wednesday morning :)


29.06.11 Onsdag

Jaha då var det ett par dagar sen jag skrev så kanske man ska uppdatera lite granna. På midsommar så blev det ett allmänt kalasande och mycket trevligt blev det till slut i alla fall. Men körde nyktert för det är så skönt att få sova i sin egna säng och det slår allt. Men det skulle inte kunna kunnat åka hem på för än på eftermiddagen, och det var väl det som kändes mest som bara jobbigt och drygt.

På lördag morgon så blir min älskling farbror för första gången till en liten kille med det gulliga namnet Oskar :) Men har varit en turbulent tid för honom, men nu verkar det gå åt rätt väg i alla fall vilket känns skönt :) 
Sen på kvällen så blev det besök av lillasystrarna och då blev det att göra slingor på Fannie. Ett par röda vilket blev riktigt fräsigt :) Riktigt nöjd om jag får säga det själv. Faktiskt är det inte så svårt att göra foliéslingor, nästan lättare än att använda hätta. Sen blev det att ha Erika över natten och då blev det en liten myskväll och sen så kom Jossan förbi en gång till och sen blev det att dyka ner i sängen.

Och på söndagen så blev det att käka hos svärmor sen hem för att påbörja jobbveckan. Fast jag började en dag tidigare än vad det var bestämt.

Sen på måndagen blev det upp halv fyra för att åka ner på vårdcentralen och sen handla och efter det ha middagsgäster som bestod av Jimmy och Jim. Sen bar det av på jobbet igen. Sen så har det bara rullat på och nu så är jag ledig i alla fall ett par dagar. Ikväll blir det att äntligen fara och kolla på lägenheten. Men jag kommer nog knappt vara vaken. Hoppas det är bra eller just nu så spelar det ingen roll jag vill bara flytta härifrån ;)


midsommar :)

Sitter nu och ska se när de ska spela poker. Fungerar inte riktigt för de när de ska dela ut markerna men det är ju tur att att jag är här och kan förklara för dem hur de ska göra ;) men för väl se hur länge de ids spela och hur länge som de sitter rakt och ens kan spela ;) själv så är jag nykter ikväll för jag vill hem i kväll eller i natt och inte sova borta. Men det gör inte mig något det :) haft lite ångest både igår och idag så det kanske är för det bästa att inte dricka nägot. Tur både att man kanske mår bättre både psykiskt och fysiskt i morgon. Grillat spelat kubb och nu poker och har jag tur så kanske man får sig en kaffetår innan man åker hem ikväll. Känner mig som en pensionär men. Jag är inte den enda som är nykter ikväll och det känns ju skönt. Hon och jag sitter just nu vid var sin mobil på kökssoffan och knappar på mobilerna istället för vara social men varandra. Nog sagt om detta. Lite annourlunda är hon ju men aja man får ta det som det är. Vara med mobilen istället kanske är en bättre ide ;) men nu ska jag göra något annat typ iget för nu glad midsommar allesammans :)

Monday evening

20.06.11 Måndag

God kväll :)

Sitter nu i soffan och tar det lugnt och kikar på teve, My name is Earl. Finns inte så mycket att titta på direkt. Idag så har det bara blivit en lugn hemma dag och bara allmän slappning. Sen började jag fundera på att boka en klipptid men där jag brukar klippa mig hos Theres fanns det såklart ingen tid. Och det behövdes verkligen klippas för snart kan ju jag börja fläta håret. Så det fanns som tur en klipptid på attityd men är inte ett sådant stort fan att klippa mig där men jag blev faktiskt riktigt nöjd den här gången. Är inte det allra värsta gången i alla fall.   

Sen i morgon så blir det att sociala lite med Jessica det ska bli trevligt :) Sen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Något ska det nog i alla fall bli. Som tur gjorde jag bort bolaget inför helgen idag så slipper man gå någon annan dag nu i veckan när det lär vara fullt med folk som ska handla med. Hade lust att köpa en baccardi razz och bjuda på en jätte god drink på fredag men vet inte vad som hände blev en vinare och några cider istället :P Så nu är det fit fort fight i alla fall men vad man ska ha på sig har jag ingen aning om. Skulle vilja köpa nya kläder men det finns inga pengar till det. Tur man i alla fall har världens superbästa fästman som betalade min klippning ;)

Nej nu ska man kika på teve en stund sen väntar sängen :)

Slee.. sleep.. sleepy!

Snart så får man kanske hoppa i säng. Börjar bli riktigt trött nu och det känns skönt att få ha gjort sista natten. Men vad dagen ska bjuda på har jag ingen aning om. Funderar på att hänga med älskling på jobbet ikväll. Fast det är ju lite som behövs göras hemma med. Byta sängkläder till och börja med sen skulle hela lägenheten behövts gå igenom riktigt. Ser för jävligt ut rent ut sagt. Igår så blev det att sova ända tills kvart över fem och vid halv sex någon gång så kom Jossan förbi och lämnade bilen så hon och jag beställde sallad från matcompaniet och sen satt vi bara och njöt i soffan. Jossan njöt så himla mycket så hon somnade, hihi vart riktigt sugen på att sova jag med men då hade jag nog kommit försent på jobbet. Simon var på grill''fest'' jag skulle egentligen fara med men kände att jag inte nog skulle hinna, sagt och gjort de startade grillen vid åtta och då hade jag varit tvungen att åka. Åh vad jag vill klippa mig nu, ser ut som en snubbe som inte har råd att gå till frissan. Har fått så himla långt att benan inte ligger som den ska längre vilket verkligen irriterar mig. Får vänta tills lönen kommer fast ska nog besställa en tid redan idag så jag verkligen kan få en tid inom en snar framtid. Sist så blev det inte så kort bak som jag hade velat vilket jag måste be hon fixa den här gången. Fast det är bara två månader sen jag klippte mig och. Nu ser man verkligen att håret växer som ogräs. God natt ! Eller god dag!

.

17.06.11 Fredag

Trött som bara den och har sovit riktigt dåligt i dag och det väntar en natt till. Hatar verkligen magkatarr och det passar inte riktigt när man ska jobba och speciellt inte natt.

Ha nyss suttit och målat naglarna och ska dricka lite lite lite kaffe så man vaknar till liv men inte för mycket så magen säger hej hå. Bara två nätter kvar nu sen är det nästan långledighet på en hel vecka. Vilket känns så himla skönt. Och ledig på midsommar och då blir det partaj och bara allmänt roliga hyss ;)

Har inte så mycket att berätta så jag säger hej för nu

My spelling is not so very good

16.06.11 Torsdag

Snacka om att inte göra någonting. Bara vara hemma och ta det lugnt. Har lyckats med att sova tretton timmar i natt och klev upp vid halv tre. Haha var kanske var lite i det mesta laget. Så har inte gjort någonting speciellt. Bara plockat bort lite grann och tagit det lugnt och funderat ut vad vi ska käka till middag. Ska nu hoppa in i duschen sen börja med middagen och sen städa bort lite så det inte är så mycket med damm överallt. Sen blir det jobb i kväll och i helgen. 

Kanske man ska ta sig en funderare med. Vore kanske lite välbehövligt om vad man egentligen vill. Tur att jag har världens bästa Simon som finns här för mig och jag för han :) Vad skulle jag göra utan honom han har funnits i mitt liv i snart sex år och det är de bästa åren i mitt liv. Kan inte få det bättre för jag har det bäst.

Äsch nu måste jag göra något, hej hopp

Absolutly fabulas :)

15.06.11 Onsdag

Ja då har den här dagen gått och jag har verkligen haft en bra dag :)

Klev upp vid sju i morse och sen så har hela dagen bara rullat på. Vid strax efter åtta så åkte jag och hämtade Jossan för att dra upp till nordmaling och kika på lillasyster Sarahs skolavslutning. Men innan det bar av så skulle vi tanka och det förbannade tankkortet började jävlas. På det tredje stället jag provade funkade det äntligen och vi var stressade och plattan i mattan så började vi åka. Men precis när vi kommer fram och det är fem minuter kvar tills det ska börja så pratar Jossan med pappa och då visar det sig att det är tjugo minuter kvar tills det börjar. Haha vad less vi blev för vi hade stressat ganska bra upp dit och då är vi riktigt tidiga :P Sen efter skolavslutningen som var packad med folk så blev det lite kort tagna :)



Sen så blev det att åka och käka på en ganska så ny pizzeria, eller jag hade i alla fall ingen aning om att den fanns, men dit ska jag i alla fall aldrig mer gå. Vi fick vänta i över en timme på maten. Och en del av oss fick efter typ en halvtimme och alla var utspridda så det blev inte att äta tillsammans direkt. Jag fick ta min to go i bilen eftersom jag skulle vara tillbaka i stan vid två och typ fem över ett så fick jag maten. Då var vi något less. Tur var det ju i alla fall att både Sarah och Jossan hade ätit och att Jossan har körkort för hon fick lov att köra. Sen så dumpade jag av dem hemma hos mig medans jag åkte iväg på äventur själv typ en timme och när jag kommer tillbaka hem så möts jag av detta


Haha fatta vad förvånad jag jag blev, för jag trodde de skämtade med mig men icke sa nicke där låg de och sov :P Sen så blev det tillbaka till stan och dumpa av jossan som skulle på träning sen hem och fixa lite middag och vara lite med Sarah och vi hade det trevligt. Synd att vi inte hade mer tid så vi hade kunnat hitta på något roligt. Sen så blev det tillbaka till stan för att handla lite och släppa av Sarah hos Jossan som ska sova där sen brände jag iväg hem igen och har bara tagit det lugnt. Myst med älsklingen och sett klart filmen the experiment. Den var ruskigt bra :) Sen så känner jag att livet verkligen är super bra. Är av med onödig last och allt är verkligen bara helt kanon :) Ska snart boka en resa och då drar man till utlandet vilket känns riktigt skönt :) Längtar som bara den. Måste bara jobba lite först så att allt blir bra ekonomiskt så man inte blir helt ruinerad :)

It´s a rainy day :)

13.06.11 Måndag

God dag fint väder det är ute ;) Eller inte men det är ganska skönt med lite regn för efter regn kommer solsken ;)

Vaknade vid tolv så jag har verkligen sovit länge vilket var välbehövligt. Sen så har jag som mest inte gjort någonting. Har surrat med Jennie i telefon över en timme, sen så har jag käkat lunch och plockat bort och så och nu alldeles nyss så har jag kört igång en tvättmaskin. Ska dra igång dammsugaren tänkte jag sen dammtorka lite. Vilket är lite välbehövligt och dessutom så är det skönt att få det bortgjort en dålig dag istället för göra det när det är sol ute och man kan bada och sola hela dagen lång :)

Igår så blev det att hälsa på Simons farmor och då fiskade vi nere i tjärna och bara jag fick fisk hihi. Att det kan vara så roligt att meta :P Sen så svängde vi förbi hans pappa och sist svängde vi in till min mammsing och hejade på henne och fick lite middag :) Haha man väljer ju tidpunkten som man åker dit ;) Skämt och sido :) Sen så blev det att äntligen byta lampor på bilen. Har varit lite smått störande att de inte har funkat. Sen så blev det att skjutsa hem Jossan och snabbt in på kvantum och handla sen hem och spela lite bingolotto, inte för att jag vann direkt. Det var ju det tråkiga med det hela.

Sen så gjorde jag inte så mycket mer, plockade bort lite och myste ner mig i soffan med älskling och sen blev det raka vägen till sängen.

Men nu så tror jag ska åka ner och handla det jag glömde igår så vi får någon middag.

Jag fick massor med fisk och var mer rädd än glad för dem ;)


Men älskling fick ingen alls :(

12:18

12.06.11 Söndag

Ja då har den här helgen gått och inte har man gjort något speciellt. Eller i alla fall inget som behövs nämnas vid ord. Är bara lite smått besviken och irriterad men i dag är en ny dag då tar vi nya tag. Kanske man ska ta och fara ut i Gullvik och kanske kasta sig i havet. Vore kanske inte så illa. Det är inte riktigt lika varmt i dag tycker jag men får se hur länge det håller i sig. Som jag fattade det så blir det åska och regn i dag. Men just nu så ser det ut som det är riktigt långt bort tack och lov :)

Kanske man annars ska åka in till hamnen och sitta och njuta och kanske käka en glass :) Låter inte så illa heller. Något vill jag då göra och inte sitta inne hela dagen, det blir ju för tråkigt. Men först av allt en kaffe kopp så man blir riktigt riktigt pigg ( jag klev upp vid tio och inte nu ;) )

Sen så blir det nog bara en skön hemma kväll och sitta ute på balkongen och bara njuta och kanske man ska spela lite bingolotto, det vore ju trevligt ;) haha pensionärsvarning här så men det gör mig ingenting :)

friday 10 of june

Hej och hå så det kan gå... Ligger i sängen och kan inte sova, har egentligen inte gjort något speciellt i dag men det känns lite down. Beror nog mest på att jag är trött men kan inte sova för jag har en snarkande pojkvän bredvid mig. Idag så vaknade jag och till och med klev upp halv ett, måste ju vara något slags rekord från min sida hehe. Sen så bar det i väg in till stan och hem till margit och christer för att vattna lite blommor samt rabatter och en massa annat krusidull som skulle göras. Så nu kan jag vara lugn att jag inte behöver åka dit på ett par dagar. Haha grannarna tror säkert jag gör inbrott ;) sen blev det hem och slänga sig ut på balkongen en sväng för att sola. Men gav up efter cirkus en timme för jag satt så himla illa, men inte dåligt solen skiner och brassar på. Det har redan tagit på kroppen och det är första gången i en bikini i år ( dock ingen vacker syn) så nu är det bara att hoppas att det fortsätter så här ett bra tag till. Sen blev det dax för en lätt måltid innan det blev dags att bege sig till moliden för att se minisyrran gå ut sexan och det bästa av allt var att det blev jordgubbar och glass sen och det var så mumsigt nog för jag nog inte direkt behöver det, hihi. I morgon så om vädret tillåter så blir det nog att åka på playan och sola lite och gärna bada men vars man ska åka vet jag icke. Nyänget kanske? Kanske man kan få med sig någon som sällskap känns lite trist att åka dit ensam men blir det så är det som det är. Nej kanske man ska slänga igen ögonen och försöka sova.

in the night

Nu saknar fröken Amanda sin säng och vill hem och sussa innan det är dax att kliva upp igen och se vad dagen ska bjuda på. Har lovat mamma att jag ska följa med henne på lillasysters skolavlutning, stora damen börjar ju i sjuan till hösten. Hihi nu örjar vi allt bli riktigt gamla och grå. Idag så har jag sovit ut riktigt länge och vaknade som flera dagar i rad nu med huvudvärk så då blev det bara att ta det lugnt och färga ögonbrynen och så sen så raka bort vinterpälsen på benen. Nu så är de silky smooth eller inte har väl glömt typ hälften haha. Sen så blev det en sväng till bellis för lite sollapande. Men blek som vitfärg är jag fortfarande men med lite tur så får jag kanske lite färg på mig innan sommaren är slut. Till middag så lyxade vi till det med take away från asia thai palace och det var verkligen supergott :) tro vad man ska hitta på för middag i dag då, använda den elektriska grillen och göra något gott kanske :)

So sleepy.

07.06.11 Tisdag

Nu så har den här dagen gått med. Trött som bara den men ska försöka vara vaken ett bra tag till så det blir sova länge i morgon innan det blir jobb igen.

Idag har det inte direkt blivit mycket roligt gjort, har städat lagat mat handlat diskat och ska snart slänga mig i duschen så man är ren och fin tills i morgon ;) Fast vad dagen annars ska bjuda på vet jag inte än.

For och handlade med mamma på willys men ville in på jysk och kolla efter en filt som de hade i reklambladet och självklart så finns inte den som man vill ha. Så efter handlingen så frågade jag mamma om vi bara kunde springa in på rusta och kolla lite och inte finns det heller en filt i den färg som jag vill ha. Men då precis när vi ska gå ut så finns den i exakt den färg jag vill ha och det var ett visningsexemplar så när jag frågade om det var okej att köpa den så ar det inga problem och jag kollar inte ens på prislappen förrän jag är framme vid kassan och då ser jag att den bara kostar 29,90 haha det var ju verkligen ingenting. Så äntligen fick jag tag på en filt i den färg som jag ville ha. Känns som lite fel årstid för en filt nu men den ska få en fin plats på soffan så då till hösten behöver jag inte skaffa någon ;)

Snart så förhoppningsvis så kommer skattepengarna bli utbetalda, men de kommer inte bli använda tråkigt nog till något roligt utan de ska sparas tills skolan börjar så man har lite extra pengar. Så det är ju en bra grej som de sparas till. Blir kanske inte så mycket till annat men huvudsaken man kommer att kunna leva och bo men lite extra i fickan kommer det ju i alla fall finnas.

I helgen så blev det lite jobb, gick av som sagt i lördagsmorse sen så blev det lite runt runt hela dagen. Åkte och hälsade på Lisbeth och Andreas när Simon skulle tvätta bilen, men det blåste ju lite den dagen så det blev inte mycket mer utevistelse för vår del. Sen så blev det att bara ta det lugnt och jag var ganska trött och så. Sen på söndag blev det en visit på örnexpo och köpte naturgodis åh det är så himmelskt gott :) Sen så åkte vi och hälsade på gammel farmor och surrade där en stund sen så blev det till Söderå och dricka lite kaffe och surra lite. Och efter vissa händelser så ville lillfröken följa med hem till oss och sova där. Och jag som inte direkt kan säga nej sa självklart ja :) Men vi hade riktigt trevligt. Det blev slingning och klippning på henne samt så blev det att locka håret på henne sen så¨blev det big brother final och då hade vi även besök av Jimmy. Självklart så vann min favorit Simon :) Det var han värd :)

Sen på måndagen så blev det en visit på willy och små storhandla lite sen åka och lämna tillbaka flickan i söderå och sen så blev det hem till Jimmy för att klippa honom, haha man börjar bli lite poppis nu ;) Sen blev det hem och käka lite och sen så dog vi väl av lite båda två och då fick vi en till övernattare Fannie eftersom mamma jobbade och då käkade jag och hon ost och kex och kikade på komediserier. Och tro på fan så försov vi oss i morse men som tur så hann vi ändå tills mamma skulle komma.

Så idag har jag som sagt städat mest hela dagen vilket behövdes verkligen eftersom det har inte blivit gjort på ett tag och jag brukar inte slarva så här med städningen ;)

Nej nu kallar teven :)


work work work

Nu är det någon dag sen jag skrev någonting här. Men har inte så mycket att förtälja faktiskt. Inget speciellt som har hänt. I onsdags så var vi och käkade och drack lite vin och så hemma hos Jimmy, mycket mycket trevligt :) sen så blev det en snabb sväng förbi hemma hos mamma innan bilen gick hem till florrinvägen och rakt i sängen. Och vid de laget var jag väl inte den allra nyktraste människan på planeten. Haha men skoj hade vi :) När jag vaknade på torsdagen så låg jag alldeles still och var tvungen att ta lång tid på mig för att se hur jag mådde och jag mådde alldeles utmärkt så studsade upp ur sängen och sen så blev det kaffe så man riktigt vaknade till innan man började göra iordning sig. Hade nog inte fått mascaran på ögonfransarna riktigt om jag inte hade pimplat kaffe först. Sen så blev det att hoppa in i bilen med min älskade och åka hem till svärmor för S skulle hjälpa henne att ya ned en balkong. Och gissa om jag blev nervös. Var så himla rädd att han skulle ramla ned från stegen och göra illa sig. Men det slutade egentligen med att han fick slita ned balkongen med hjälp av sig bror och använda traktorn. Stod precis och tittade upp på balkongen och precis då så flög hela skiten ner men hjälp av traktorn,och jag hoppade till. Haha det såg nog ganska roligt ut :p Sen så blev det middag hemma hos Elisabeth innan det blev dags att åka hem och börja packa väskan innan jag skulle fara till margit och christer och hon skulle visa hur mycket vatten och etc som blommorna ska ha medan jag är blomvakt under sommaren, hehe det kommer nog inte bli så många blommor levande en lång tid när det är jag som tar han om dem ;) sen blev det att åka på jobbet och jobba sen hem och sova men först så överraskade jag älskling med att göra varma mackor och kaffe som frukost till honom. Åh vad glad han blev :) sen sova som sagt sen kliva upp och inte göra någonting just bara för att vänta på att åka på jobbet och arbeta den sista natten för den här gången och nu så är vi framme vid nutid och jag är trött och har några timmar kvar. I morgon så blir det bara att ta det lugnt och söndag troligtvis örnexpo med bella mattias och älskling, om de inte ångrat sig förstås ;)

little saturday :)

Ja nu sitter jag i soffan fast inte i vår soffan för en gång skull. Ikväll är vi hemma hos jimmy och har käkat grillat med morotsgratäng som jag och älskling har gjort i ordning och det blev riktigt gott om jag får säga det själv :) så nu sitter jag och pimplar vin och mår bara bra just nu i alla fall. Men tidigare så var det inte direkt inte en sådan bra dag. Blev några tårar spillda men nu känns det i alla fall lite bättre. Vet inte ens varför jag blev ledsen men det är väl mycket för jag sovit dåligt och lite i natt men en bra sak idag i alla fall så fick jag reda på att jag är ledig midsommar och när jag börjar. Sen så finns det på kontoret i morgon jag ska jobba. Blir bra att jobba lite sen så gör man helg på lördag igen :) nej nu ska jag vara lite social :)

RSS 2.0