns ju uttrycket släktingar får man men man väljer sina vänner vilket stämmer så himla bra. Men ibland råkar man ut för vissa rötägg ändå..



Några av prylarna jag köpte igår :)


22.02.11 Tisdag

God morgon !

Sitter nu och har nyss ätit frukost med älskling som fortfarande inte är pigg, men febern har ju åtminstone släppt. Snart blir det att åka ner på vårdcentralen för ett litet besök hos socionomen, det kommer nog att gå bra, men trött är jag så jag kommer nog sitta där som en mör torsk.

Sen ska jag nog inte göra så mycket, funderar på att dra en sväng på second hand, men jag vet inte än hur det blir. Kanske kanske inte. Men först så ska jag äta lunch med Simon när jag kommer hem. Så man orkar med dagen.

Igår blev det en heldag ute, eller ute och ute inte hemma i alla fall. Åkte hem till Lisbeth och var där nästan hela dagen, så när klockan nästan var fem så drog jag mig därifrån men det var svårt att åka ifrån den lilla sötnosen. Hade hur trevligt som helst, länge sedan vi bara satt och pratade och bara var :) Sen fick jag hjälpa Lisbeth att bada Klas, det var riktigt roligt. Sen blev det en sväng till mamma, helst plötsligt så gjorde jag mat där, korvstroganoff med pasta. Sen kaffe med mamma framför teven, men jag ska inte berätta vad vi såg på, då tror nu jag är galen :P Sen kom Jossan för att sova över här, så då käkade vi var sin semla och kikade på desperata hemmafruar. Det var en bra avsnitt. Sen blev det i säng för en peng och nu så sitter jag här. Det var en liten uppdatering från gårdagen, tittar in senare och slänger in några ord.




21.02.11 Måndag

Åh vad jag fryser..

Har nästan alldeles nyss klivit upp ur sängen, åh vad jag har sovit i natt. Sovit nästan tolv timmar haha hur ofta gör man det egentligen? Inte så ofta men det kanske händer :P Men har vaknat några gånger nu på morgon sidan när Simon ringde och sa att han var på väg hem eftersom han inte kände sig så pigg, stackarn vi har ju nyss varit sjuk och nu blir han sjuk igen :( Men det är som det är, han blir nog frisk snart.

Lyckades faktiskt se hela Big Brother igår, men rackarns vad trött jag var. Det blev ju att bara stupa i säng efter det. Men helvete vad roligt det ska bli och följa den serien, en del verkar ju helt fläng i huvudet. Men det är ju lite roligt att de har lite överraskningar eller vad man ska säga att det är i år, en transa och ett par som inte får säga att de är ett par för då åker de ut. Det här ska bli roligt att se :)

Men nu så ska jag bara kolla runt lite på nätet på billiga bläckpatroner så man kan beställa nya så att det finns när det tar slut, för om jag känner mig själv så kommer jag att skriva ut mycket på min nya skrivare, kanske inte ens viktiga saker :P

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka och hälsa på Lisbeth och lille Klas, sötungen :)


update

Sitter mätt och belåten och mycket trött nu framför datorn..

.. Men försöker verkligen hålla mig vaken, vill ju så gärna se Big Brother, men vi får se om jag ens är vaken då. Hoppas det, eller det spelar ju inte sådan stor roll egentligen, det finns ju alltid repriser att titta på någon annan dag. Men inte i morgon för då ska jag fara och snusa på en bäbis, världens sötaste Klas :) Så då blir man där ett bra tag troligtvis, kommer inte kunna slita mig i första taget direkt ;)

Har nyss ätit inbakad kyckling, har hittat på receptet själv. Och det blev ganska gott men jag gjorde för mycket "smet" så den ser inte riktigt rolig ut när man tittar på den. Men det spelar ju inte sån stor roll, gott var det i alla fall. Så nu har jag gjort matdosor av det som blev kvar. En till Simon till lunch i morgon, och en till mig och en till mamma som hon kan ha ikväll på jobbet och smaska på. Börjar redan fundera på vad jag ska göra för middag i morgon, blir nog bara något enkelt. Men vad är ju frågan..

Städat bort lite grann har jag gjort, dammsugit bäddat sängen och plockat bort lite, men ska nog se så jag ska torka golven och skura med och slänga in en tvätt, men bara om jag orkar. Kan ju ha som mål att åtminstone göra en sak av dessa i alla fall, hihihi ;)
Åkte till mamma en sväng med och drack kaffe och hämtade hem mina saxar och kappan, Jonas orkade inte att bli klippt i dag, så det får bli nästa helg.

Nej nu ska det bli en mycket stor kopp med kaffe så jag håller mig vaken en stund, Fast jag skulle gärna vilja sova nu eftersom att jag har bara sovit tre och en halv timme idag, men jag ska hålla mina vackra blåa ögon uppe en stund till haha ;)

Maten som ser ut som den gör :P


Jag och älskling, här gör sig Simon redo för att diska. Vilken tur jag har :)

Kär och galen :)

Kär och galen :)

Det kan man lugnt säga att jag är. Är helt överlycklig över min älskade fästman Simon finns i mitt liv, han är mitt ljus i mörkret och jag vill aldrig leva utan honom. Han är den som gör mig hel och han håller hela mitt hjärta i sin hand. Jag älskar honom så väldigt mycket så, lika mycket som man behöver luft för att kunna andas.


20.02.11 Söndag

God morgon världen :)

Nästan alldeles nyss vaknat. Av att mamma ringde och väckte mig så började dagen med ett litet telefonsamtal, sen blev det fort upp till kaffe bryggaren och slå på den och ringa ännu ett samtal till Bella.
Nu så ska jag bara slappa en stund innan jag börjar röja här hemma och så ska jag snart förbereda middagen så det är gjort, så slipper jag göra så lite som möjligt ikväll när jag kommer att vara dö trött.

Ska lite senare hem till mamma och pappa j för att klippa pappa j, han har börjat bli lite långhårig, haha. Jag vill också klippa mig, gärna redan idag. Är så hel less på min frisyr, vill göra något radikalt som ingen förväntar sig att jag skulle göra, men jag måste nog fundera en stund till..

Senare i kväll om jag är vaken så blir det att kika på Big Brother premiären, det ska bli riktigt roligt att se vad som
kommer hända i programmet den här gången, det har ju inte varit på några år så man ska väl inte ha för höga förväntningar. Hoppas bara att jag är vaken då :)

19.02.11 Lördag

God kväll :)

Nu sitter man här ännu en gång i bara morgonrocken och mer eller mindre bara väntar på att åka på jobbet. Har sovit väldigt illa i dag på något vis, och vaknade halv fyra?! Det brukar ju aldrig hända, så jag tror faktiskt att jag ska lägga mig i sängen en stund till och vila mig innan jobbet. Bara krypa under täcket är ju nog härligt :)

Har ätit en god middag som svärmor har skickat med älskling när han for därifrån, kyckling med wok och sås och massa annat gott :) Skönt att vi inte behövde göra middag i dag, fast det behövde vi ju inte heller göra igår. Haha. Sen har jag kikat på Greys anatomy som kom igår, det var faktiskt ett ruskigt bra avsnitt idag. Längtar redan till nästa vecka. Sen av ren tristess och trötthet så kikade jag på Trassel igen, det är ju hockey idag så man måste maxa sin teve tid verkligen, haha.. Så medans jag kikade på film så satte Simon upp en hylla ovanför datorn så var har lite bättre förvaringsställen. Så när den var uppsatt så började hockeyn och jag började göra i ordning vid skrivbordet. Det blev mycket bättre än vad det har varit i alla fall :)



Igår blev det ju som sagt middag hemma hos mammsing, det var super gott, men trodde att jag tillslut skulle spricka så mätt var jag och dessutom så bjöds det på tårta efteråt. Mamma hade gjort pinocciotårta och som var helt enkelt super god :) Glömde kameran i bilen vilket var typiskt. Sen blev det att skjutsa hem Margit och Christer innan det var dags att inta min position på jobbet, men for förbi coop och köpte lite gott till natten först :) Och när vi väl kommer på jobbet och ska fika så bjuder en kollega på en semla, då trodde jag det var kört sen, himmel vad mätt jag blev, fy vad jobbigt det blev för magen, haha men jag får faktiskt skylla mig själv.
Så ja en liten updat blev det i alla fall. Nu blir det att inta sängen en liten stund :)

Nu sitter jag på jobbet och längtar hem. T...

Nu sitter jag på jobbet och längtar hem. Trött som en gnu och vill bara sova. Men snart så får man byta om och hoppa in i bilen och köra hem. Ska då krypa ned i sängen bredvid älsklings simon <3


update

Då ska man alldeles strax fara :)

Och käka hos mamma och pappa j. Men först ska jag hämta plastis farmor och farfar sen blir det tacos och tårta hemma i moliden. Sen blir det att åka på jobbet.

Har bara för ett tag sen kommit hem från att ha varit med Bellis och Mattias. Det var roligt, skratta gör man alltid när man är med Bella, vilken humor vi ha :P Blev några svängar runt om i stan och så. Fick även en skrivare av Bella, tok fan inte behöver hon ge mig den kunde ju faktiskt ha betalat för den. Tack snälla Bella!

Ha en bra kväll, skriver nog ingenting förrän i morgon när jag vaknat.
Ha en super trevlig kväll allesammans :)

18.02.11 Fredag

Snart färdig för att åka..

Och hälsa på världens bästa Isabella :) Det var ett tag sen vi sågs eftersom jag har varit sjuk så det känns roligt. Så ska dit en sväng och bara vara :) Sen ska jag åka till mamma och käka tårta. Men plastis får inga presenter eftersom han fick dem redan igår. Haha jag är ju hopplös som inte kan vänta att ge presenterna.

Sen så blir det att göra lite middag, blir nog att göra en egen version av inbakad kyckling, det är ju bara att hoppas att det blir gott :)

Men nu först så ska man bara klä på sig och åka sen, är nästan helt klar, jag är ju segast i världen på att göra mig i ordning bara haha, snart så. Det känns skönt att äntligen göra något och inte bara sitta inne.  Äsch då nu ska jag göra någon nytta, hej hopp :)

update, again..

Då har man överraskat älskling med go middag när han kom hem :)

Idag så tänkte jag överraska min älskade fästman på god mat med efterrätt. Det blev fläskfilé med klyftpotatis och rödvinssås och bearnaisesås. Riktigt gott blev det om jag får säga det själv :)

Så har jag klätt upp mig lite fint i alla fall, ser hel och ren ut i alla fall, tog faktiskt på mig min Burberry klänning till kvällen ära :) Ringde till Simon tidigare i dag och lurade han med att fråga om det var okej om vi käkade makaroner med korv till middag eftersom jag inte visste vad jag skulle göra. Ja säger ju älskling. Men när han kommer hem så möts han av en helt annan måltid, glad blev han verkligen.  Då känner man att man har gjort något bra när det blir så uppskattat. Sen blev det att plocka undan lite och diska bort sen nu så har jag bjudit på efterrätt, det blev ingen speciellt bara chokladpudding, men det tycker Simon så mycket om så då är det ju klart att han ska ha det :)

Så nu sitter Simon och tittar på denna eviga ishockey och jag bänkad framför datorn, men men det är som det är. Har varit lugnt och skönt ett par veckor nu så det är väl okej om hockeyn börjar igen :P Haha just snyggt av mig. Då kanske jag ska ta och göra något nyttigt som att gå på en liten promenad kanske? vore en idé efter allt jag har proppat i mig nu till middag. Snart kommer lillasyster också och ska kika på hockey, vilket är boring. Jag blir bara trött sin jag tänker på det, kanske ska sitta fint med en kaffe kopp kanske.







17.02.11 Torsdag (update)

Kanske man ska ta och göra något nu eller?

Har nyss gjort ett test om demens, alla rätt :) Så nu är det bara att skriva ut mitt diplom, yes :)
Sen nu så ska jag plocka bort lite grann och sen handla lite till kvällen, mys kvällen :) Kanske man ska till och med göra efterrätt idag till älskling, eller var tror ni?

17.02.11 Torsdag

Åh så trött jag är..

Vaknade av att älsklingen ringde och väckte mig halv nio, måttligt glad jag blev då, eller inte. Jag hade sovit konstigt i natt så jag tänkte jag skulle få sova ut men icke sa nicke. Så då var det bara att kliva upp och göra sig lite frukost, mums vad gott det var :) Aptiten börjar mer och mer komma tillbaka.

Igår började jag och älsk och se Love and other drugs men vi såg aldrig klart den, och det vi såg var ingen höjdare, sammanfattningsvis så handlade den mest om högljudd sex hela tiden och försöka få in nya sorters mediciner på marknaden, men hallå lite bättre kunde de ju ha gjort den. Så idag nu så har jag börjat se trassel, haha den är faktiskt riktigt bra. En av de bättre animerade filmer som har kommit på ett tag.

Nu blir det att kanske klä på sig, vore ju en idé kanske. Men vi får se när jag orkar, haha. Sen ska jag väl handla har tänkt och göra en mys middag idag åt älskling <3 Eftersom det blev inget alla hjärtans dags mys och så jobbar jag hela helgen. Typiskt.

update, again..

Så nu sitter jag här framför datorn igen, vilket inte är så ovanligt.

Men idag blev det inte så många knop gjorda, bytte sängkläder plockade bort med mera. Haha roligare saker kan man ju ha för sig på en onsdag eller hur :) Och ingenting bra är det på teven heller, Simon sitter där just nu men sen ska vi väl se fuskbyggarna, om jag orkar. Kanske man hoppar i duschen och sen i sängen och se en film. Blir nog inte riktigt att se love and other drugs i dag, men man vet aldrig. Har ju haft en riktig slappar dag, gått runt i min one piece och bra myst.

I dag när älsk kom hem så kommer han med en ny kaffe bryggare :) Jippie säger jag :) Jag gillar egentligen perkulator kaffe bättre än brygg men det är så mycket enklare att göra i en bryggare. Åh vad glad jag blev, vad är det man säger gratis är gott :) Sen så åt vi som sagt soppa till middag, vilket var ganska gott, men min mage är inte riktigt som den ska än så jag tog det lugnt med ätandet. Haha det brukar aldrig stoppa mig annars :P Sen så satte älsklingen upp lampan som jag har fått tagit av mamma i teve rummet. Åh vad jag tycker att det blev bra, men det är ju bara min konstiga stil :P

Nej nu ska jag ta och kanske prova en kopp kaffe som jag inte har druckit på flera dagar, har verkligen saknat det, haha lite koffeinberoende eller?
Före                    Efter                             Älsk <3

"tavlan" som jag surrade om tidigare

Två nya saker som jag köpte förra veckan. Är grymt nöjd ;)

update.

Ja inte har man egentligen kommit så långt i dag..

Har landat i sängen igen, men har faktiskt varit upp till mitt försvar. Skulle bara kolla om det har kommit ut någon ny film och jag hittade en som jag vill se. Ska fråga älsk om vi ska se den i kväll. Det blir Love and other drugs i sådana fall.

Har äntligen stoppat in ett kort i min så kallade ram, hittade fotoalbumet. Det blev ganska bra faktiskt, har inte direkt så super många nya kort men det är ändå inte det allra äldsta som jag har. Det kommer en bild på den senare. Idag är det älskling som har bestämt vad vi ska äta för middag, det blir gulasch soppa med baguetter. Längtar redan nu :) Så jag kommer inte behöva engagera mig så mycket med matlagning i dag. Vilket känns skönt :)
I morgon tror jag att jag ska göra någon gryta med fläskfilé, kanske det skulle vara något? Ja man vet aldrig.

Också har jag gjort i ordning plastis presenter som han ska få när han kommer hem, kan ju inte direkt skriva vad det är rätt vad det är så får han reda på vad det är, haha det vore ju inte så himla bra. Hej hopp:)

16.02.11 Onsdag

God morgon god morgon :)

Fast jag har egentligen varit vaken över två timmar vid det här laget, men ligger dock fortfarande i sängen. Idag känns lite bättre än igår, magen är lite som den är dock men vad kan man förvänta sig. Ställde mig på vågen, har gått ner ytterligare. Men snart så vänder det nog och jag går upp.

Idag fyller min älskade plastpappa år, man han är inte hemma så det blir inte att gratta han förrän till helgen när han kommer hem. Det måste bli på fredag då eftersom jag börjar jobba på fredag kväll. Vill inte men man måste ju för att få in lite pengar. Nej nu ska jag se one tree hill och sen ska jag försöka få mig upp ur sängen och byta sängkläder. Men det känns riktigt jobbigt, men man måste ju. Hoppas magvärken ger med sig lite, inte direkt skönt att ha magkatarr, usch fy och blä för det. Och kanske man till och med kan ta sig en liten promenad i dag, det vore riktigt skönt :)


En trött Amanda


15.02.11 Tisdag

tjii fick jag..

Magsjuk blev jag ändå, kändes så där jätte roligt. Trodde verkligen jag skulle klara mig, ägnade mig hela söndagen åt att städa bort magsjukan efter Simon. Ja och då självklart blir jag sjuk. Men det är som det är, det är ju nästan över nu i alla fall. var knappt ett 24 timmars sjuka, vilket var skönt. Det ända som är att jag har magkatarr, vilket är mindre skönt.

Så här hemma hos oss blev det ingen alla hjärtans mys, jag sov i ungefär 36 timmar så jag var mer sövd än vaken. Men i dag börjar det kännas mycket bättre. Har kunnat äta och hållit mig vaken hela dagen samt så har jag gått ner i vikt vilket ändå inte är så konstigt, typ 2 kilo eller något sådant. Har till och med duschat idag , dock så satt jag på pallen men ändå. Nej nu ska jag lägga mig ner, sitter just nu i sängen, och fortsätta titta på serier och sen ska min super bästa älskling krypa ner här bredvid mig. Han är så snäll som har tagit hand om mig nu när jag har varit sjuk, jag bara älskar honom så mycket! En liten uppdatering blev det i alla fall. Hej då :)


13.02.11 Söndag

Ja då sitter man framför datorn igen, en av de sysslor man har haft för sig mesta dels av helgen..

Igår så blev det inte många knop gjorda. Jag satt mest framför datorn och framför teven hela dagen, orkade inte ens plocka bort här hemma. Hade ont i magen nästan hela dagen så det kändes verkligen som om att jag skulle bli sjuk, men icke sa nicke är fortfarande frisk, men magen känns lite konstig men det är nog mest bara i mitt huvud.
Jossan skulle ju komma men eftersom jag hade ont i magen så tyckte vi att det var bäst att hon inte kom. Men i morgon är typ karantänen över, för då är det 48 timmar sedan sen Simon var dålig.

Sen så blev det en liten promenad, ska nog ta en idag med men vi får se, och så tittade vi på melodifestivalen, det var verkligen inga super bidrag som spelades. Vi kollade till slut inte ens.
Färgade även håret igår, vilket var väl behövligt, hade fått en riktigt fin utväxt.

Här håller man på att kletar med färg, och här är efter resultatet, det skulle verkligen inte bli så mörkt men det är som det är nu är det gjort i alla fall. Sen plockade jag ögonbrynen som också behövdes, riktiga buskisar var det innan men nu är de nästan för tunna. Hahah att man aldrig är nöjd :P

Idag så har jag mest hållit på att städa bort och så, tvättat allt som låg i sängen, täcken kuddar ja you name it. Håller fortfarande på dock. Är snart inne på min tredje maskin och det är väl tänkt att man ska hinna en fjärde med men vi får se om inte man kanske ska tvätta den i morgon. Har ju som sagt legat på luftmadrassen i teverummet för att inte ligga direkt i smittan, men nu känns det skönt att få ligga i sin egen säng bredvid Simon, är verkligen inte van att sova ensam så där. Sen har jag diskat bort och plockat undan och varit och köpt pizza, haha med matlagningen blev jag lat i stället. Sen ska vi se lite tre kronor, nu är vi inne på rakt femte säsongen. Ja det är verkligen roligt att titta på. Och det roliga är att man ser hur bildkvalitén blir bättre och bättre för varje säsong.



Och här är min nya teverums lampa, diggar den starkt, men jag har ju lite annorlunda stil, haha. Mamma skulle komma hit och lämna en tak krok och sen när jag ringer så hade hon glömt det, haha men det är ju inte hela världen, vi får bara sätta upp lampan en annan dag. Nej nu ska jag fortsätta. Hej hopp :)


12.02.11 Lördag

Nu sitter jag och tittar på tre kronor och älskling har piggat på sig så nu sitter han och tittar på ishockey.

Kanske man ska försöka göra i ordning något att äta åt sig själv, Simon ska nog bara hålla sig till soppa och hårdbröd än så länge. Men det är inte roligt att äta själv. Men man måste ju. Har väldigt mycket med köttfärs kvar från igår så man kanske ska ta och äta lite tacos idag igen. Känner inte riktigt för det men det är enkelt att göra i ordning.

Idag har jag inte gjort så himla mycket, gått en liten promenad och sen inte så mycket mer. Är fortfarande skit skraj över att jag ska få magsjuka, snälla låt mig få slippa det hatar verkligen det. Och har man inte haft det på 8 år så hoppas jag inte att jag får det nu.

Nej nu snart så kanske Jossan kommer för att hålla oss sällskap. Det ska bli roligt, hoppas hoppas hoppas att jag inte blir sjuk bara. Då blir det lite jobbigt. Fast det ska nog gå bra. Nu så kallar teven, vi hörs :)

12.02.11 Lördag

Kanske man ska göra sig i ordning för att inte göra något sedan? Äsch klart att jag ska göra något, jag måste om inte annat om jag inte ska bli galen..

Igår gick väldigt segt, långsamt.. Men tur att jag har en super snäll familj och kompis. Mamma ringde, svärmor ringde och bella ringde. Tack för att jag fick några att prata med. Annars hade nog kvällen blivit helt olidlig. Gick en liten promenad och sen blev det att fixa i ordning för sängen, låg faktiskt på luftmadrassen i tvrummet och såg på lejonkungen. Hade inte direkt lust att sova med Simon, försöker akta mig fortfarande även fast jag än så länge har klarat mig. Men det som nog var tristast igår var nog att äta middag själv. Fast jag gjorde faktiskt en taco tallrik. Annars hade det nog bara blivit lite youghurt och en smörgås så det var ju tur att jag tog mig i kragen, hahah..

Idag ska jag nog försöka göra något även fast jag som är fast hemma. Kanske köra en tvättmaskin och gå en promenad och så. Kanske man ska kolla hur mycket med pengar man har så kanske man ska åka in till stan och hyra en film, det vore ju en idé. Hoppas älskling känner sig lite bättre, fast lite bättre är han ju redan nu. Vilket känns skönt. Febern är nästan helt borta. Hoppas han blir helt frisk nu snart :)

Nej nu ska jag ta mig i kragen och göra något, men först måla naglarna. Bjuder på några bilder så länge :)


Gårdagens middag       Nattmundering :)           Lite gott måste man ju få :)


Astrid blev mitt sällskap :)     Ute på en promenix, riktigt kallt var det


11.02.11 Fredag (uppdaterad)

Jaha då har magsjukan kommit till oss med..

Känns ju riktigt roligt att man vaknar av ett samtal i från fästmannen som är på jobbet som säger att han har börjat kräkas.. Min tanke var åh nej så nu blir jag sjuk med, jag som har klarat mig hittills. Men det är som det är, stackars lilla Simon som ser helt slut ut. Har bäddat ned honom och prackat på han massor med vätska. Så nu får man leka sjuksköterska haha. Nej men skämt å sido, hoppas det går över snart för honom och att det inte är något långvarigt. Kroppen tar ju verkligen stryk av magsjuka.


Stackars älskling <3

Ja men vad ska man själv göra idag då, det blir då inte att träffa någon. Det vore ju just snyggt om jag smittar ned någon annan, det är ju bara att hoppas på att jag inte redan har hunnit göra det.  Men lite måste jag ju i alla fall ta mig ut, gå en promenad åtminstone och handla lite. Måste köpa blåbärssoppa och sånt till älsk.  Men först så ska jag titta på Greys anatomy som kommit idag :)
Det blir bara jag och kissarna idag.
Tur att jag städade igår i alla fall, annars hade det inte blivit gjort på ett tag eftersom man vill ju inte leva om hur mycket som helst nu när Simon är sjuk, och jag hoppas verkligen för hans skull att han blir frisk snart. Han är ju mitt allt och det gör mig så ont att se att han mår dåligt.



Ja då sitter man här hemma alldeles ensam. Simon ligger och sover för fullt och är helt slut på. Till råga på allt så har han feber med. Tycker så synd om han. Än så länge har jag tur och inte har insjuknat än, men har ont i magen fast det har jag typ haft hela dagen och det är nog mer bara inbillning. För än så länge har det inte hänt något. Och om jag har riktigt mycket med tur så blir jag inte sjuk.

Men tråkigt har jag i alla fall, har varit en sväng ner på affären och apoteket men mer än så har det inte blivit. Om jag ändå hade något att göra. Fast jag ska väl snart göra middag åt mig själv, vilket bara känns sisådär roligt, men man måste ju äta något i alla fall. Det blir nog tacos för jag har redan tagit fram köttfärsen. Men nu så har jag ju fixa en massa bra jag kan titta på i alla fall, det blir en massa med tecknat. Knattarna, Herkules, Timon och pumba, skrotnisse ja en massa har jag fixat hem. Känner mig något vuxen :P haha eller inte.. Kanske man ska göra i ordning grönsakerna nu, något måste jag ju i alla fall göra, så jag inte sitter och funderar så himla mycket. Tankarna vandrar allt för mycket i dag vilket känns riktigt jobbigt, känner mig isolerad, faktiskt rikitigt ensam, hade Simon varit på jobbet så hade jag kunnat ringa honom men nu när han är sjuk och sover så känns det alldeles tyst. Äsch jag ska inte försöka tänka på det något mer. Hörs!

10.02.11 Torsdag

Casual Torsdag..

Har nästan alldeles nyss kommit hem från mamma där man har lagat lite mat. Och nästan det första Amanda gör när hon kommer hem är att brygga kaffe, den där Amanda är ju lite annorlunda eftersom hon skriver om sig själv som en tredje person ;)

Idag har det blivit att vara med Bella och Mattias, tvingade mig på dem idag, haha jag är ju ändå värst bjuder typ mig in bara så där. Men jag hade ju i alla fall med mig fika bröd. Så det jämnar ju ut sig lite i alla fall.
Sen har vi handlat lite och så sen blev det som sagt en sväng till mamma. Sen blev det att åka hem till älsklingen och packa upp alla varor som man har handlat. Så nu är jag trött, men det kan ju bero på att jag har varit vaken sen Fannie väckte mig kvart över sju i morse. Min kropp fungerar inte riktigt så tidigt på morgonen. Men det var bara att kliva upp och sen tok poppa musik när liks alla är på jobbet, shaka lite ruuumpa i vardagsrummet när ingen ser är ganska roligt. Sen tog det ju lite av en evighet att göra sig i ordning för jag hoppade runt lite väl mycket. Haha..
Nej nu ska jag dammsuga som jag har sagt i flera dagar, men hallå det är ju torsdag och då har vi alltid städdag hemma hos mamma kanske ska införa den traditionen hemma hos oss med :P

Hejsan hoppsan bara ;)



09.02.11 Onsdag

Då är man hemma igen ..

Idag så har jag inte gjort så speciellt mycket, Fannie sov hos oss och till råga på det så fick hon feber igår kväll så hon fick vara med mig idag. Så då har vi haft mysigt och sett på serier och ätit gott och så. Sen blev det att svänga in till mamma och lämna av lillen, och när jag ändå var där så fixade jag kaffe åt mamma och så. Sen åkte vi till svärmor för att fira hon med smörgåstårta, mums vad gott det var :) Sen var vi där ett tag och surrade på och så.


Simon, Karin och svärmor :)         Jag, Karin och svärmor :)

Sen blev det att hämta upp Fannie igen för det blir en natt till hos oss. Blir även att vara med hon i morgon med eftersom hon inte kan gå till skolan eftersom hon är sjuk, stackars lillasyster. Men man kanske ska ta och plocka bort lite här hemma. Fast jag egentligen redan gjort det men jag skulle behöva skura och dammsuga, men jag har ingen ork till det idag eftersom det inte känns riktigt bra. Det gör ont, och nu vill jag bara att det ska gå över men det gör väl det någon gång. Efter några möten till så kanske det börjar ordna upp sig lite. Men det är väl nästan två veckor kvar tills dess, så jag får härda en stund till..

Nej nu så ser vi en film istället för att städa, little fockers så hade vi kanske tänkt. Den verkar vara ganska bra, städa gör jag nog i morgon, och helghandlar. Måste om inte allt göra något, men vad vet man.
Bjuder på några bilder med, lite ful bilder som jag säger :P




08.02.11 Tisdag

Ligger fortfarande i sängen och latar mig, tro vad man ska göra idag då?

Det egentliga vad jag vet vad dagen har och erbjuda är att klockan fyra ska jag ner på vårdcentralen idag igen ca en timme och vad jag ska göra till middag. Blir spagetti med köttfärssås, det var riktigt länge sedan som det gjordes. Jag borde åka på djurmagasinet och köpa kattsand som älskling har sagt åt mig i flera dagar att göra, men vi får se om jag orkar, haha jag som har så fullt upp eller inte.

Jag borde väl ta mig ut i alla fall idag, kan ju inte sitta inne då blir jag ju tokig, men vad ska man göra egentligen. De flesta jobbar eller går i skolan. Men någon liten stackare är nog ledig som kan förbarma sig över mig. Nu kom jag på dessutom att svärmor fyller ju år i morgon så då ska vi åka dit, mums för fika :) Fast jag egentligen borde börja tänka på vad jag äter igen, så att det inte börjar gå över styr igen. Men än så länge håller jag samma vikt, vilket känns bra.

Sitter och kollar runt lite på nätet efter en ny golv lampa men det får nog vänta eftersom jag har hittat en massa andra saker jag vill ha på en annan sida, som jag funderar starkt på att skicka efter men undra vars jag ska ha allting, vi har nog mycket med grejor men jag kanske ska rensa lite så jag får plats med lite nytt :) Funderar även om jag ska behöva köpa en ny duk till köket, har som ingen som jag verkligen känner att den passar, men man kan ju inte få allt. vi får se vad jag gör. Kanske beställer saker eller inte, fast jag har verkligen lust att beställa. Haha Simon kommer att bli tokig på mig :)

Och alldeles nyss ringde resursplaneraren så då har hon fixat ihop lite nätter åt mig som jag kan jobba resterande av månaden, får hoppas att det går bra, men det är nog lugnt puckar. Då får jag ju en bra lön nästa månad med. Vilket känns jätte bra. Men nu så är jag lång ledig. Vilket också känns bra, vill inte ta på mig för mycket heller det är bara onödigt. Men den där lönen kommer bra till hands om allt ordnar sig som jag vill :)

Nu ska jag försöka i alla fall ta mig ur sängen och fixa i ordning lite här hemma, bädda sängen åtminstone.


07.02.11 Måndag

Hejsan hoppsan, nu verkar det som om alltid när jag skriver ett inlägg så sitter jag mer eller mindre i pyjamasen, haha här har man inget liv :)


Men ska nog sätta lite fart och börja städa lite, börjar allt se att dammråttorna börjar krypa fram fån alla hörn och kanter. Men det blir väl så när man har djur de hittar dammet fortare..

Har nästan sovit bort hela dagen idag, vaknade vid två och kände att jag hade riktig stor lust att fortsätta sova men masade mig upp ur sängen till soffan. Kanske man ska sitta där hela dagen, låter frestande men vad ska Simon säga när han kommer hem ifrån jobbet. Haha att det inte skulle var första gången kanske. Äsch tror jag jag bara hoppar in i vattenfallet och drar den på mig en ren och fin mysdress, hade liks inte tänkt att gå ut i dag.

En bra dag kommer oftast ensam, eller?

Nej nu ska jag ringa mamma tror jag och surra lite :)

Mamma på min student ;)



06.02.11 Söndag

Då ska man strax göra sig i ordning för att åka iväg på jobbet :)

Haft en rolig dag i dag med skoter tur, med Simon och Fannie. Gud vad vi har skrattat idag, ramlat av från snowracern när vi har tolkat bakom skotern. Riktigt roligt har vi haft. Sen blev det hem för att värma sig och sova lite så man orkar med nattens bravader. Men annars så har det faktiskt inte hänr så mycket idag, haft en lång roligt solig dag med mycket skratt :) Nej nu ska alldeles strax åka jobba, hej då!




05.02.11 Lördag

Liten fortsättning fast med lite bilder :)

Har nyss ätit en god middag med Simon, och lille kisse ville vara med på ett hörn med. Aldrig får man äta ifred utan att hon står och tigger, ibland undrar jag om vi har en hund :P Idag blev det som sagt fläskfilé med klyftpotatis, det är verkligen super lätt att göra och super gott, mums :)


Super lätt att laga :)                                    Pinjenötter till salladen.


Lite gott var det i alla fall :)                                    


Älsklingen verkar tycka om det jag lagat <3

Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan med Simon, kanske se melodifestivalen eller vem vet kanske en film, vilket inte är så ovanligt, haha.. Ska försöka hålla mig vaken ett tag i alla fall, även fast jag är riktigt trött.



05.02.11 Lördag

God Morgon :)

Sitter just nu bara rakt upp och ner framför datorn och funderar på vad man ska göra idag, och då kom jag på just ja det är ju hockey på teven. Kul eller inte.. Vad ska man göra då, kanske röja undan lite i lägenheten, städa som jag nästan alltid gör när det är hockey. Blir nog så.  Vill egentligen hitta på något men hur kul blir det när pojkvännen vägrar fara någonstans när det är hockey, så det blir ju jätte kul. Kan inte någon komma och dricka kaffe med mig? snälla :)

Har jobbat i natt med och det var verkligen super lugnt, jag och Bella satt ju som ihop typ hela natten. Men det var skönt att det var lugnt. Det var lite osäkert om jag skulle jobba i natt med men det blev inte så ändå. Allt gick bra, på ett sätt känns det ganska skönt men det skulle inte göra något om jag skulle jobba. Men nu har jag sådan tur att jag får sitta hemma och titta på hockeyn (ironisk) Men det blir i alla fall en skön hemma kväll.

Det känns ganska bra idag, men inte helt hundra. Känner mig lite down ändå men man får försöka vara positiv. Det går väl över småningom. Man får vara glad att det inte är värre än vad det är. Och ta dagen som den kommer eller en dag i taget som man brukar säga. Men annars så..

Det verkar som om grannarna under oss håller på att flytta, jippie :) värre grannar kan man inte ens önska sig. Lever rövare på veckorna springer i trapphuset och jag kan säga att det verkligen är lyhört i vårt hus så nästan allt hörs, speciellt när de slänger igen dörrar och spelar musik och är allmänt dryga. Dessutom röker de inne i lägenheten men hallå det finns en balkong varför inte använda den? Det brukar lukta rök inne i våran lägenhet med vilket inte känns så särskilt fräscht. Men nu är det bara att hoppas på att det blir bättre grannar, hade gärna haft den lägenheten för den är större men den är nog så himla inrökt nu så fy. En sak om det vore en äldre som bodde där som rökte inne men när det är ett ungt par som umgås med småbarn och sitter och röker inne så känns det skönt att de flyttar! Jippie ;D

Ikväll blir det klyftpotatis med fläskfilé och sås, vilket känns super gott. Hoppas jag bara har alla ingredienser hemma så jag slipper åka och handla. Har inte tid med det sitter ju i pjamasen, haha. Nej men skämt och sido blir nog en efterrätt med hade jag tänkt eftersom Simon är så söt idag :) Lite lördags mys måste man ju ha även fast det är hockey. Jag säger då det en sak att gå på hockey men titta på teven är ingen hit. Då kan jag göra nyttigare saker som störa de som tittar på hockeyn hihihi.. Nej nu ska jag göra mig i ordning så man slipper se ut som ett nyvaket troll och bara får se ut som ett troll :P


04.02.11 Fredag

Good morning or good evening :)

Sitter nu bara i morgonrocken och dricker lite kaffe så man vaknar till lite grann. Har sovit riktigt bra men är fortfarande riktigt trött efter nattens bravader. I natt gick det riktigt bra att jobba, relativt lugnt var det. Men nu så ska man snart göra sig i ordning för sista natten som det ser ut, men man vet aldrig det kan alltid bli fler :) Och det känns bra. Känns super roligt att jobba med Bellis i natt i alla fall, trötta som troll lär vi ju vara men ändå ;)

Annars är det inte så mycket att säga, ganska bra dag även fast man ska jobba i natt och lämna älsklingen hemma, men han klarar sig nog. Han är ju van att jag jobbar mycket på helgerna, inte för att det har varit så mycket nu på slutet dock. Men han är i alla fall världens bästa pojkvän! Hur otroligt lycklig jag är över att jag har han går inte beskriva med ord <3

Simon hade gjort en ruskigt god middag, typ hemma gjort pizza. Och kaffe :) Sen blev det att kika lite på Greys Anatomys senaste avsnitt som kom idag. Men man ska inte se sjukhus serier när man sitter och äter, ett litet tips.

Men jag måste få berätta, Bella är ju en pärla. Av henne får man ett sms när man jobbar för att kolla hur det är med mig även fast hon bara skulle gå upp på toa och sen fortsätta sova. Det kallar jag att det är en riktig vän som bryr sig om en. En riktig toppen brud är vad hon är :)

Nej men nu blir det att göra sig i ordning för natten bravader, och måste ju packa fika väskan, haha det är ju bland det bästa :)



Mitt allt <3


04.02.11 Torsdag

YOU MAKE ME SICK! GET A LIFE!

03.02.11 Torsdag

En grå dag, men man ska väl försöka vara positiv..

Dagen började ganska bra, lite trött bara men annars så var det ganska bra. Sen blev det ett möte nere på vårdcentralen hos fröken doktor. Gick ganska bra men annars så. Det var jätte skönt att Simon följde med, kändes inte lika jobbigt då. Blir inte lika orolig i kroppen när jag ska göra något när jag är med Simon.
Sen blev det en sväng på affären innan Simon skjutsade hem mig och han åkte på jobbet, och då blev det att köpa en frys pizza till lunch, nog för att det inte är nyttigt men någon gång är ju ingen fara. Sen köpte jag även värsta kaloribomben, en semla och det var super god. Har en kvar men den ska nog Simon få som efterrätt ikväll.

Sen har jag egentligen inte gjort så mycket, har sovit en stund och knäppt lite kort, mest ego pics. Ser verkligen ut som en knäppis på korten men det är roligt att knäppa kort. Nu ska jag väl inte göra så mycket, ska plocka bort lite grann tänkte jag sen så ska jag bara titta på teve.

Nu får vi hoppas att det börjar kännas bättre efter dagens besök hos doktorn, det kommer ju att ta tid men det kommer att bli bättre man får tänka så, även fast det inte känns så. Man får göra saker som känns jobbigt ändå som bara att åka och handla eller gå till jobbet, bara för att visa för sig själv att man kan bara man vill även fast det känns jobbigt.  I feel like i am broken sometimes. Even if i know it will be better..


Gott :)                   Mums med semla :)      Med lille Klas <3



Haha lite ego pics ;)

Old pics.

Hittade några gamla bilder från 2003 :)

Klassresan i 6:an


Haha long time ago

 


02.02.11 Onsdag

Kanske dax att sova nu, tröttheten kommer krypandes efter en bra dag..

Ligger nu i sängen och har nyss sett klart avsnittet av one tree hill som kom idag. Ganska mediokert avsnitt men det går ju att titta på ialla fall. Men ska jag nog sova, känner mig trött för ovanlighetens skull. Typiskt att man kan börja vända på dygnet när man börjar jobba i morgon, och för en gångs skull måste kliva upp tidigare än vad man brukar.

Idag har jag varit med Isabella, och vi är ju lika coola båda två så ni förstår ju hur roligt vi brukar ha det ;) nej men vi har varit och ute på överskottsbolaget där vi köpte var sin skit snygg spegel som egentligen ska kosta 349 kronor men det var priceless pris just nu på den spegeln och då gick den endast för åttioåtta kronor, helt sjuk billigt. Så då har man monterat upp den när man kom hem ifrån stan, och snyggt blev det i hallen. Har känt att jag behövt en spegel där men det har som inte blivit av. Men nu så är det klart och betalt som man säger. Vi var även och fikade på UH. Räkmackan där är verkligen super god, hade aldrig smakat den innan men mums säger jag bara :) Sen blev det att hämta upp Jossan i stan som följde med hem till oss och då vi käkade, inget gott direkt men det var mat i alla fall. Sen blev den en super snabb sväng ut till högland där syrran sprang in på ett ställe i fem minuter snacka om att slösa bensin för något sådant, men det gick bra ändå.

Senare efter det åkte vi hem till Lisbeth och Andreas och deras sockersöta son Klas. Har köpt kläder till honom som jag fick ge dem idag, åh ibland skulle jag vilja ha en egen liten bäbis men ändå inte, det finns så mycket jag vill göra innan det blir några barn här. Knäppte även kort på han men kameran är kvar i väskan så det får bli en annan dag. Men fy så söt han är. Höll i han nästan hela tiden, fick kämpa emot lusten över att ta med han hem, men jag skulle nog få panik om han började gråta, haha.

Nu så måste jag verkligen sova så jag kommer upp för läkarbesöket i morgon bitti, undrar vad de kommer att säga den här gången. Tur att jag har en sådan snäll fästman som tagit ledigt för att följa med mig, tycker verkligen inte om att gå dit själv. Fast jag egentligen borde. Simon är bland det bästa som jag har. Jag älskar verkligen honom av hela mitt hjärta! Konstig vore ju annat ;)

God natt och sov gott :)




01.02.11 Tisdag

Vad ska man göra idag ?

Sitter just nu bara hemma och funderar på vad man ska göra idag. Kanske dra en sväng på Willys för att handla lite eller om man bara ska sitta hemma och kanske köra igång en tvätt. Blir nog att handla och tvätta. Men det jobbigaste är ju att göra sig i ordning. Hoppa in i vattenfallet är så otroligt jobbigt. Man blir blöt och det tar lång tid att torka. Jag kanske är en katt? man vet aldrig med mig, haha.

Vaknade av att resursarna ringde och väckte mig i morse, om jobb i helgen, sa ja men det känns drygt men man måste ju kunna skrapa ihop lite pengar så man klarar sig i alla fall. Och det är ju bara två nätter så det ska jag nog klara. Ska jobba igen åt en på jobbet med men när det blir vet jag inte. Kanske nästa helg och det är ju inte helt illa. Så några nätter lär man  ju i alla fall få.

Kanske man ska göra i ordning sig och göra något och sen när man har varit duktig så får man titta på Gossip girl som bonus, men då måste jag göra något. Det låter väl bra, och hoppas att jag kan få ned anime serien fruit basket så jag kan se den ikväll, men man vet aldrig.


Nu sitter jag bänkad i sängen med datorn och kissekatterna. Älsklingen tittar på hockeyn, jag har verkligen ingen lust att titta. Men så då sitter jag hellre här och inte gör något speciellt, haha. Idag så har jag inte gjort så fasligt mycket, jag har handlat lite så att det finns lite käk här hemma, då kanske jag inte behöver handla något mer den här veckan. Sen har jag varit en sväng och bästaste Bellis och druckit lite kaffe och kikat lite på teve. Sen blev det att laga mat här hemma, och i brist på annat så blev det plättar, och jag vet att jag är lat men jag rekommenderar verkligen smeten som är färdig gjord det enda man behöver göra är att tillsätta smör i stekpannan. Hur behändigt som helst :) Sen blev det kaffe och bulle på maten nog fast jag inte bör äta bullar men riktigt gott var det.
Har även invigt vårjackan idag, åh vad jag är nöjd med den, tack kära älskling som gav mig den :) Är verkligen toknöjd.

Idag har varit en ganska bra dag, inte lika mycket tankar som virvlar runt, och man jämför med dagarna som varit. Det känns ganska bra i överlag men vissa saker gör att jag fortfarande inte är på tiptop. Men man får göra det bästa av situationen och bara försöka överleva det onda. Men det är inte alltid det lättaste man gör. Men som de säger det kommer gå över ge det bara tid, men ibland vill jag inte ge det tid jag vill bara att det ska försvinna, eller jag. Men inget gör det andra bättre. Kanske någon gång kommer det att bli bra, att man ser ljuset i tunneln snart i alla fall. Eller vad tror ni? Så här kan det ju inte kännas för alltid.

Nej nu ska min nostalgi tripp inom musiken fortsätta, spotify är riktigt bra när man kan lyssna på gamla gobitar ;)
Bjuder på lite bilder (ser ut som ett troll:P )

Liten del av min nya jacka syns i alla fall, är grymt nöjd över den ;) HAhah  jag har i here i am, fast jag har i alla fall grymt coola örhängen som min kära syster gav mig igår :) Jag och fästmannen <3 Här försöker jag i alla fall steka plättar.. Vilket evighet sgöra



RSS 2.0